• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım ben zature olduğumda bana antibiyotik verdiler bi sürü bn 3 tane içtim içemedim diğerlerini annem bana elma kabuğuyla bi çay yaptı çok çok iyi geldi hemde bitkisel çok iyi geliyo dene istersen şifa olsun enfeksiyondan şüpheleniyosun doktoruna söyle test yapar
Çok teşekkür ederim cnm ya evet mecburen doktora gitmem gerekiyor Peki o çay neydi cnm alıp yapayım nefes alamıyorum okadar dolu buronşlarım

Kizlar doktorunuz iliski konusunda birsey dedi mi sizlere kac kez kontrole gittim sormaya cekindim daha dogrusu bebisi gorunce kalp atisini duyunca agzim kulaklarima vardi sormayi bile unuttum :) burda bazi konulara baktim prezervatif kullanılması ve disariya olmasindan soz edilmiş sizler bu konu hakkinda ne düşünüyorsunuz

Kızlar moralim cok bozuk :KK43:
6+3'um bugun. Bebegin kese icinde görünmesi ve kalp atışı icin doktorum cagirmisti.
Kese göründü ama bebek görünmedi bu cihazlar yetersiz olabiliyor yeni gebeliklerde dedi ve tam olarak bebegin varligindan soz edebilmemiz icin kalp atislarini da duymamiz gerekir dedi renkli doppler renkli ultrasona gönderdi yarın icin randevu ultrason sirasi da. Orada belli oluyormuş kafayi yicem bebek ne zaman gorunuyor kesede dis gebelik olabilir mi mide bulantim kusmaya kadar belirtim oldugu halde olabilir mi boyle birsey? :KK43:
Canim benimde o haftada görünmedi bebek geç döllenme olabiliyor bazen bir hafta sonra gel dedi ama renkli ultrasondan falan bakilmadi sende insallah görürsün bebegini

Yapar hemde düzenli olur ama bunu söylemek için çok erken benim arkadaşımın 6+3 de görünmedi 7+1 de göründü kaç mm kesen
4ay önce boş gebelik gecirdim kese de büyüdü beta da yükseldi bulantilarim da vardi. 8 .haftada sonlandirdik.Kendiliginden dusmesi 12. haftayi bulur demişti doktorum. Peki sen de yolk sac diye bi oluşum var o görüldü mu? O görülürse umut var

katılıyorum :olamaz::olamaz: bu konuda cok dertliyim evinize misafir cagırmayın hamileliğinizde :bicak:
Konunu okuyordum bdv’de. Ne kötü ya, hem saygılı duruşunu bozmamak zorundasın hem öyle bişey yapmalısın ki artık rahat edesin.

Gebeliğini öne sür bence. Bir süre kimseye gelip gitmeyeceğim eve gelinde çok yorgun oluyorum uyuyorum hemen diyebilşrsin. Zaten öyle olmuyor mu yalan da değil b

Geçmiş olsun. Maaşesef ilk haftalar ilaçla tedavi yapmıyorlar çok zor ama zamanla geçecek inşallah sabret. İltihap geldiğini nasıl anladın belki sadece rengi benziyordur. Koku ve yanma da mı var. Bunun için doktoruna danışmalısın önemli olabilir.
Çok teşekkür ederim evet doktor dün dedi daha çok yenş gebelik ilaç başlamayalım ama iki gün sonra bir daha bakalım enfeksiyon fazla olursa başlarız sesi inş geçer dua edin bana :( akıntının içinde iltihap gördüm koku var mı bilmiyorum burnum şuan koku almıyor ama bariz belliydi iltihap olduğu ve bu hamilelikte başladı daha önce yoktu

Konunu okuyordum bdv’de. Ne kötü ya, hem saygılı duruşunu bozmamak zorundasın hem öyle bişey yapmalısın ki artık rahat edesin.

Gebeliğini öne sür bence. Bir süre kimseye gelip gitmeyeceğim eve gelinde çok yorgun oluyorum uyuyorum hemen diyebilşrsin. Zaten öyle olmuyor mu yalan da değil b
evet gercekten cok zorlanıyorum bu konuda :110: bugün hala basım catlıyo agrıdan bakalm eve gidince arayıp cagırırlar kesin yine ama yatıp uyumayı planlıyorum

Kizlar doktorunuz iliski konusunda birsey dedi mi sizlere kac kez kontrole gittim sormaya cekindim daha dogrusu bebisi gorunce kalp atisini duyunca agzim kulaklarima vardi sormayi bile unuttum :) burda bazi konulara baktim prezervatif kullanılması ve disariya olmasindan soz edilmiş sizler bu konu hakkinda ne düşünüyorsunuz
Cnm bana doktorum ilk 12 hafta önermiyoruz dedi sen yine de bir sor doktoruna

Canım bize şusn yasak kanama olduğu için. İlk gebeliğim de bir sorun olmamıştı ama 8. Haftaya kadar kendi tercihimizle beklemiştik.

Canım bize şusn yasak kanama olduğu için. İlk gebeliğim de bir sorun olmamıştı ama 8. Haftaya kadar kendi tercihimizle beklemiştik.
Bende 8.haftadayim önümüzdeki hafta kotrole cagirdi doktorum hic lekelenmem ya da kanamam olmadi soruyum bende bakalim muayenede cok heyecanlanmazsam :) bebisi gorunce ucusa geçiyorum

Merhabalar Kızlar günlerdir Faranjit ve grıple uğraşıyorum dün acile gittim serum taktılar iyi geldi ama bugün hala vücut ağrılarım çok halsizlik ve iştahsızlık bunu yaşayan ve hamilelikle yapabilecek birşey var mı ayrıca bir sorum daha olacak geçen gün akıntım oldu içinde iltihap vardı bugün de aynısı oldu bir sıkıntı olabilir mi ya da benim gibi gören var mı lütfen bilen yardımcı olsun moralim çok bozuk

Canım eskiden hiç ilaç vermezlermiş doktorlar annem söylüyordu annem çok ağır grip olmuş doktor kitabı açmış yani ne versem diye 80 li yıllar parol falan yok o zaman en sonunda buğu vermiş bir kabın içine sıcak kaynar suyu koyuyorlarmış başının etrafına da bir tülbent eğiyormuş kafasını buğuya öyle açılıyormuş genizleri falan bir dene istersen bitki çayı da olur ama ıhlamur yasak galiba ne kullanır bilemiyorum

Çok teşekkür ederim cnm ya evet mecburen doktora gitmem gerekiyor Peki o çay neydi cnm alıp yapayım nefes alamıyorum okadar dolu buronşlarım
Suyun içine elma kabuğu koyuyodu çubuk tarçın karanfil limon bunları kaynadıktan 5 dk sonra kapat sıcak sıcak iç şifa olsun beni 3 günde topladı ama öyle 1 kere değil gün içinde iç sürekli şifa olur inşallah

Canım eskiden hiç ilaç vermezlermiş doktorlar annem söylüyordu annem çok ağır grip olmuş doktor kitabı açmış yani ne versem diye 80 li yıllar parol falan yok o zaman en sonunda buğu vermiş bir kabın içine sıcak kaynar suyu koyuyorlarmış başının etrafına da bir tülbent eğiyormuş kafasını buğuya öyle açılıyormuş genizleri falan bir dene istersen bitki çayı da olur ama ıhlamur yasak galiba ne kullanır bilemiyorum
Çok saol cnm İhlamur içebilirsin dedi dün doktor onu içtim biraz iyi geldi gibi inş geçer

Suyun içine elma kabuğu koyuyodu çubuk tarçın karanfil limon bunları kaynadıktan 5 dk sonra kapat sıcak sıcak iç şifa olsun beni 3 günde topladı ama öyle 1 kere değil gün içinde iç sürekli şifa olur inşallah
Saol cnm ben de şimdi İhlamur kuşburnu limon elma kabuğu kaynattım onu içiyorum senin dediğini de yapayım umarım şifa olur çokkkkk saolun Kızlar çok yardımcı oluyorsunuz Allah razı olsun

Kızlar moralim cok bozuk :KK43:
6+3'um bugun. Bebegin kese icinde görünmesi ve kalp atışı icin doktorum cagirmisti.
Kese göründü ama bebek görünmedi bu cihazlar yetersiz olabiliyor yeni gebeliklerde dedi ve tam olarak bebegin varligindan soz edebilmemiz icin kalp atislarini da duymamiz gerekir dedi renkli doppler renkli ultrasona gönderdi yarın icin randevu ultrason sirasi da. Orada belli oluyormuş kafayi yicem bebek ne zaman gorunuyor kesede dis gebelik olabilir mi mide bulantim kusmaya kadar belirtim oldugu halde olabilir mi boyle birsey? :KK43:
Canım 6+3 daha küçük ki evet bu zamanlarda gören var ama 8.9 hafta da görenlerde var hemen karalar bağlamayın nolur ben de gormedim daha kalp atışını ama sakinim açıkcası 3 şubata kadar gitmeyi de düşünmüyorum doktor randevum 3'nde düşün o zaman 8+1 olacağım ama evham yapmıyorum

Muayneden sonra herhangibir yasağınız yok dedi doktorum.

Back