- Konu Sahibi MinikPiranha
- #3.181
Merhabalar benim sat 20 aralık inşallah hayırlısıyla gelir bebişler
HOŞGELDİN :) SAT IMIZ AYNI DR A GİTTİN Mİ HİÇ BENİM RANDEVUM PERŞEMBE KESE İÇİN GİDİCEM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar benim sat 20 aralık inşallah hayırlısıyla gelir bebişler
Gec döllenme olduğunu nereden biliyoruz? Adet zamanı gününde idi çünkü kafam allak bullak :/Canim benimde o haftada görünmedi bebek geç döllenme olabiliyor bazen bir hafta sonra gel dedi ama renkli ultrasondan falan bakilmadi sende insallah görürsün bebegini
Kese de gecen haftaki gibi bulanık gördü bu cihazlar eski galiba biraz da renkliden bakalim kalp atışlarını duyalim bebek burada diyabilmemiz icin bakalim dedi4ay önce boş gebelik gecirdim kese de büyüdü beta da yükseldi bulantilarim da vardi. 8 .haftada sonlandirdik.Kendiliginden dusmesi 12. haftayi bulur demişti doktorum. Peki sen de yolk sac diye bi oluşum var o görüldü mu? O görülürse umut var
Canim gozun aydin. Kac mm di kesen? Yolc kesesini de gordu mu?Ben de bugün gidip keseyi gördüm tekrar 2 hafta sonra çağırdı doktor. Adet düzensizliğim olduğu için haftasını tam söyleyemeyiz bebeği görüp boyunu ölçebildiğimiz zaman net söyleriz ancak dedi.
Kendi ailense misafir sayılmaz onlar :) ağır kaldırma yükseğe uzanma o zaman. Allah bağışlasın yavrularımızı.Ah canım kendi ailem olmasa yollarım da işte öyle olmuyo zaten yılda bi kere geliyolar. Dikkat etmeye çalışcam çok ağır iş yapmıyorum zaten
((Canım 6+3 daha küçük ki evet bu zamanlarda gören var ama 8.9 hafta da görenlerde var hemen karalar bağlamayın nolur ben de gormedim daha kalp atışını ama sakinim açıkcası 3 şubata kadar gitmeyi de düşünmüyorum doktor randevum 3'nde düşün o zaman 8+1 olacağım ama evham yapmıyorum
Maşallah canım hep böyle sorunsuz geçer umarım gebeliğin. Unuturum diyorsan liste yap sorularını:)Bende 8.haftadayim önümüzdeki hafta kotrole cagirdi doktorum hic lekelenmem ya da kanamam olmadi soruyum bende bakalim muayenede cok heyecanlanmazsam :) bebisi gorunce ucusa geçiyorum
İnşallah iltihap ta faranjit de geçer kısa sürede canım. Dikkat et kendine.Çok teşekkür ederim evet doktor dün dedi daha çok yenş gebelik ilaç başlamayalım ama iki gün sonra bir daha bakalım enfeksiyon fazla olursa başlarız sesi inş geçer dua edin bana akıntının içinde iltihap gördüm koku var mı bilmiyorum burnum şuan koku almıyor ama bariz belliydi iltihap olduğu ve bu hamilelikte başladı daha önce yoktu
İnşallah çağırıp sinirlerini bozmazlar.evet gercekten cok zorlanıyorum bu konuda bugün hala basım catlıyo agrıdan bakalm eve gidince arayıp cagırırlar kesin yine ama yatıp uyumayı planlıyorum
Teşekkür ederim. Yok henüz yolk sac görünmedi kesenin boyunu söylemedi sadece düzenli gözüküyor dedi. Boyunu sormak benim de aklıma gelmedi ilk usg heyecanıCanim gozun aydin. Kac mm di kesen? Yolc kesesini de gordu mu?
Amin cnm beni aslında tedirgin eden akıntıda gördüğüm iltihap enfeksiyon mu kaptım ne oldu üfff anlamış deilim ya okadar dikkat ettim yine olacağı varmış demek yardımcı olduğun için çokkkk teşekkür ederim Allah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinİnşallah iltihap ta faranjit de geçer kısa sürede canım. Dikkat et kendine.
Hadi inşallah renklide görülür. Bazen rahmin pozisyonu da izin vermezmis net gözükmesine. Bizi mutlaka haberdar etKese de gecen haftaki gibi bulanık gördü bu cihazlar eski galiba biraz da renkliden bakalim kalp atışlarını duyalim bebek burada diyabilmemiz icin bakalim dedi
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun, benim de bir önceki gebeliğimde 7.haftada hafif kanamam olup gittiğim doktor kese boş demişti, küretaj önerdi ama biz başka bir doktora daha gittik 1hafta sonra ve bebişimizi gördük. Tabii herkes de aynısı olacak demek değil ama böyle şeylerde olabiliyor siz olumlu düşünün.Cok sagol canım bilmiyorsun bir de ilk bebek heyecanlisin doktor ne derse ona bakiyorsun ağzından ne çıkarsa ona he diyorsun. Umarim benimledir. Peki renkli ultrasonda 6+3 dahi olsa gorunur mü? Karindan istedi vaginal degil. Orada da görünmezse bekleyeyeyim mi ki
Canim ultrason fotosunda yazar boyu falan. Cok sevindim gozun aydin.aramizda bir gun varTeşekkür ederim. Yok henüz yolk sac görünmedi kesenin boyunu söylemedi sadece düzenli gözüküyor dedi. Boyunu sormak benim de aklıma gelmedi ilk usg heyecanı
Yok hiç ölçmedi, miyomlarım vardı onları ölçtü sadece.Canim ultrason fotosunda yazar boyu falan. Cok sevindim gozun aydin.aramizda bir gun var
Devlet hastanesimi özelmi canım ya aletden ziyade daha çok küçük kesen daha var duyucaksın annesi kendini üzme bak bizde daha duymadıkYani normal keseyi bile daha bulanik görüyor cihaz ki bebek ile yolk kesesini görsün. Odasi her geldiğinde farkli oluyor cihazlarda malesef
Ölçer canım ultrason kağıdının altında gs yazıyo onun yanında ki kese boyu işte gs 11 mm falan gibiYok hiç ölçmedi, miyomlarım vardı onları ölçtü sadece.
gidemem eşimde gece uyumadı bende uyumadm ikimizinde uykusu var bnm başım odun gibi agrıdan uyustu flnİnşallah çağırıp sinirlerini bozmazlar.