2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

En güzeli aslında yazın bende hep sabah duş alırım zaten yazın işten gel duşa gir gece yatmadan gir sabah gir derken su kuşu oluyorum sabah duşu bende çok severim ama eşimden ötürü yanii. Bir de ben saçımı kurutamıyorum saçım kıvırcık kurutursam taranmıyor ve şekil almıyor o yüzden.

çok sağol canım mutlaka bakıcam buna.. şu an griple uğraşıyorum. geçemedim yağlara ama bunu kesin değerlendireceğim

hahahah canım çok tatlısın ya..
bende şu an o haldeyim. o bulantılar geçti.. dün saat 10 ekmek kızarttım tereyağ balla yedim aslaaaaaa yapacağım bir şey değil.. başladım yemelere.. hakkımızda hayırlısı

MinikPiranha aranıza yeni katıldım eklermisin? Şu anda 5+4 sata göre...16 aralık sat, beklenen doğum tarihim 23.09.2018 yaşım 40 ilki düşük oldu 10 hflık kalbi durdu bu 2.hamileliğim..henüz bhcg ile bakıldı yarın yada cuma kese için gidicem dr.'a..İlk hamileliğimde bulantım olmazdı ama bu sefer midem ekşiyor filan ama kusma yok şükür...herkese sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum!

Evet canım 23 kilo :) doğumdan 40 gün sonra 20 kilo yoktu ama :) bende işte sürekli bişey yeme derdindeyim,ben sigaraya bağlıyorum ama genel bi durum olabilir tabi

Yemezsem eğer içim içimi yiyor :)

Yemezsem eğer içim içimi yiyor
Sabah duş gibisi yok gerçekten :) saç kısmı zor ben keratin bakım yaptırıyorum düZenli ozaman saçın hep fönlü gibi oluyor. Yıka kurut dümdüz saçlar:) normalde hafif dalgalı saçlarım,bakımlı görünmesi için bu çözümü buldum. Hemen 10 dk makyaj yapıyorum,5 dk saçımı kurutuyorum ve hazırım.

Ben görüşmeye kaçar,öğlen yemeğinde gelirim buralara. Yemeğe vakit bulursam tabi

Merhaba herkese dün doktora gittim ultrasonla baktı kese göremedi 31 ocak ta tekrar gel dedi...kan tahlili falan istemedi ben de söylemeyi unuttum...5 yaşında bir kızım var bu 2.hamileliğimde kendimi tuhaf hissediyorum belim ağrıyor karnım ağrıyor...bu arada ben Azerbaycan'ın Lenkeran sehrinde yaşıyorum eşim kizim ben...ilerde bulantılar başlayınca ne yapıcam hiç bilmiyorum

Korkuyorum ya bu hafta çok arttı akıntı bugünde şehir dışına gidiyorum yarın arayayım doktorumu en iyisi

Bende onu yaptırıyorum senede bir kere canım yoksa mümkün değil açılmıyor saçlar hele ilk yaptırdığımda dümdüz ipek gibi oluyor dediğin gibi yıka çık ama sonra altlardan kıvırcıklar başlıyor şimdi yine başkadı eh hamilelikte olunca kimyasal zaten baya benim yaptırdığım yaparlarken bile çok kötü kokuyor o yüzden kaldı artık yazın temmuzda yaptırmıştım baya kıvırcıklaşacak.

Bugün çok bulantım var sürekli öğürme hissi geliyor dün birşeyim yoktu 6. haftalarda artar diyorlardı doğru galiba. Yemek nasıl yiyeceğim bilmiyorum yemekhanede yemek kokuyorsa yemeden kaçarım sanırım yemekte güzel bugün ya inşallah yiyebilirim

Merhabalar karından mı bakıldı vajinal mi ? Ben de bugün kese görmeye gidicem de

Kızlar merhaba size birşey sormak istiyorum gebelikte 7+1 haftalıkken gebeliğin 7. Haftası mi oluyor 8.haftası mı oluyor yanı hangi haftanın belirtilerine bakacaz

Arkadaşlar merhaba herkese. Bende sabah tansiyonumu ölçtürdüm biraz yüksek dedi hemşire sizde de aynı problem
oldu mu?
Canım bende tansiyon normaldi hep, hamilelikte akşamları sersemlik oluyor 5-10 dk hafif bir baş dönmesi , baktığım yere odaklanamama gibi. Ölçüyorum hep 9/5 10/6 çıkıyor . Düşüyor Yani. Belki yediğin etkilemiş olabilir tansiyonunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…