2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Tamam canim tesekkur ederim

Ben coraspin kullaniyorum ama tuple hamile kaldim ve doktorum onlem amacli 30.haftaya kadar kullanacaksin dedi ama iki gun once cok kanamam oldu kesenin yaninda kanama alani var su anda. O gidene kadar kestik. Coraspinle alakasi var mi bilemiyoruz

Canım nasılsın iyi misin dinleniyorsun değil mi. Bir daha ne zaman doktora gideceksin.

Kızlar bir soru sormak istiyorum aranızda daha once bir gebelik kaybi yaşayıp,sonrasinda pihtilasma testi yapilmadan tedbir amacli coraspin kullananlar varmi acaba? Herhangi bi kanama vs oldu mu zarari oluyor mu

Bende 2 kez kayıp yaşadım.biri 8 haftalık öldü.diğeri 4 haftalık düştü.şu an 4 buçuk yaşında olan kızım da beslenme sorunu yüzünden 8 aylık alındı.ve bu sefer doktorum direk kan sulandırıcı iğne başladı.şimdilik bir problem yok çok şükür ve inşallah ta olmaz.

Panik yapmayın benim bebeğimde geç göründü kalbini 8+2de ancak duyabildik

Kızlar bir soru sormak istiyorum aranızda daha once bir gebelik kaybi yaşayıp,sonrasinda pihtilasma testi yapilmadan tedbir amacli coraspin kullananlar varmi acaba? Herhangi bi kanama vs oldu mu zarari oluyor mu
Bi kayıp yaşadım 1 kayıpta test yapmıyomalar malesef şimdiki gebeliğimde doktorda ilaç vermedi verir diye düşündüm bende kendi başıma içmeye korkarım siz doktora sormadan içmeyin derim

Benimle aynı şeyi yaşamışsın 6 haftada boş gebelik dedi doktor çok ağladım şimdi çok pişmanım 6 haftalık kesede bebek görünmemisi çok normal miş ama bn ilk olduğu için bilmediğinden çok ağladım hemde çok 8 haftada alttan ultrasonla bebeği gördük çokan ölmüştü belkide yaşıyodu 6 haftada ben çok yıprattım kendime hala kızarım şimdi çok şükür yine hamileyim bi kere kese için gittim şimdi bebek için gidicem 7 haftanın sonunda

Kimse yokmu bilgilendirecek
Ay kardeşim sen benim gibi olsan napcaktn acaba :) adetim 2 gün geçtiğinde 10.52 ydi snra 24.44 75.68 böyle böyle yükseldi bence değerin gayet iyi herkesin dediğini takma bak ben dün kalp atışını yeni duydum 9 haftalık bı de :)

Yılda 1 yada 2 kere yapıyorum bunu eğer işim yoksa :) çok iyi geliyor valla.. uykumu almışım,kızım uyandı geldi yanıma biraz oyalandık yatakta. Ohh daha ne olsun..
sizin işte iyiymiş valla,öğrenci yokken tadını çıkar boşver yat dinlen :)

Kızlar bende 6+4üm bugüne kadar pek yazmadım sizleri sessiz takip ettim. Bugün doktora gittim kalp atışını duyduk çok şükür. Ama doktor kesenin arkasında küçük bi kanama alanı var dedi. Lekelenmen olabilir dedi. Varmı aranızda benim gibi olan. Bi tane 23 haftalık kaybım var tedirgin oldum doktor öyle deyince

Insallah darisi bana

Kızlar moralim cok bozuk
6+3'um bugun. Bebegin kese icinde görünmesi ve kalp atışı icin doktorum cagirmisti.
Kese göründü ama bebek görünmedi bu cihazlar yetersiz olabiliyor yeni gebeliklerde dedi ve tam olarak bebegin varligindan soz edebilmemiz icin kalp atislarini da duymamiz gerekir dedi renkli doppler renkli ultrasona gönderdi yarın icin randevu ultrason sirasi da. Orada belli oluyormuş kafayi yicem bebek ne zaman gorunuyor kesede dis gebelik olabilir mi mide bulantim kusmaya kadar belirtim oldugu halde olabilir mi boyle birsey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…