- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #3.221
Evet ya ülkemi söylemeyeyim az Türk'ün yaşadığı bi yer herkes birbirini tanıyor Avrupa diyeyim malum kadınlar kulübü küçük:)Yurtdışı doğru mu peki. Hangi ülkeydi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya ülkemi söylemeyeyim az Türk'ün yaşadığı bi yer herkes birbirini tanıyor Avrupa diyeyim malum kadınlar kulübü küçük:)Yurtdışı doğru mu peki. Hangi ülkeydi :)
İyi orayı doğru yazmışım şükür. :)Evet ya ülkemi söylemeyeyim az Türk'ün yaşadığı bi yer herkes birbirini tanıyor Avrupa diyeyim
Cnm sen coaspirinde kullan bence. Kimyasal yaşadın ya ağustos topiğinden biliyorum seni. Bende kimyasal yaşadım. Bu ay adet oldum.Slm kızlar Değerim cumartesi 55 di dünkü bhcg 175mis dr ile konustuk progestan başla dedi sabah aksam vajinal yolla 20 gün sonrada gel bebeği görelim dedi inşallah dualarinizi eksik etmeyin
Insallah saklaniyordur sıpaMerhabalar öncelikle hayırlı olsun, benim de bir önceki gebeliğimde 7.haftada hafif kanamam olup gittiğim doktor kese boş demişti, küretaj önerdi ama biz başka bir doktora daha gittik 1hafta sonra ve bebişimizi gördük. Tabii herkes de aynısı olacak demek değil ama böyle şeylerde olabiliyor siz olumlu düşünün.
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun, benim de bir önceki gebeliğimde 7.haftada hafif kanamam olup gittiğim doktor kese boş demişti, küretaj önerdi ama biz başka bir doktora daha gittik 1hafta sonra ve bebişimizi gördük. Tabii herkes de aynısı olacak demek değil ama böyle şeylerde olabiliyor siz olumlu düşünün.
bende cok şişlik yasıyorum canm 1 bardak su içsem karnım davul gibi oluyo daha simdiden kilo almış hissediyorum kendimi :/
Cok tesekkürler canm cevabın için,kanamam yok cok şükür bir şikayetimde yok bir an önce duysam diyorum kalp atısını cok sabırsızım kimseye söylemedik kalp atısını duymadan o yuzden biraz sabırsızım:)
Evet bugün gittim kese görüldü tekrar 2 hafta sonra çağırdı beniseninle aynı günüz canım kese gördün mü ben cumartesi gidicem dr öyle çağırdı
çoraplarımı neden canım dr bisey demediCnm sen coaspirinde kullan bence. Kimyasal yaşadın ya ağustos topiğinden biliyorum seni. Bende kimyasal yaşadım. Bu ay adet oldum.
çoraplarımı neden canım dr bisey demedi
Elimde mendil, hastalıklı kervanına katıldım bende. Hapşırma burun akıntısı tam gaz devam ediyor. Çok mutluyum
Anadoluda alev hanım var canm ben ondan cok memnunum,3 senedir doktorum ama gebelik icin muayneye gitmedim daha telefonla konustuk,hulusi beyide iyi diye duydum ama ben alev hanıma cok alıştım canmBende Eskişehirdeyim kime gidiyorsun doktora ben Bursa'da tüp bebek yaptırdım cumartesi gidicem kontrole ilk oraya çağırdı sonra burada acıbademde Hulusü bey var ona devam etmeyi düşünüyorum
Aaa hayirli olsun benimde 11 eylul görünüyor ama benim ilk cocuk Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsincanım beni de ekler misin ; beklenen dogum tarihi 11/09/2018. Sat 5 Aralik yaş 34 ikinci çocuk Istanbul
Evet bugün gittim kese görüldü tekrar 2 hafta sonra çağırdı beni
Canım onu bilerek taptımMinikPiranha ilk sayfadaki bilgilere bir gözatayım dedim de, esmer i kaç kere yazmışsın öyle hem isimler arasında var kendisi hem liste sonunda arka arkaya biçok kez yazmışsın görmüşken haber veriyim dedim
Gecte duyulabiliyormuş canm ama inşallah duyarsın:) haber ver mutlakaAnladım canım bakalım belki kalp atışı da duyarım diyordum ama zor galiba bakalım bir gidelim de cumartesi sonra burada devam edeceğim doktora randevu alırım