2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

değişikmiş gerçekten. ben vajinal deniycem dr yaparsa yazarım durumu

Gerçekten çok iyi oluyor,çokta kullanışlı. Benim uçları dalgalı zaten dipten çıkanlar düz saç:) en son geçen ay yaptırdım beni idare eder bu doğuma kadar,hamilelikte bende yaptırmayı düşünmüyorum.

maşallah ultrasona girdiniz mi hiç ? rabbim sağlıkla kucağmza almayı nasip etsin

Reactions: T_N
Ben bugün kontrole gidiyorum kızlar. Geçen hafta cuma gitmiştim kalp atışı duyduk. 10 gün sonra tekrar bakalım gelişim normal devam ediyor mu dedi. Geçrn ay kürtaj oldum ve adet olmadan hamilr kaldığım için son adet tarihim yok,ultrason ölçümüne göre ilerliyoruz,o yüzden böyle sık gitmek gerek galiba :/

maşallah ultrasona girdiniz mi hiç ? rabbim sağlıkla kucağmza almayı nasip etsin
amin canım inş,hayır hiç girmedim cuma günü gidicem,sanırım birazda tedirginim korkuda var içimde,miyomlarımdan dolayı hamileliğin riskli olabileceğini söylemişti doktor,hatta normal yolla çok zor hamile kalacağımıda,şimdi ne diyecek nasıl olcak bilmiyorım,tek bildiğim sabah akşam dua ediyorum bebeğim beni bıraklmasın diye

Bebeğini özledin ondan erken gidiyorsun dimiiii:)) inşallaj bir sıkıntı yoktur haftasıyla uyumludur minik fasulye.

Ay maşallah :) Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin canım :) listeye ekleyeyim mi :))

Reactions: T_N
Bebeğini özledin ondan erken gidiyorsun dimiiii:)) inşallaj bir sıkıntı yoktur haftasıyla uyumludur minik fasulye.
Yok be canım :) doktora gitmek fobi oldu artık bende,her gidişimde acaba ne duyacağım korkusu yetti artık. Bikere kötü bişey yaşayınca etkisi kalıyor illaki.. çağırmasa hiç gitmem heralde:) inşallah 10 günlük büyüme vardır önceki kontrole göre. Ozaman sorun yok demek,normal rutinde giderim artık

Merhaba, ben de 1 haftadır uzaktan takip ediyorum konuyu, artık yazma zamanım geldi

5+4 benim. Geçen cuma keseyi gördük ama 4 haftalık dedi, sanırım geriden geliyor. Boyunu da söylemedi. Ctsi kontrolüm var, o zaman detaylı soracağım. İlk gebelik ve sürpriz olduğu için ne sormam gerektiğini bilemedim

Allah korktuklarınla sınamasın, güzel haberlerle dönersin inşallah. Benim kontrolüm 3Şubatta ama ben yarın için başka doktordan randevu aldım merak ediyorum bebişi :)

Hoşgeldinn :)

Maşallah diyelim :) sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini.

Rabbim hepimizin bebegini kucagımıza almayı nasip etsin İnsallah. benimde 5+6 günlük oldu. dün kontrole gittim herşey yolunda gözüküyor. İnsallah haftaya da bebeşi görücez tekrar gidicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…