• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Anadoluda alev hanım var canm ben ondan cok memnunum,3 senedir doktorum ama gebelik icin muayneye gitmedim daha telefonla konustuk,hulusi beyide iyi diye duydum ama ben alev hanıma cok alıştım canm

Anladım canım Anadolu bana çok yakın ben kan testi için gittim ümitteki tansel gülbin oraya geçmiş gülbine de birkaç tahlil için gitmiştim ama hulusi beyi daha eski tamıyorum 2012 de rahim filmimi o çekti ve iki aşılamamı yaptı tüp bebeğe geçince gitmemiştim ama bursa acıbademdeki dr tanıyor dondurulmuş transferimde hep bursaya gitmedim rahim kalınlığı kontrolünü de o yaptı o yüzden onu tercih ettik tabii önce bursada keseyi görelim herşey yolundaysa inşallah

Gecte duyulabiliyormuş canm ama inşallah duyarsın:) haber ver mutlaka

döllenme zamanı, beta hcg artışı gibi faktörler de önemli oluyor benim dondurulmuş embriyo olduğu için geç döllenme durumu yok normal gebelik değil beta hcg de iki.katından biraz fazla artıyırdu belkii duyarım bilemiyorum

Kızlar o şişkinlik bende de var yaa, midem karnım def gibi gerildi şişti resmen. Çok da gazım var kabız da oldum çatlicam yakında :( halbuki bişey de yiyemiyorum iştahım yok :(

Kizlar ya benim karnim cokağrıyor ağrıyor mide bulantim falan da var ama onu sorun etmiyorum karnimin surekli agriyor olmasi zor geliyor normal mi acaba sizde de oluyor mu 7. Hafta bitti

Oluyor 6. haftayım 5 haftam bitince başlado benim ara ara karnımın içi acıyor sancı giriyor falan işyerinden arkadaşım normal dedi ilk hamileliğinde onunda olmuş

Anladım canım Anadolu bana çok yakın ben kan testi için gittim ümitteki tansel gülbin oraya geçmiş gülbine de birkaç tahlil için gitmiştim ama hulusi beyi daha eski tamıyorum 2012 de rahim filmimi o çekti ve iki aşılamamı yaptı tüp bebeğe geçince gitmemiştim ama bursa acıbademdeki dr tanıyor dondurulmuş transferimde hep bursaya gitmedim rahim kalınlığı kontrolünü de o yaptı o yüzden onu tercih ettik tabii önce bursada keseyi görelim herşey yolundaysa inşallah
Zaten en önemlisi doktorla iletişimin canm nerde olursa olsun kopamıyo insan,alıstıgın seni bilen senin tanıdıgın biri olmalı cunku cok özel ve cok önemli bir süreç,hakkında hayırlısı,en güzeli olsun canm inşallah cok rahat ve saglıklı bir hamilelik gecirirsin..

cildim çok yumuşaktır benim malesef.. su normalinde 2 litreden aşağı düşmezdi ama şimdi hem bulantılardan hem de havalardan çok içemez oldum malesef ya

Ben hem çok susuyorum ki normalde günde bir bardak ya içen ya içmeyen biriyimdir, hem de su içince midem bulanıyor. Soğuk su içmek nispeten bulandırmıyor ama yudum yudum soğuk içiyorum artık :/ ozaman sana shea butter yağı öneririm, en çok ben sağlayan doğal krem o. Ben kendime de bebeğime de hindistan cevizi yağı kullanırım hep, hem yoğun nemlendirir hem cilt emince yağlı his kalmaz üzerinde. Sen yinede hamilelikte kullanımlarına bir bak nolur nolmaz

döllenme zamanı, beta hcg artışı gibi faktörler de önemli oluyor benim dondurulmuş embriyo olduğu için geç döllenme durumu yok normal gebelik değil beta hcg de iki.katından biraz fazla artıyırdu belkii duyarım bilemiyorum
İnşallah canım aynen beta hcg cok önemliymiş,ama duymazsanda sıkma canını gelince burda duyarsın hersey yokunda gitsinde

Transvajinal bakarsa duyabilirsin muhtemelen ama karında genelde 7.hafta da duyuluyor. Tabi kişiden kişiye değişiyor. Ben de 2 hafta bekleyeceğim artık :) gerçi benimki geç döllenme de olabilir çünkü adetlerim düzensizdi 6aydır

Kızlar o şişkinlik bende de var yaa, midem karnım def gibi gerildi şişti resmen. Çok da gazım var kabız da oldum çatlicam yakında :KK43: halbuki bişey de yiyemiyorum iştahım yok :KK43:

Kabızlık başa bela zaten benim tüp bebek ve ıkınmam da yasak çıkıyorum ama tam anlamıyla olmuyor bazen bugün hiç çıkamadım. Gaz çok oluyor evet ben yiyince çok geriliyor öğlen iyi yemiştim işyerinde akşam pek yemedim ama karında gerilme var hele yiyip karın şişti mi kahverengi gebelik çizgisi belli oluyor biraz

İnşallah canım aynen beta hcg cok önemliymiş,ama duymazsanda sıkma canını gelince burda duyarsın hersey yokunda gitsinde

evet yeter ki yolunda olsun sorun olmasın beklerim biraz daha. sen nerede oturuyorsun vişneliğe yakın mısın

Transvajinal bakarsa duyabilirsin muhtemelen ama karında genelde 7.hafta da duyuluyor. Tabi kişiden kişiye değişiyor. Ben de 2 hafta bekleyeceğim artık :) gerçi benimki geç döllenme de olabilir çünkü adetlerim düzensizdi 6aydır

Benimde 6 haftam cuma bitecek c.tesi 7.haftada olucam sınırda yani.duyulabilir de duyulmayabilir de.Kesem sağlıklı olsun bir sorun yok desin o da yeter bana

Kizlar ya benim karnim cokağrıyor ağrıyor mide bulantim falan da var ama onu sorun etmiyorum karnimin surekli agriyor olmasi zor geliyor normal mi acaba sizde de oluyor mu 7. Hafta bitti
dun bi bayanında karni ağrıyordu dr renkli ultrasona gönderdi bi dr git istersen canim

Minikpirana 24 eylül beklenen doğum
18 aralık sat 30 yaşındayım 3. Çocuk benide ekler misin canim

Kızlar ilişki sonrası pembe renkli bir peçetelik bi kanamam oldu ağrım sızım yok şuanda ağlamaktan helak oldum:( bebeğe bişiy olmuş mudur doktora gitmeye korkuyorum ya bişiy olduysa diye şuanda kanama yok durdu bile o an geldi sadece

Kızlar ilişki sonrası pembe renkli bir peçetelik bi kanamam oldu ağrım sızım yok şuanda ağlamaktan helak oldum:KK43: bebeğe bişiy olmuş mudur doktora gitmeye korkuyorum ya bişiy olduysa diye şuanda kanama yok durdu bile o an geldi sadece
Bişey olmaz canım korkma ama doktora bi görün bence için rahat olur. Doktor yasak yok falan bişey dedi mi ?

Back