• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benimde cumartesi ilk doktor kontrolüm çok heyecanlıyız tabii sürekli lavaboya gidip birşey olmuş mu diye bakmalarım da olmasa. Hep birşey olacak diye korkuyorum. Dün yemek yedim kuru fasulye pilav çok yemedim ama sonra bir tabak meyve ve bir bardak muzlu süt karnım o kadar şişti ki yusyuvarlak oldu. Daha aşağıdan başlayıp karnımın üstüne kadar şişkinlik oldu çok şaşırdım daha 6. haftadayım var mı çok yiyince karnı çok şişen.
bende cok şişlik yasıyorum canm 1 bardak su içsem karnım davul gibi oluyo daha simdiden kilo almış hissediyorum kendimi :/

Bi kayıp yaşadım 1 kayıpta test yapmıyomalar malesef şimdiki gebeliğimde doktorda ilaç vermedi verir diye düşündüm bende kendi başıma içmeye korkarım siz doktora sormadan içmeyin derim
Doktora sordum canim coraspin baslariz dedi hayırlısı rabbimize sığınıyoruz yiyecek ekmegi varsa pihtilasma olsa da olmasa da gelir diymi:)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 44
Sonradan farkettim düzelttim canım :)
Tesekkürler canım,bu arada sana birşey danısmak istiyorum.ben şimdi 4+6 dayım doktora haftaya carsamba gidicem.telefonla görüstüm hcg artısı iyi oldugu icin gec cagrdı ama beklememin bi riski olurmu sence?

Tesekkürler canım,bu arada sana birşey danısmak istiyorum.ben şimdi 4+6 dayım doktora haftaya carsamba gidicem.telefonla görüstüm hcg artısı iyi oldugu icin gec cagrdı ama beklememin bi riski olurmu sence?
Canım kendine dikkat et ağır kaldırıp yükseğe uzanma yeter. Geç çağırmamış gittiğinde sadece keseyi görürsün bebeği ve kalp atışı için bir hafta on gün sonra yine çağırır. Ben 8. Haftada gittim ilk konteole. Kanama(kırmızı renkte )olmadığı sürece korkma.

Canım kendine dikkat et ağır kaldırıp yükseğe uzanma yeter. Geç çağırmamış gittiğinde sadece keseyi görürsün bebeği ve kalp atışı için bir hafta on gün sonra yine çağırır. Ben 8. Haftada gittim ilk konteole. Kanama(kırmızı renkte )olmadığı sürece korkma.
Cok tesekkürler canm cevabın için,kanamam yok cok şükür bir şikayetimde yok bir an önce duysam diyorum kalp atısını cok sabırsızım kimseye söylemedik kalp atısını duymadan o yuzden biraz sabırsızım:)

Cok tesekkürler canm cevabın için,kanamam yok cok şükür bir şikayetimde yok bir an önce duysam diyorum kalp atısını cok sabırsızım kimseye söylemedik kalp atısını duymadan o yuzden biraz sabırsızım:)
İyi yapmışsınız canım ben de söylemiyorum hemen kimseye. İlk gebeliğimde 3. Aya kadar annem dışında kimse bilmiyordu:)

Kalp atışını da duyarsın tekmelerini de hissedersin... Allah sağlık versin. Çabucak geçitor zaman :) bir bakmışsın pıtır pıtır doğurmaya başlamışız:)

İyi yapmışsınız canım ben de söylemiyorum hemen kimseye. İlk gebeliğimde 3. Aya kadar annem dışında kimse bilmiyordu:)

Kalp atışını da duyarsın tekmelerini de hissedersin... Allah sağlık versin. Çabucak geçitor zaman :) bir bakmışsın pıtır pıtır doğurmaya başlamışız:)
Ayy canım ne kadar güzel seyler yazmıssın içime ferahlama geldi valla:halay:Aminn inşallah o günleri de görelimm hep birlikte..:emir_bebek:

Back