• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Cnm hiç kafaya takma benim de görünmemiş çok küçük demişti doktor bir hafta sonra hem bebek hem kalp atışını duyduk yani hızla büyüyorlar bazen de durabiliyor büyümesi hiç stres olma tadını çıkar
İnşaallah 10 gün sonra duyarım ben de ama nasıl geçecek bu 10 gün bilmiyorum, gerçi alacak nefesi yiyecek rızkı varsa bebeğin bu dünyada sırtımızda taş da taşısak dünyaya gelir o bizler sadece bir aracıyız, ama yoksa nasibi gece gündüz yatsam gene de olan olur, rabbim hangisi hayırlıysa onu nasip etsin inşaallah

Koku koku koku başkada bişi demiyorum. Tüm ev soğan kokuyor sanki. Eşimin teri bile mahvediyor beni adama yaklaşamaz oldum ayıptır söylemesi öpüşemiyorum bile. Sürekli uyuyorum akşamları bulantım fazla diye erkenden yatıyorum
Esime parfüm kullanmayı yasakladim tatlicilarin önünden geçerken bir yag kokusu çarptı bugun burnuma eve zor geldim

Bende 29 da gidicem kalp atışı için ilk gebeliğimde hiç duymadım kalp atışı falan.. kalbim ağzımda ama rahat davranmaya çalışıyorum çünkü ne yaparsam yapayım kaderin önüne geçemiycem rabbim ne yazmışsa başım gözüm üstüne ilkinde çok hırpalandım yinede gitti bebeğim çünkü kaderimdi bunu yaşamak o bebeğin alacak nefesi yiyecek rızkı yoktu rabbim bu bebeğimi bana bağışlasın inşallah güzel haberlerimizi yazarız canım :KK200:
Aynen öyle hayırlısı inşaallah biz gene elimizden geleni yapalım takdir Allah'ın ❤️

İnşaallah 10 gün sonra duyarım ben de ama nasıl geçecek bu 10 gün bilmiyorum, gerçi alacak nefesi yiyecek rızkı varsa bebeğin bu dünyada sırtımızda taş da taşısak dünyaya gelir o bizler sadece bir aracıyız, ama yoksa nasibi gece gündüz yatsam gene de olan olur, rabbim hangisi hayırlıysa onu nasip etsin inşaallah
Düşünmezsen geçer bir uğraş bul kendine be düşünmemeye çalış aynen dediğin gibi nasip

En güzel uğraş ben de bakmalıyım gerçi çok becerikli sayılmam ama denemeye değer :)
Bende bu sene ilk defa deniyorum ama internetten bakıyorum YouTube den öğrendim 2 model birini yengeme ördüm bitirdim diğerini kendi bebişime örüyorum, seneye bu zamanlar sıcacık sararız başla sende bence çok güzel hem sonra saklarız büyüdüklerinde gösteririz ☺️

Herkesin midesi mi bulanıyor ? Bana ne oluyor böyle aman allahım.. Hunharca yiyorum.. akşam yemeği üstüne tost(yarım ekmek),çay,bisküvi(1 paket),çerez(1 kase) meyve(4 çeşit) hepsini yedim.. hala ne yesem diye düşünüyorum.. allahım bi mide bulantısı ver bana rn azından akşamları diye dua ediyordum ki eşim kızdı :)
Ben de senin gibiyim. hiç midem bulanmadi ilk gebeligiimde bunda da tık yok. Ilkinde 25 kilo almıştım bu yüzden. Şimdiden 8 kilo fazlam var ilk gebeligime göre ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum. Üstelik o zaman çalışıyordum şimdi evdeyim

Kizlar merhaba ben buhun gittim keseyi gorduk ama tsh hormonum yuksekmis ilac baslicam yarin

Bende bu sene ilk defa deniyorum ama internetten bakıyorum YouTube den öğrendim 2 model birini yengeme ördüm bitirdim diğerini kendi bebişime örüyorum, seneye bu zamanlar sıcacık sararız başla sende bence çok güzel hem sonra saklarız büyüdüklerinde gösteririz ☺️
Haklısın Benimde başlamam gerek uğraşta olur iyi olur senin kaç haftalık bebişin

6+4 benim ama muhtemelen geç geliyor küçük dediğine göre, normalde bu günlerde kalp atışlarını duyanlar vardı
Aynen benim bir hafta geriden mesela şuan 7+2 ama sat tarihine göre 8+2 olması gerekiyordu geçen hafta duyduk ama kişiye göre de değişebiliyor tabi kafana takma derim ilk gebelik mi

Kızlar acilden geldik şimdi, ilişki yasak dedi, kalp atışı da yokmuş gene küçük bi gebelik dedi, kese duruyor bi sorun yok dedi, progestan verdi hatta nöbetçi eczaneye gerek yok yarın sabah alırsınız ilacı dedi yatıp dinleceksin dedi böyle işte içim rahatladı en azından bebişim benimle ☺️❤️
Şimdi gördüm. :KK200::KK200::KK200:

Herkesin midesi mi bulanıyor ? Bana ne oluyor böyle aman allahım.. Hunharca yiyorum.. akşam yemeği üstüne tost(yarım ekmek),çay,bisküvi(1 paket),çerez(1 kase) meyve(4 çeşit) hepsini yedim.. hala ne yesem diye düşünüyorum.. allahım bi mide bulantısı ver bana rn azından akşamları diye dua ediyordum ki eşim kızdı :)
İyi yapmış eşinEn Büyük KK

Sen yazınca benim de canım tost çekti ama kalkıp kim yapacK diye yemedim. Yemek yemeye üşenen bir insan varsa o benim.

Back