2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım günaydın kanama devam etti mi geçti mi sonra.
Günaydın canım geçti dün akşam hastaneye gitmeden de biraz gelmişti en son o oldu bi daha hiç gelmedi neredeyse gece boyu uyumadım surekli aklımda olduğu için wc ye gidip kontrol ettim ama yoktu hiç

günaydın kızlar bugün 4+6 yım kese görebilir miyim gitsem? bulantılarım da henüz başlamadı

Maşallah diyeyim yani bende yesem yerim de şişiyorum diye yemiyorum dün akşam mesela yemek yedim başka birşey yemedim canım istemedi ama potansiyel var bu ara bende de. Kız hiç dua etme yaa sabah bulanıyor benim çıkarmıyorum ama öğlen de yemek yiyince öyle hiç özenme

Neyse geçmiş olsun canım için rahatladı en azından kalp atışı duyulmadan yasak diyorlar. ilk üç ya dikkat edeceksin o zaman valla benim tüp bebek olduğu için 9 ay kapanış unutucaz yanii zaten eşimde istemez çok bekledik çünkü bugünleri hormonlar ilaçlardan tavan yapıyor ama yapacak birşey yok şu an sadece bebeğimi düşünmek zorundayım.

Ben az yiyip kilo almamak için istiyorum bulantıyı :) asıl sorun sigara aslında.. hamile kalınca bıraktım,o yüzden yemeğe sardım.. onun boşluğunu yemekle doldurmaya çalışıyorum

Günaydın kızlar uykusuzluktan geberiyorum gece 12 de yatıyorum deliksiz uyuyorum yetmiyor sabah kahvaltı ediyorum o da bir kızarmış ekmek peynir miden bulanıyor sabah. Sonra yine yatıyorum fitilim var onu yapıyorum 15 dk yatmam gerekiyor o ara uyuyyorum. Hazırlanıp işe geliyorum. Bu ara uykuyla ve arada bulantılarla dertteyim ama şikayet etmicem

Kızlar günaydın nasılsınızz. Birşey sorucam çok fazla sarı akıntım var resmen sapsarı doktora sormuştum enfeksiyon olabilir ama ilaç vermem demişti bol su iç, iç çamaşırını değiştir, pamuklu günlük ped kullan, birde alt bölgenin temizliği için sebamedin birşeyi varmış onu kullanabilirsin demişti ama kullanmadım. Akıntı bebeğe zarar verirmi kafama takıldı

İlk hamileliğimde bendede olmadı bulantı 23 kilo falan almıştım :) şimdi daha kilo almadım bakalım,ilk 3 ay sıfır kilo hedefim :) ben doğumdan sonra hemen verdim kiloları aslında ama yinede almak istemiyorum çok fazla.

Uyku sorunu bendede var sabah sürünerek kalkıyorum yataktan.. duş alınca açılıp kendime geliyorum yoksa bütün gün uyurum..

Molpedin mor kabında bir günlük pedi var büyük olanlarından almıştım ben parfümsüz yapısı çok güzel ben onu kullanıyorum akıntım yok ama vajinal prosteron kullandığım için geri akıyor o yüzden kullanıyorum sen ondan al sık sık değiştir. Sebamedin ürünleri güzel benim başka bir genital bölge için jelim var ama çekindim kullanmaya zararı olur diye senin doktorun dediğini sorayım eczaneye bende çok korkuyorum enfeksiyondan bir de hergün 3 kere progesteron koyunca ne kadar ellerimi yıkasam da sanki yeterli olmayacak gibi geliyor. Akıntı zarar vermez ama sarı akıntı çok iyi değil dr dediği şeylerle geçer inşallah

Uyku sorunu bendede var sabah sürünerek kalkıyorum yataktan.. duş alınca açılıp kendime geliyorum yoksa bütün gün uyurum..

Havalar soğuk diye eşi sabah duş alma diyor arabayla geliyoruz aynı üniversitede aynı kampüsteyiz fakülteler farklı sadece ve görevler farklı ama yine de izi vermiyor hasta olursun diyor. Bir de kütüphanede çalışıyorum büyük burası ısınmıyor ayağımın altında elektrik sobası var iyice mayışıyorum

Ben uyanır uyanmaz duşa girenlerdenim.. yıllardır alışkanlık olmuş,duş almadan ayılamam.. daha dinç hissediyorum kendimi duştan sonra. Arabayla sıcak sıcak geliyorum,ofiste sıcak. Adliyeye falan gidiyorum ozaman biraz yürüyorum ama olsun hasta olmam brn alışkınım yıllardır :)

23 kilo mu ne diyorsunn.. Verdiysen iyimiş. İlk 3 ay kilo almamak biraz zor iştahında açılmış ben gibi fazla yemeyen biri bile 2 haftada 1 kilo aldıysa yanii. Düzenlersin artık ona göre az az sık sık yersin. Artık çok acıkma hissedersen de yapacak birşey yok yiyeceksin ben hep açlık hissediyorum ama canım istemiyor çoğu zaman bir de kuruyemiş falan bulantı yapıyor yağlı olduğu için. Böyle yemek değil de birşeyler atıştırmak istiyırum hep yemek de yiyorum da normal yiyorum ama hissediyorum bulantılar geçsin bir ben var benden içeri olacak yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…