- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 83
- 38
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #3.261
senin kaçıncı düşük
2. Düşüktü yani 2. Kimyasal gebelikti. Test yaptırdık pırtılaşma ve genetik testler falan. Bakalım ne çıkacak????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin kaçıncı düşük
Aaa bende bunu soracaktım benmi abartıyorum diye kendime konduramamıştım. Göbeğe doğru bir çizgi varKabızlık başa bela zaten benim tüp bebek ve ıkınmam da yasak çıkıyorum ama tam anlamıyla olmuyor bazen bugün hiç çıkamadım. Gaz çok oluyor evet ben yiyince çok geriliyor öğlen iyi yemiştim işyerinde akşam pek yemedim ama karında gerilme var hele yiyip karın şişti mi kahverengi gebelik çizgisi belli oluyor biraz
Canım ağlama sakin ol ama bence doktora git acile bir baksınlar kanama alanı falan birşey varmıKızlar ilişki sonrası pembe renkli bir peçetelik bi kanamam oldu ağrım sızım yok şuanda ağlamaktan helak oldum bebeğe bişiy olmuş mudur doktora gitmeye korkuyorum ya bişiy olduysa diye şuanda kanama yok durdu bile o an geldi sadece
Devlet hastanesine gitmiştim ilk muaneyende hiç bişiy demedi cinsel ilişkili ile ilgili bişiy demediğine göre sorun yoktur diye düşündük ama şuan doğurana kadar Yok yani yeter ki bebeğime bişiy olmasın bunun vebalini nasıl öderiz yA :'( ilk muayeneye kadar bizde yapmamıştık zaten ilk bu daha, rengi çok açıktı kırmızı falan değil açık pembe eğer devam ederse yarın gideceğim durduğu için biraz rahatladımBişey olmaz canım korkma ama doktora bi görün bence için rahat olur. Doktor yasak yok falan bişey dedi mi ?
Ayy evet 5 metre öteden duyuyorum kokuları resmen burnumun direkleri açıldı sanki birden ıyyKoku koku koku başkada bişi demiyorum. Tüm ev soğan kokuyor sanki. Eşimin teri bile mahvediyor beni adama yaklaşamaz oldum ayıptır söylemesi öpüşemiyorum bile. Sürekli uyuyorum akşamları bulantım fazla diye erkenden yatıyorum
Normal şartlar altında bişey olmaz canım ilişkiden. Düşük tehliken falan varsa ozaman yasak sadece. Bu ikinci hamileliğim ve şuana kadar hiç böyle bişey yaşamadım. İlerleyen zamanlarda göbek büyüyor ozaman zaten iki tarafta istemiyor.. sen bi görün doktora bi sorun varsa söyler zaten,sorun yoksada demekki pembe akıntı olabiliyormuş deriz :)Devlet hastanesine gitmiştim ilk muaneyende hiç bişiy demedi cinsel ilişkili ile ilgili bişiy demediğine göre sorun yoktur diye düşündük ama şuan doğurana kadar Yok yani yeter ki bebeğime bişiy olmasın bunun vebalini nasıl öderiz yA :'( ilk muayeneye kadar bizde yapmamıştık zaten ilk bu daha, rengi çok açıktı kırmızı falan değil açık pembe eğer devam ederse yarın gideceğim durduğu için biraz rahatladım
Bu ilk hamileliğim hiç düşük falan yaşamadım daha önce, ailemde de yok düşük geçmişi olan ne annem ne ablamlar kimsede olmamış, ya aynen gideyim ben acile dayanamam ben bu korkuyla ölürüm sabaha kadar, doktora ilişki sonrası demekten de utanıyorum demesem de anlar mı kiNormal şartlar altında bişey olmaz canım ilişkiden. Düşük tehliken falan varsa ozaman yasak sadece. Bu ikinci hamileliğim ve şuana kadar hiç böyle bişey yaşamadım. İlerleyen zamanlarda göbek büyüyor ozaman zaten iki tarafta istemiyor.. sen bi görün doktora bi sorun varsa söyler zaten,sorun yoksada demekki pembe akıntı olabiliyormuş deriz :)
Canım gideyim de utanıyorum ilişki sonrası oldu demeye demesem de anlar mı ilişki sonrası olduğunu yAni normal atıyorum wc de peçeteye kanama geldi desem mesela uff saçmalıyor muyumCanım ağlama sakin ol ama bence doktora git acile bir baksınlar kanama alanı falan birşey varmı
Canım utanma söyle nolacak sankiCanım gideyim de utanıyorum ilişki sonrası oldu demeye demesem de anlar mı ilişki sonrası olduğunu yAni normal atıyorum wc de peçeteye kanama geldi desem mesela uff saçmalıyor muyum
Utanacak ne var canım,gayet normal bişey bu. İlişki sonrası oldu diye mutlaka söyle.Bu ilk hamileliğim hiç düşük falan yaşamadım daha önce, ailemde de yok düşük geçmişi olan ne annem ne ablamlar kimsede olmamış, ya aynen gideyim ben acile dayanamam ben bu korkuyla ölürüm sabaha kadar, doktora ilişki sonrası demekten de utanıyorum demesem de anlar mı ki
Tamam ya gidiyim bebeğe bişiy olmasındansa utancımdan yerin dibine girerim daha iyiCanım utanma söyle nolacak sanki
Töbee de canım ya ben bulantıdan helak oldum iştahla yemeye öyle hasretim ki benim yerime de ye tadını çıkar meğer ne büyük nimetmişHerkesin midesi mi bulanıyor ? Bana ne oluyor böyle aman allahım.. Hunharca yiyorum.. akşam yemeği üstüne tost(yarım ekmek),çay,bisküvi(1 paket),çerez(1 kase) meyve(4 çeşit) hepsini yedim.. hala ne yesem diye düşünüyorum.. allahım bi mide bulantısı ver bana rn azından akşamları diye dua ediyordum ki eşim kızdı :)
Bende yaklaşamıyorum ya nefes bile rahatsız ediyo beni şu haftalar bir geçse hayırlısıylaaKoku koku koku başkada bişi demiyorum. Tüm ev soğan kokuyor sanki. Eşimin teri bile mahvediyor beni adama yaklaşamaz oldum ayıptır söylemesi öpüşemiyorum bile. Sürekli uyuyorum akşamları bulantım fazla diye erkenden yatıyorum
İstersen bi git canım şimdi acilden kanamaya dönük olduğu için bişey desem gitmesen pişmanlık duyarsın gitmideğin için istersen bi git görünKızlar ilişki sonrası pembe renkli bir peçetelik bi kanamam oldu ağrım sızım yok şuanda ağlamaktan helak oldum bebeğe bişiy olmuş mudur doktora gitmeye korkuyorum ya bişiy olduysa diye şuanda kanama yok durdu bile o an geldi sadece
İlişkiden bi sorun olcağını sanmıyorum canım eğer kesede sorun yoksa düşük tehliken yoksa bir sorun olmaz bence kalp atışını duyduktan sonra ilişki olabilir dedi doktorum. Arkadaşımın hamileyken yara olmuş o kanamış bikere ilişkide öyle bir şey de olabilir canımKızlar ilişki sonrası pembe renkli bir peçetelik bi kanamam oldu ağrım sızım yok şuanda ağlamaktan helak oldum bebeğe bişiy olmuş mudur doktora gitmeye korkuyorum ya bişiy olduysa diye şuanda kanama yok durdu bile o an geldi sadece
Banada her yer pis kokuyo hemde her yer kendim bile hergün yıkanıyorum resmen yinemi geçmez bende bende bi sıkıntı var sanıyodumKoku koku koku başkada bişi demiyorum. Tüm ev soğan kokuyor sanki. Eşimin teri bile mahvediyor beni adama yaklaşamaz oldum ayıptır söylemesi öpüşemiyorum bile. Sürekli uyuyorum akşamları bulantım fazla diye erkenden yatıyorum
Demezsen yanlış bişey uygular ilk gebeliğimde olmuştu tekrar tekrar sürekli sordular ilişki sonrasımı diye söyle yani utanma bişiy olmazCanım gideyim de utanıyorum ilişki sonrası oldu demeye demesem de anlar mı ilişki sonrası olduğunu yAni normal atıyorum wc de peçeteye kanama geldi desem mesela uff saçmalıyor muyum