- 12 Ekim 2017
- 2.155
- 1.258
- 48
- 38
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #3.201
bende cok şişlik yasıyorum canm 1 bardak su içsem karnım davul gibi oluyo daha simdiden kilo almış hissediyorum kendimi :/Benimde cumartesi ilk doktor kontrolüm çok heyecanlıyız tabii sürekli lavaboya gidip birşey olmuş mu diye bakmalarım da olmasa. Hep birşey olacak diye korkuyorum. Dün yemek yedim kuru fasulye pilav çok yemedim ama sonra bir tabak meyve ve bir bardak muzlu süt karnım o kadar şişti ki yusyuvarlak oldu. Daha aşağıdan başlayıp karnımın üstüne kadar şişkinlik oldu çok şaşırdım daha 6. haftadayım var mı çok yiyince karnı çok şişen.
Listeye dahil olmak ister misin canım :)bende cok şişlik yasıyorum canm 1 bardak su içsem karnım davul gibi oluyo daha simdiden kilo almış hissediyorum kendimi :/
evet canım gecen yazacaktım da unuttum,Listeye dahil olmak ister misin canım :)
Son adet tarihi ne zamanevet canım gecen yazacaktım da unuttum,
yaş 30
eskişehir
tahmini doğum tarihi 27,09,2018
Doktora sordum canim coraspin baslariz dedi hayırlısı rabbimize sığınıyoruz yiyecek ekmegi varsa pihtilasma olsa da olmasa da gelir diymi:)Bi kayıp yaşadım 1 kayıpta test yapmıyomalar malesef şimdiki gebeliğimde doktorda ilaç vermedi verir diye düşündüm bende kendi başıma içmeye korkarım siz doktora sormadan içmeyin derim
20 aralık canmSon adet tarihi ne zaman
Hemen ekliyorum20 aralık canm
tesekkürler canm bu arada ilk bebeğim olcak inşallahHemen ekliyorum
canm 20 kasım yazmısın 20 aralık olacak.Hemen ekliyorum
Sonradan farkettim düzelttim canım :)canm 20 kasım yazmısın 20 aralık olacak.
Ölçer canım ultrason kağıdının altında gs yazıyo onun yanında ki kese boyu işte gs 11 mm falan gibi
Benim yaşımızda çok sağol 20 yazmışsın ama maalesef o kadar genç değilimSonradan farkettim düzelttim canım :)
Tesekkürler canım,bu arada sana birşey danısmak istiyorum.ben şimdi 4+6 dayım doktora haftaya carsamba gidicem.telefonla görüstüm hcg artısı iyi oldugu icin gec cagrdı ama beklememin bi riski olurmu sence?Sonradan farkettim düzelttim canım :)
Benim yaşımızda çok sağol 20 yazmışsın ama maalesef o kadar genç değilim
29 olacak
Canım kendine dikkat et ağır kaldırıp yükseğe uzanma yeter. Geç çağırmamış gittiğinde sadece keseyi görürsün bebeği ve kalp atışı için bir hafta on gün sonra yine çağırır. Ben 8. Haftada gittim ilk konteole. Kanama(kırmızı renkte )olmadığı sürece korkma.Tesekkürler canım,bu arada sana birşey danısmak istiyorum.ben şimdi 4+6 dayım doktora haftaya carsamba gidicem.telefonla görüstüm hcg artısı iyi oldugu icin gec cagrdı ama beklememin bi riski olurmu sence?
Cok tesekkürler canm cevabın için,kanamam yok cok şükür bir şikayetimde yok bir an önce duysam diyorum kalp atısını cok sabırsızım kimseye söylemedik kalp atısını duymadan o yuzden biraz sabırsızım:)Canım kendine dikkat et ağır kaldırıp yükseğe uzanma yeter. Geç çağırmamış gittiğinde sadece keseyi görürsün bebeği ve kalp atışı için bir hafta on gün sonra yine çağırır. Ben 8. Haftada gittim ilk konteole. Kanama(kırmızı renkte )olmadığı sürece korkma.
İyi yapmışsınız canım ben de söylemiyorum hemen kimseye. İlk gebeliğimde 3. Aya kadar annem dışında kimse bilmiyordu:)Cok tesekkürler canm cevabın için,kanamam yok cok şükür bir şikayetimde yok bir an önce duysam diyorum kalp atısını cok sabırsızım kimseye söylemedik kalp atısını duymadan o yuzden biraz sabırsızım:)
Yurtdışı doğru mu peki. Hangi ülkeydi :)Benim yaşımızda çok sağol 20 yazmışsın ama maalesef o kadar genç değilim
29 olacak
Ayy canım ne kadar güzel seyler yazmıssın içime ferahlama geldi vallaİyi yapmışsınız canım ben de söylemiyorum hemen kimseye. İlk gebeliğimde 3. Aya kadar annem dışında kimse bilmiyordu:)
Kalp atışını da duyarsın tekmelerini de hissedersin... Allah sağlık versin. Çabucak geçitor zaman :) bir bakmışsın pıtır pıtır doğurmaya başlamışız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?