• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Slm kızlar Değerim cumartesi 55 di dünkü bhcg 175mis dr ile konustuk progestan başla dedi sabah aksam vajinal yolla 20 gün sonrada gel bebeği görelim dedi inşallah dualarinizi eksik etmeyin
Cnm sen coaspirinde kullan bence. Kimyasal yaşadın ya ağustos topiğinden biliyorum seni. Bende kimyasal yaşadım. Bu ay adet oldum.

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun, benim de bir önceki gebeliğimde 7.haftada hafif kanamam olup gittiğim doktor kese boş demişti, küretaj önerdi ama biz başka bir doktora daha gittik 1hafta sonra ve bebişimizi gördük. Tabii herkes de aynısı olacak demek değil ama böyle şeylerde olabiliyor siz olumlu düşünün.
Insallah saklaniyordur sıpa

Elimde mendil, hastalıklı kervanına katıldım bende. Hapşırma burun akıntısı tam gaz devam ediyor. Çok mutluyum:hasta::işsiz:

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun, benim de bir önceki gebeliğimde 7.haftada hafif kanamam olup gittiğim doktor kese boş demişti, küretaj önerdi ama biz başka bir doktora daha gittik 1hafta sonra ve bebişimizi gördük. Tabii herkes de aynısı olacak demek değil ama böyle şeylerde olabiliyor siz olumlu düşünün.

seninle aynı günüz canım kese gördün mü ben cumartesi gidicem dr öyle çağırdı

bende cok şişlik yasıyorum canm 1 bardak su içsem karnım davul gibi oluyo daha simdiden kilo almış hissediyorum kendimi :/

Benim akşam daha çok oluyor dünde arka arkaya abarttım kuru fasulye meyve süt derken hepsi şişirdi bu akşam daha rahatım ama karnımda acayip bir şişlik var hep

Cok tesekkürler canm cevabın için,kanamam yok cok şükür bir şikayetimde yok bir an önce duysam diyorum kalp atısını cok sabırsızım kimseye söylemedik kalp atısını duymadan o yuzden biraz sabırsızım:)

Bende Eskişehirdeyim kime gidiyorsun doktora ben Bursa'da tüp bebek yaptırdım cumartesi gidicem kontrole ilk oraya çağırdı sonra burada acıbademde Hulusü bey var ona devam etmeyi düşünüyorum

MinikPiranha MinikPiranha ilk sayfadaki bilgilere bir gözatayım dedim de, esmer esmer i kaç kere yazmışsın öyle hem isimler arasında var kendisi hem liste sonunda arka arkaya biçok kez yazmışsın görmüşken haber veriyim dedim

Bende Eskişehirdeyim kime gidiyorsun doktora ben Bursa'da tüp bebek yaptırdım cumartesi gidicem kontrole ilk oraya çağırdı sonra burada acıbademde Hulusü bey var ona devam etmeyi düşünüyorum
Anadoluda alev hanım var canm ben ondan cok memnunum,3 senedir doktorum ama gebelik icin muayneye gitmedim daha telefonla konustuk,hulusi beyide iyi diye duydum ama ben alev hanıma cok alıştım canm

Kizlar ya benim karnim cokağrıyor ağrıyor mide bulantim falan da var ama onu sorun etmiyorum karnimin surekli agriyor olmasi zor geliyor normal mi acaba sizde de oluyor mu 7. Hafta bitti

MinikPiranha MinikPiranha ilk sayfadaki bilgilere bir gözatayım dedim de, esmer esmer i kaç kere yazmışsın öyle hem isimler arasında var kendisi hem liste sonunda arka arkaya biçok kez yazmışsın görmüşken haber veriyim dedim
Canım onu bilerek taptım

Esmer de talihlimiz oldu. Yeni gelen kişileri yazıyorum gidiyor yavaş yavaş esmer.

Öyle değişik bir sistem tablo. Telefondan da yapabileyim diye yaptım.

Back