• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba, ben de 1 haftadır uzaktan takip ediyorum konuyu, artık yazma zamanım geldi

5+4 benim. Geçen cuma keseyi gördük ama 4 haftalık dedi, sanırım geriden geliyor. Boyunu da söylemedi. Ctsi kontrolüm var, o zaman detaylı soracağım. İlk gebelik ve sürpriz olduğu için ne sormam gerektiğini bilemedim
hoşgeldin canım:KK68:aramızda 2 gün varmış benimde ilk hamileliğim,aynı şekilde sürpriz hatta mucize oldu,inş.sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı:anne:

oldu bile sağlıkla gelsin kuzular. bi dr kadar bilgim var diyebilirim ama başına gelince panik oluyo insan. ilk bebeğime 14 haftalık kalbi durdu suni sancıyla doğum yaptım sonra bi oğlum oldu çok şükür. ama insan unutamıyo gerçekten çok zor atlatmıştım yine aynı şeyler olur mu korkusu var üstümde
Ne kadar benzıyoruz saka gıbı hazıran ayında bende 14 haftada normal dogum baslatılarak kurtaj oldum kalbı dırmus 12 haftada daha ustunden 7 ay gectı acım taze tabı ondada cok kustum mesela 5 kılo verdım kucagıma almak nasıp olmadı tedırgınlıgını cok ıyı anlıyorum aynı seylerı yasıyorum senınle

herkese merhaba:KK3:kk nın eski üyelerindenim,uzun zaman olmuştu foruma girmeyeli,bi kaç gündür sayfayı büyük bi merakla takip ediyorum,bugün nihayet yazmaya karar verdim:KK68:öncelikle kendimi tanıtayım 36 yaşındayım,7,5 senelik evliyim ve 6 yıldır çocuk istiyoruz olmuyo,(ilk sene sanki hemen olacak gibi korunduk :KK43: )benim bazı sıkıntılarım var,miyom pko,insülin direnci gibi,tabi kg problemimde yıllardır hep var,hatta diyet gruplarında bir çok kez kg alıp vermişliğim var,6 aydır diyetisyene gidiyorum yaklaşık 20 kg ya yakın verdim ve şu an 75 kg yım,geçen hafta kavitasyona başlamıştım sarkan göbeğimi toplatayım diye ama tamda adet günümde içime kurt düştü ya bişey varsa diye malum kavitasyon hamilelikte zararlı,sabah ilk idrarla test yapıp yattım beklemedim bile o kadar umutsuzum ki,kaltığımda çift çizgi gördüm:KK57::KK57: ama hiç sevinmedim çünki olamazdı kesin test bozuktu,işe gelirken sağlık ocağına kan verdim,öğleden sonra çıkacak sonuç tabi ben o saate kadar bi test daha yaptım,ilk başta silik çıkan sonra gittikçe koyulaşan çift çizgi yine çıktı,:KK57:ve ardından kan sonucu betahcg 165 çıktı,doktor çok yeni çokta sevinmeyin bi hafta sonra yine bakalım dedi tabi biz dayanamadık 2 gün sonra yine baktırdık bu sefer 477 çıktı :KK71::KK71:hala üzerimizdeki şoku atamadık,tamda artık benim çocuğum olmayack fikrini kabullenmişken,bütün umudumu yitirmişken nasıl olurdu,ben tevekkül edip herşeyi rabbime bıraktım,cuma günü doktora gidicem,ne çıkacak ne olucak hiçbir fikrim yok,tek bildiğim tarif edemediğim bi mutluluk şaşkınlık,sanki içimde kelebekler uçuşuyo,Rabbim inş kucağmızı boş bırakmaz,bebeğim bana sıkı sıkı tutunur,şu an sat a göre 5+2 deyim,ne olur hakkınızı helal edin çok uzun oldu ama buraya içimi dökmeyi çok özlemişim:KK36:
Çok güzel yasmışsınız okurken ben bile mutlu oldum sizi düşünemiyorum demekki zamanı bu zamanmış rabbim sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin inşallah :KK200:

Ben bugün kontrole gidiyorum kızlar. Geçen hafta cuma gitmiştim kalp atışı duyduk. 10 gün sonra tekrar bakalım gelişim normal devam ediyor mu dedi. Geçrn ay kürtaj oldum ve adet olmadan hamilr kaldığım için son adet tarihim yok,ultrason ölçümüne göre ilerliyoruz,o yüzden böyle sık gitmek gerek galiba :/
bende senin gibiyim 18 aralıkta düşük başladı adet olmadan hamile kaldım sat belli değil yani 20 gün sonra çağırdı dr

meraba kızlar bende aranıza yeni katıldım..inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebişlerimizi
4+5 günlük hamileyim pazartesi gittiğimde kese görülmedi haftaya gel kesin görürüz dedi
inşallah bir sıkıntı çıkmaz..bundan önce bir kimyasal bir düşük yaşadım..Dua edin lütfen

Cevaplar için teşekkürler kızlar hastane uzak olduğu için dr ile telefonda görüştük progestanin mg söylemedi eczacida eşime kaç mg diye sormuş ondan danışmak istedim dr arayicam yinede ne olur ne olmaz

Doktor progestanı ne yolla alacağımı söylemedi ağız veya fitil demedi eczane de demedi napayım şimdi ben bilemedim

herkese merhaba:KK3:kk nın eski üyelerindenim,uzun zaman olmuştu foruma girmeyeli,bi kaç gündür sayfayı büyük bi merakla takip ediyorum,bugün nihayet yazmaya karar verdim:KK68:öncelikle kendimi tanıtayım 36 yaşındayım,7,5 senelik evliyim ve 6 yıldır çocuk istiyoruz olmuyo,(ilk sene sanki hemen olacak gibi korunduk :KK43: )benim bazı sıkıntılarım var,miyom pko,insülin direnci gibi,tabi kg problemimde yıllardır hep var,hatta diyet gruplarında bir çok kez kg alıp vermişliğim var,6 aydır diyetisyene gidiyorum yaklaşık 20 kg ya yakın verdim ve şu an 75 kg yım,geçen hafta kavitasyona başlamıştım sarkan göbeğimi toplatayım diye ama tamda adet günümde içime kurt düştü ya bişey varsa diye malum kavitasyon hamilelikte zararlı,sabah ilk idrarla test yapıp yattım beklemedim bile o kadar umutsuzum ki,kaltığımda çift çizgi gördüm:KK57::KK57: ama hiç sevinmedim çünki olamazdı kesin test bozuktu,işe gelirken sağlık ocağına kan verdim,öğleden sonra çıkacak sonuç tabi ben o saate kadar bi test daha yaptım,ilk başta silik çıkan sonra gittikçe koyulaşan çift çizgi yine çıktı,:KK57:ve ardından kan sonucu betahcg 165 çıktı,doktor çok yeni çokta sevinmeyin bi hafta sonra yine bakalım dedi tabi biz dayanamadık 2 gün sonra yine baktırdık bu sefer 477 çıktı :KK71::KK71:hala üzerimizdeki şoku atamadık,tamda artık benim çocuğum olmayack fikrini kabullenmişken,bütün umudumu yitirmişken nasıl olurdu,ben tevekkül edip herşeyi rabbime bıraktım,cuma günü doktora gidicem,ne çıkacak ne olucak hiçbir fikrim yok,tek bildiğim tarif edemediğim bi mutluluk şaşkınlık,sanki içimde kelebekler uçuşuyo,Rabbim inş kucağmızı boş bırakmaz,bebeğim bana sıkı sıkı tutunur,şu an sat a göre 5+2 deyim,ne olur hakkınızı helal edin çok uzun oldu ama buraya içimi dökmeyi çok özlemişim:KK36:
Maşallah çok sevindim rabbim tamamına erdirsin. Hayırlı sağlıklı kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Çok güzel yasmışsınız okurken ben bile mutlu oldum sizi düşünemiyorum demekki zamanı bu zamanmış rabbim sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin inşallah :KK200:
:KK68::KK68:yaa çok teşekkür ederim canım,:KK36:evet herşeyin bi vakti zamanı var derler,inş.Rabbim tamamına erdirir,sağlıkla kavuşuruz inş:anne:

Back