• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
meraba kızlar bende aranıza yeni katıldım..inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebişlerimizi
4+5 günlük hamileyim pazartesi gittiğimde kese görülmedi haftaya gel kesin görürüz dedi
inşallah bir sıkıntı çıkmaz..bundan önce bir kimyasal bir düşük yaşadım..Dua edin lütfen
hayırlı olsun inşallah bu sefer kucağına alırsın bebeğini dikkat et kendine ben süpürge dahi kullanmıyorum esim yapıyor ilk 3 ay tehlikeli

bende senin gibiyim 18 aralıkta düşük başladı adet olmadan hamile kaldım sat belli değil yani 20 gün sonra çağırdı dr
27 kasımda kürtaj oldum bende,adet olmadan 15-20 gün sonrasında hamile kalmışım heralde. Son adet tarihi belli olmadığı için sat ile uyumlu mu değil mi bilemiyor doktor. O yüzden ultrason ölçümleri uyumlu mu diye bakacağız dedi. 10 gün önce kalp atışı duyuldu,bugün tekrar gidiyorum bakalım 10 günlük büyüme var mı diye. Allah bidaha yaşatmasın..

. Bol bol su ıc tatlım muhakkak taharet al ve camasır degıstır hatta soyle dıyım oraya pecete koy cunkı ıslak yada nemlı kalınca bakterı cabuk uruyo ama pecete koyarsan her tuvalate gırdıgınde kuru temız koyarsın orası heö hıjyenık hemde kuru ortamda kalır... kızıma hamıle oldugum donemde ebem enfeksıyon olmyan nadır gebelerımden bırı sensın dedı sanırım bedenıde dıkkat etmem oldu sana fıkır olsun tatlım
Tamam canım teşekkür ederim bende öyle yapayım normalde hiç olmayan birşey hamilelikte olunca insan korkuyor problemimmi var diye ben öyleyim şuan

Kızlar ne fatk ettım bılıyormusunuz hepımızın ya dusugu ya kımyasalı yada kalbı durmus gebelıklerı var sımdıkı nesıl be olduk böyle ılerde evlatlarımı ne olucak dıe tedırgınım... resmen 4. Gebelıgım artık hamıleyım demek normal bısey oldu gıbı kocama anneme cevreme tedırgınlık heyecanımızı yarım yasamaya sebep oluyor malesef

Ya kızlar ben yoğun bakımda çalışıyorum yani yaklaşık bir aydır çalışıyorum çalıştığım doktor gebemisin dedi evet dedim. Nasıl anladı hala çözemedim izole birimdeyim şuan dikkat et kendine ozaman koru kendini dedi. Maske eldiven takıyorum ama çok korktum ya bide hasta baya enfeksiyonu olan biriymiş. Dua ediyorum artık napayım

Kızlar ne fatk ettım bılıyormusunuz hepımızın ya dusugu ya kımyasalı yada kalbı durmus gebelıklerı var sımdıkı nesıl be olduk böyle ılerde evlatlarımı ne olucak dıe tedırgınım... resmen 4. Gebelıgım artık hamıleyım demek normal bısey oldu gıbı kocama anneme cevreme tedırgınlık heyecanımızı yarım yasamaya sebep oluyor malesef
Ben de aynisini düşündüm. Bu benim mesela 5. gebeligim ve sadece 1 tane oğlum var. Bir de sanırım çoğumuzun tedavi ile olmuş. Allah kucağımuza almayi s da nasip etsin

herkese merhaba:KK3:kk nın eski üyelerindenim,uzun zaman olmuştu foruma girmeyeli,bi kaç gündür sayfayı büyük bi merakla takip ediyorum,bugün nihayet yazmaya karar verdim:KK68:öncelikle kendimi tanıtayım 36 yaşındayım,7,5 senelik evliyim ve 6 yıldır çocuk istiyoruz olmuyo,(ilk sene sanki hemen olacak gibi korunduk :KK43: )benim bazı sıkıntılarım var,miyom pko,insülin direnci gibi,tabi kg problemimde yıllardır hep var,hatta diyet gruplarında bir çok kez kg alıp vermişliğim var,6 aydır diyetisyene gidiyorum yaklaşık 20 kg ya yakın verdim ve şu an 75 kg yım,geçen hafta kavitasyona başlamıştım sarkan göbeğimi toplatayım diye ama tamda adet günümde içime kurt düştü ya bişey varsa diye malum kavitasyon hamilelikte zararlı,sabah ilk idrarla test yapıp yattım beklemedim bile o kadar umutsuzum ki,kaltığımda çift çizgi gördüm:KK57::KK57: ama hiç sevinmedim çünki olamazdı kesin test bozuktu,işe gelirken sağlık ocağına kan verdim,öğleden sonra çıkacak sonuç tabi ben o saate kadar bi test daha yaptım,ilk başta silik çıkan sonra gittikçe koyulaşan çift çizgi yine çıktı,:KK57:ve ardından kan sonucu betahcg 165 çıktı,doktor çok yeni çokta sevinmeyin bi hafta sonra yine bakalım dedi tabi biz dayanamadık 2 gün sonra yine baktırdık bu sefer 477 çıktı :KK71::KK71:hala üzerimizdeki şoku atamadık,tamda artık benim çocuğum olmayack fikrini kabullenmişken,bütün umudumu yitirmişken nasıl olurdu,ben tevekkül edip herşeyi rabbime bıraktım,cuma günü doktora gidicem,ne çıkacak ne olucak hiçbir fikrim yok,tek bildiğim tarif edemediğim bi mutluluk şaşkınlık,sanki içimde kelebekler uçuşuyo,Rabbim inş kucağmızı boş bırakmaz,bebeğim bana sıkı sıkı tutunur,şu an sat a göre 5+2 deyim,ne olur hakkınızı helal edin çok uzun oldu ama buraya içimi dökmeyi çok özlemişim:KK36:
Ne güzel çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnn çok güzel bir duygu:KK200:

Kızlar günaydın nasılsınızz. Birşey sorucam çok fazla sarı akıntım var resmen sapsarı doktora sormuştum enfeksiyon olabilir ama ilaç vermem demişti bol su iç, iç çamaşırını değiştir, pamuklu günlük ped kullan, birde alt bölgenin temizliği için sebamedin birşeyi varmış onu kullanabilirsin demişti ama kullanmadım. Akıntı bebeğe zarar verirmi kafama takıldı
Cnm swninle aynı sorunları yaşıyoz Benim de sarı ve hatta bazen iltihap geliyor değişik birşey doktora gitmedim daha ama ilaç başlar diye de korkuyorum

Canım bende tansiyon normaldi hep, hamilelikte akşamları sersemlik oluyor 5-10 dk hafif bir baş dönmesi , baktığım yere odaklanamama gibi. Ölçüyorum hep 9/5 10/6 çıkıyor . Düşüyor Yani. Belki yediğin etkilemiş olabilir tansiyonunu.
Olabilir canım teşekkür ederim. Yarın tekrar ölçtürücem umarım normaldir (12-8 çıktı)

Back