2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
hoşgeldin canımaramızda 2 gün varmış benimde ilk hamileliğim,aynı şekilde sürpriz hatta mucize oldu,inş.sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

Ne kadar benzıyoruz saka gıbı hazıran ayında bende 14 haftada normal dogum baslatılarak kurtaj oldum kalbı dırmus 12 haftada daha ustunden 7 ay gectı acım taze tabı ondada cok kustum mesela 5 kılo verdım kucagıma almak nasıp olmadı tedırgınlıgını cok ıyı anlıyorum aynı seylerı yasıyorum senınle

Çok güzel yasmışsınız okurken ben bile mutlu oldum sizi düşünemiyorum demekki zamanı bu zamanmış rabbim sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin inşallah

bende senin gibiyim 18 aralıkta düşük başladı adet olmadan hamile kaldım sat belli değil yani 20 gün sonra çağırdı dr

meraba kızlar bende aranıza yeni katıldım..inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebişlerimizi
4+5 günlük hamileyim pazartesi gittiğimde kese görülmedi haftaya gel kesin görürüz dedi
inşallah bir sıkıntı çıkmaz..bundan önce bir kimyasal bir düşük yaşadım..Dua edin lütfen

Cevaplar için teşekkürler kızlar hastane uzak olduğu için dr ile telefonda görüştük progestanin mg söylemedi eczacida eşime kaç mg diye sormuş ondan danışmak istedim dr arayicam yinede ne olur ne olmaz

Doktor progestanı ne yolla alacağımı söylemedi ağız veya fitil demedi eczane de demedi napayım şimdi ben bilemedim

Maşallah çok sevindim rabbim tamamına erdirsin. Hayırlı sağlıklı kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Çok güzel yasmışsınız okurken ben bile mutlu oldum sizi düşünemiyorum demekki zamanı bu zamanmış rabbim sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin inşallah
yaa çok teşekkür ederim canım,evet herşeyin bi vakti zamanı var derler,inş.Rabbim tamamına erdirir,sağlıkla kavuşuruz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…