- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #3.321
Günaydın canım geçti dün akşam hastaneye gitmeden de biraz gelmişti en son o oldu bi daha hiç gelmedi neredeyse gece boyu uyumadım surekli aklımda olduğu için wc ye gidip kontrol ettim ama yoktu hiçCanım günaydın kanama devam etti mi geçti mi sonra.
Günaydın canım bir fikrim yok ama genelde 5. Haftada gördü arkadaşlarımız.günaydın kızlar bugün 4+6 yım kese görebilir miyim gitsem? bulantılarım da henüz başlamadı
Herkesin midesi mi bulanıyor ? Bana ne oluyor böyle aman allahım.. Hunharca yiyorum.. akşam yemeği üstüne tost(yarım ekmek),çay,bisküvi(1 paket),çerez(1 kase) meyve(4 çeşit) hepsini yedim.. hala ne yesem diye düşünüyorum.. allahım bi mide bulantısı ver bana rn azından akşamları diye dua ediyordum ki eşim kızdı :)
Kızlar acilden geldik şimdi, ilişki yasak dedi, kalp atışı da yokmuş gene küçük bi gebelik dedi, kese duruyor bi sorun yok dedi, progestan verdi hatta nöbetçi eczaneye gerek yok yarın sabah alırsınız ilacı dedi yatıp dinleceksin dedi böyle işte içim rahatladı en azından bebişim benimle
günaydın kızlar bugün 4+6 yım kese görebilir miyim gitsem? bulantılarım da henüz başlamadı
Ben az yiyip kilo almamak için istiyorum bulantıyı :) asıl sorun sigara aslında.. hamile kalınca bıraktım,o yüzden yemeğe sardım.. onun boşluğunu yemekle doldurmaya çalışıyorumMaşallah diyeyim yani bende yesem yerim de şişiyorum diye yemiyorum dün akşam mesela yemek yedim başka birşey yemedim canım istemedi ama potansiyel var bu ara bende de. Kız hiç dua etme yaa sabah bulanıyor benim çıkarmıyorum ama öğlen de yemek yiyince öyle hiç özenme
Canım ben 5+0 da keseyi görmüştüm belki sizde görürsünüzgünaydın kızlar bugün 4+6 yım kese görebilir miyim gitsem? bulantılarım da henüz başlamadı
Yemek benim için herzaman güzel bişey ama şimdi sigarasızlıktan ne yiyeceğimi şaşırdımİyi yapmış eşin
Sen yazınca benim de canım tost çekti ama kalkıp kim yapacK diye yemedim. Yemek yemeye üşenen bir insan varsa o benim.
İlk hamileliğimde bendede olmadı bulantı 23 kilo falan almıştım :) şimdi daha kilo almadım bakalım,ilk 3 ay sıfır kilo hedefim :) ben doğumdan sonra hemen verdim kiloları aslında ama yinede almak istemiyorum çok fazla.Ben de senin gibiyim. hiç midem bulanmadi ilk gebeligiimde bunda da tık yok. Ilkinde 25 kilo almıştım bu yüzden. Şimdiden 8 kilo fazlam var ilk gebeligime göre ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum. Üstelik o zaman çalışıyordum şimdi evdeyim
Uyku sorunu bendede var sabah sürünerek kalkıyorum yataktan.. duş alınca açılıp kendime geliyorum yoksa bütün gün uyurum..Günaydın kızlar uykusuzluktan geberiyorum gece 12 de yatıyorum deliksiz uyuyorum yetmiyor sabah kahvaltı ediyorum o da bir kızarmış ekmek peynir miden bulanıyor sabah. Sonra yine yatıyorum fitilim var onu yapıyorum 15 dk yatmam gerekiyor o ara uyuyyorum. Hazırlanıp işe geliyorum. Bu ara uykuyla ve arada bulantılarla dertteyim ama şikayet etmicem
Kızlar günaydın nasılsınızz. Birşey sorucam çok fazla sarı akıntım var resmen sapsarı doktora sormuştum enfeksiyon olabilir ama ilaç vermem demişti bol su iç, iç çamaşırını değiştir, pamuklu günlük ped kullan, birde alt bölgenin temizliği için sebamedin birşeyi varmış onu kullanabilirsin demişti ama kullanmadım. Akıntı bebeğe zarar verirmi kafama takıldı
Uyku sorunu bendede var sabah sürünerek kalkıyorum yataktan.. duş alınca açılıp kendime geliyorum yoksa bütün gün uyurum..
Geçmiş olsun canımbol c vitamini meyve yüklen hemencik toparlanırsın umarım
MinikPiranha ilk sayfadaki bilgilere bir gözatayım dedim de, esmer i kaç kere yazmışsın öyle hem isimler arasında var kendisi hem liste sonunda arka arkaya biçok kez yazmışsın görmüşken haber veriyim dedim
Ben uyanır uyanmaz duşa girenlerdenim.. yıllardır alışkanlık olmuş,duş almadan ayılamam.. daha dinç hissediyorum kendimi duştan sonra. Arabayla sıcak sıcak geliyorum,ofiste sıcak. Adliyeye falan gidiyorum ozaman biraz yürüyorum ama olsun hasta olmam brn alışkınım yıllardır :)Havalar soğuk diye eşi sabah duş alma diyor arabayla geliyoruz aynı üniversitede aynı kampüsteyiz fakülteler farklı sadece ve görevler farklı ama yine de izi vermiyor hasta olursun diyor. Bir de kütüphanede çalışıyorum büyük burası ısınmıyor ayağımın altında elektrik sobası var iyice mayışıyorum
İlk hamileliğimde bendede olmadı bulantı 23 kilo falan almıştım :) şimdi daha kilo almadım bakalım,ilk 3 ay sıfır kilo hedefim :) ben doğumdan sonra hemen verdim kiloları aslında ama yinede almak istemiyorum çok fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?