- 29 Ağustos 2016
- 87
- 54
- 8
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #3.121
6.haftada hcg degerin kacti canim aramizda 1hafta varİnşallah canım
2066 ydı canım kese de 6mm çıkmıştı ultrasonda6.haftada hcg degerin kacti canim aramizda 1hafta var
Benimki 2887 seninkinden yuksek normal sayilir aslinda2066 ydı canım kese de 6mm çıkmıştı ultrasonda
Tabi canım normal kişiden kişiye değişiyor zaten bı de döllenme zamanı var . Senin kaç haftalık 8 mı 10 muBenimki 2887 seninkinden yuksek normal sayilir aslinda
Ben varim. Pazar gunu kanamam oldu kesenin yaninda kanama varmis doktor progestan ve yatis verdi. Evde yatiyorum artik.Kızlar bende 6+4üm bugüne kadar pek yazmadım sizleri sessiz takip ettim. Bugün doktora gittim kalp atışını duyduk çok şükür. Ama doktor kesenin arkasında küçük bi kanama alanı var dedi. Lekelenmen olabilir dedi. Varmı aranızda benim gibi olan. Bi tane 23 haftalık kaybım var tedirgin oldum doktor öyle deyince
Ya da bos gebelik herneyse beta artisi yapar mi?Kızlar moralim cok bozuk
6+3'um bugun. Bebegin kese icinde görünmesi ve kalp atışı icin doktorum cagirmisti.
Kese göründü ama bebek görünmedi bu cihazlar yetersiz olabiliyor yeni gebeliklerde dedi ve tam olarak bebegin varligindan soz edebilmemiz icin kalp atislarini da duymamiz gerekir dedi renkli doppler renkli ultrasona gönderdi yarın icin randevu ultrason sirasi da. Orada belli oluyormuş kafayi yicem bebek ne zaman gorunuyor kesede dis gebelik olabilir mi mide bulantim kusmaya kadar belirtim oldugu halde olabilir mi boyle birsey?
Hic doktora gitmedim daha adt tarihinden hesaplamayla cuma 6. Haftam olcak yani adetim 10 gun gectiTabi canım normal kişiden kişiye değişiyor zaten bı de döllenme zamanı var . Senin kaç haftalık 8 mı 10 mu
Amin canim insallahKullansan bi türlü kullanmasan bi türlü rabbim insallah bizede hayirli saglikli evlatlar nasip eder canim
Kızlar bende 6+4üm bugüne kadar pek yazmadım sizleri sessiz takip ettim. Bugün doktora gittim kalp atışını duyduk çok şükür. Ama doktor kesenin arkasında küçük bi kanama alanı var dedi. Lekelenmen olabilir dedi. Varmı aranızda benim gibi olan. Bi tane 23 haftalık kaybım var tedirgin oldum doktor öyle deyince
Ooo senin daha çok küçük doktora gitsen sadece kesen gözükür ama bence git çünkü kesenin görülmesi dış gebeliği ortadan kaldırır ama idrara sıkışık git. Kese gorundukten 10 gün sonra bebek ve kalp atışı görülüyor zatenHic doktora gitmedim daha adt tarihinden hesaplamayla cuma 6. Haftam olcak yani adetim 10 gun gecti
Kese gorundüyse dış gebelik ortadan kalkar. Ultrasonda adet tarihine göre çıkmıyor 1-2 hafta küçük çıkar yani 6 haftalık hamileysen ultrasonda 4 haftalık kese görünüyor. 2 hafta sonra bebek ve kalp atışını görürsün acele etme kendini strese sokmaYa da bos gebelik herneyse beta artisi yapar mi?
Evet canim daha kucuk aksam gitcem ogreniriz durumlariOoo senin daha çok küçük doktora gitsen sadece kesen gözükür ama bence git çünkü kesenin görülmesi dış gebeliği ortadan kaldırır ama idrara sıkışık git. Kese gorundukten 10 gün sonra bebek ve kalp atışı görülüyor zaten
Hadi bakalım güzel haberlerle gel :)Evet canim daha kucuk aksam gitcem ogreniriz durumlari
InsaallahHadi bakalım güzel haberlerle gel :)
Kızlar bende 6+4üm bugüne kadar pek yazmadım sizleri sessiz takip ettim. Bugün doktora gittim kalp atışını duyduk çok şükür. Ama doktor kesenin arkasında küçük bi kanama alanı var dedi. Lekelenmen olabilir dedi. Varmı aranızda benim gibi olan. Bi tane 23 haftalık kaybım var tedirgin oldum doktor öyle deyince
Dış gebelik olsaydı kese görünmezdi doktorun boş gebeliken bahsetmiş ama bunu demek için sana çok erken neden böyle konuşmuş kesen kaç mm kese 20 25 mm olunca bebek görünüyo kendini üzme bence benim doktorum kese göründükten 15 gün sonra düşer dedi bebek keseye yani anca o zaman görünür buda 7 haftaya 8 haftaya denk geliyo kesen kaç mm ?Kızlar moralim cok bozuk
6+3'um bugun. Bebegin kese icinde görünmesi ve kalp atışı icin doktorum cagirmisti.
Kese göründü ama bebek görünmedi bu cihazlar yetersiz olabiliyor yeni gebeliklerde dedi ve tam olarak bebegin varligindan soz edebilmemiz icin kalp atislarini da duymamiz gerekir dedi renkli doppler renkli ultrasona gönderdi yarın icin randevu ultrason sirasi da. Orada belli oluyormuş kafayi yicem bebek ne zaman gorunuyor kesede dis gebelik olabilir mi mide bulantim kusmaya kadar belirtim oldugu halde olabilir mi boyle birsey?
Yapar hemde düzenli olur ama bunu söylemek için çok erken benim arkadaşımın 6+3 de görünmedi 7+1 de göründü kaç mm kesenYa da bos gebelik herneyse beta artisi yapar mi?
Kızlar moralim cok bozuk
Canim senin kanama alanin kac cmKızlar bende 6+4üm bugüne kadar pek yazmadım sizleri sessiz takip ettim. Bugün doktora gittim kalp atışını duyduk çok şükür. Ama doktor kesenin arkasında küçük bi kanama alanı var dedi. Lekelenmen olabilir dedi. Varmı aranızda benim gibi olan. Bi tane 23 haftalık kaybım var tedirgin oldum doktor öyle deyince
Allah razi olsun bi nevi gönlüme su serpti, umarim hersey yolundadir. Zaten halsiz istahsiz bulanti kusma gidiyor bi de boyle bir durumla karşılaşınca resmen olmayan enerjim tamamen bitti yatiyorum yatakta hasta gibiyim ayniKese gorundüyse dış gebelik ortadan kalkar. Ultrasonda adet tarihine göre çıkmıyor 1-2 hafta küçük çıkar yani 6 haftalık hamileysen ultrasonda 4 haftalık kese görünüyor. 2 hafta sonra bebek ve kalp atışını görürsün acele etme kendini strese sokma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?