• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar moralim cok bozuk :KK43:
6+3'um bugun. Bebegin kese icinde görünmesi ve kalp atışı icin doktorum cagirmisti.
Kese göründü ama bebek görünmedi bu cihazlar yetersiz olabiliyor yeni gebeliklerde dedi ve tam olarak bebegin varligindan soz edebilmemiz icin kalp atislarini da duymamiz gerekir dedi renkli doppler renkli ultrasona gönderdi yarın icin randevu ultrason sirasi da. Orada belli oluyormuş kafayi yicem bebek ne zaman gorunuyor kesede dis gebelik olabilir mi mide bulantim kusmaya kadar belirtim oldugu halde olabilir mi boyle birsey? :KK43:
Canım öncelikle sakin ol keseyi görmüşsünüz dış gebelikten söz edilemez. Diğer durumdada doktorun kendisi demiş cihazı gelişmiş değil diye panik yapma hem şu an görülmese bile belki geç döllenme haftaya görünür.

Canım stres yapma bebek küçük olduğu için görünmemiş olabilir ayrıca dış gebelik olsa rahimde kese görülmezdi. Kalp atışları 7. hafta sonuna kadar duyulabiliyor illa şimdi görülür diye birşey yok beni de 6+1 de çağırdı belki duyamam. Sen yarın renkli ultrasona gir gözükür inşallah.
Cok sagol canım bilmiyorsun bir de ilk bebek heyecanlisin doktor ne derse ona bakiyorsun ağzından ne çıkarsa ona he diyorsun. Umarim benimledir. Peki renkli ultrasonda 6+3 dahi olsa gorunur mü? Karindan istedi vaginal degil. Orada da görünmezse bekleyeyeyim mi ki

Ya da bos gebelik herneyse beta artisi yapar mi?
Canım boş gebelik yaşayan bir arkadaşım var onlarda değer artmamış hatta biraz düşmüş şöyle düşün ilk ölçtürmüşler değer 100 çıkmış iki gün sonra 200 bir hafta sonra gitmişler 670 falanmış sonraki hafta 650 olmuş anlatabildimmi boş gebelikte yükselme olmamış onun.

Merhaba benide eklermisiniz agustos sonu gorunuyo ama geriden geldiğimiz için eylülun ilk haftasi olucak galiba sat 22 kasim yaş 32 malatya 2. Bebeğim olacak insallah MinikPiranha MinikPiranha

Son düzenleme:
Canım boş gebelik yaşayan bir arkadaşım var onlarda değer artmamış hatta biraz düşmüş şöyle düşün ilk ölçtürmüşler değer 100 çıkmış iki gün sonra 200 bir hafta sonra gitmişler 670 falanmış sonraki hafta 650 olmuş anlatabildimmi boş gebelikte yükselme olmamış onun.
Sagolasin kuzum bir umut moral oldunuz cok sagolun yarin ne cikacak bakalim renkli dopplerde

Anldim canim insallah hemencecik kaybolur seninki de benimki de:dua:
İnşallah canım. Ben önceki gebeliğimde çok kanama yaşadım 23.haftada kaybettim :KK43: Allah hepimize hayırlısıyla sağsalim bebeğimize kavuşmayı nasip etsin. Belkide önemsiz bişey ama panik oldum işte dokunsalar ağlıyorum sabahtan beri

Cok sagol canım bilmiyorsun bir de ilk bebek heyecanlisin doktor ne derse ona bakiyorsun ağzından ne çıkarsa ona he diyorsun. Umarim benimledir. Peki renkli ultrasonda 6+3 dahi olsa gorunur mü? Karindan istedi vaginal degil. Orada da görünmezse bekleyeyeyim mi ki
Canım benim inşallah seninledir yavrun. Arkadaşlara katılıyorum geç döllenme olabilir kendini üzme yarın ola hayr ola inşallah güzel haberlerle dönersin.

İnşallah canım. Ben önceki gebeliğimde çok kanama yaşadım 23.haftada kaybettim :KK43: Allah hepimize hayırlısıyla sağsalim bebeğimize kavuşmayı nasip etsin. Belkide önemsiz bişey ama panik oldum işte dokunsalar ağlıyorum sabahtan beri
Hoşgeldin canım. Benim de kanama var kese yanında 1.5 cmlik. Dinlen kendini yorma hatta yat rapor süresince.

Ama her şeyden önemlisi moral, lütfen moralini yüksek tut. İnşallah hiç birşey olmayacak bebişine.

Merhabalar Kızlar günlerdir Faranjit ve grıple uğraşıyorum dün acile gittim serum taktılar iyi geldi ama bugün hala vücut ağrılarım çok halsizlik ve iştahsızlık bunu yaşayan ve hamilelikle yapabilecek birşey var mı ayrıca bir sorum daha olacak geçen gün akıntım oldu içinde iltihap vardı bugün de aynısı oldu bir sıkıntı olabilir mi ya da benim gibi gören var mı lütfen bilen yardımcı olsun moralim çok bozuk

Selam kızlar bende acayip bir öğürme ve tiksinme var. Çok şükür kusmuyorum. Ama hiç bir şey yiyemiyorum. Takatim yok hiç. Allah yardımcımız olsun inş.

Hoşgeldin canım. Benim de kanama var kese yanında 1.5 cmlik. Dinlen kendini yorma hatta yat rapor süresince.

Ama her şeyden önemlisi moral, lütfen moralini yüksek tut. İnşallah hiç birşey olmayacak bebişine.
İnşallah canım. Burda birbirimize destek olmak çok güzel. Yatılı misafirim var çok yatmam mümkün değil ama dikkat etmeye çalışcam

Merhabalar Kızlar günlerdir Faranjit ve grıple uğraşıyorum dün acile gittim serum taktılar iyi geldi ama bugün hala vücut ağrılarım çok halsizlik ve iştahsızlık bunu yaşayan ve hamilelikle yapabilecek birşey var mı ayrıca bir sorum daha olacak geçen gün akıntım oldu içinde iltihap vardı bugün de aynısı oldu bir sıkıntı olabilir mi ya da benim gibi gören var mı lütfen bilen yardımcı olsun moralim çok bozuk
Canım ben zature olduğumda bana antibiyotik verdiler bi sürü bn 3 tane içtim içemedim diğerlerini annem bana elma kabuğuyla bi çay yaptı çok çok iyi geldi hemde bitkisel çok iyi geliyo dene istersen şifa olsun enfeksiyondan şüpheleniyosun doktoruna söyle test yapar

Geçmiş olsun. Maaşesef ilk haftalar ilaçla tedavi yapmıyorlar çok zor ama zamanla geçecek inşallah sabret. İltihap geldiğini nasıl anladın belki sadece rengi benziyordur. Koku ve yanma da mı var. Bunun için doktoruna danışmalısın önemli olabilir.

Back