2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben varim. Pazar gunu kanamam oldu kesenin yaninda kanama varmis doktor progestan ve yatis verdi. Evde yatiyorum artik.

Ya da bos gebelik herneyse beta artisi yapar mi?

Hic doktora gitmedim daha adt tarihinden hesaplamayla cuma 6. Haftam olcak yani adetim 10 gun gecti
Ooo senin daha çok küçük doktora gitsen sadece kesen gözükür ama bence git çünkü kesenin görülmesi dış gebeliği ortadan kaldırır ama idrara sıkışık git. Kese gorundukten 10 gün sonra bebek ve kalp atışı görülüyor zaten

Ya da bos gebelik herneyse beta artisi yapar mi?
Kese gorundüyse dış gebelik ortadan kalkar. Ultrasonda adet tarihine göre çıkmıyor 1-2 hafta küçük çıkar yani 6 haftalık hamileysen ultrasonda 4 haftalık kese görünüyor. 2 hafta sonra bebek ve kalp atışını görürsün acele etme kendini strese sokma

Evet canim daha kucuk aksam gitcem ogreniriz durumlari

Gözün aydın.. küçük bir alanmış birşey olmaz inşallah bal burada kaç kişinin kese etrafında kanaması var demek ki ilk haftalarda oluyor dağılır inşallah. Bende 6+1 de gidicem doktora inşallah hem keseyi görüp hem kalp atışını duyarım heyecanla bekliyorum.

Dış gebelik olsaydı kese görünmezdi doktorun boş gebeliken bahsetmiş ama bunu demek için sana çok erken neden böyle konuşmuş kesen kaç mm kese 20 25 mm olunca bebek görünüyo kendini üzme bence benim doktorum kese göründükten 15 gün sonra düşer dedi bebek keseye yani anca o zaman görünür buda 7 haftaya 8 haftaya denk geliyo kesen kaç mm ?

Canım stres yapma bebek küçük olduğu için görünmemiş olabilir ayrıca dış gebelik olsa rahimde kese görülmezdi. Kalp atışları 7. hafta sonuna kadar duyulabiliyor illa şimdi görülür diye birşey yok beni de 6+1 de çağırdı belki duyamam. Sen yarın renkli ultrasona gir gözükür inşallah.

Canim senin kanama alanin kac cm kucukse o kadar kaybolur korkma

Allah razi olsun bi nevi gönlüme su serpti, umarim hersey yolundadir. Zaten halsiz istahsiz bulanti kusma gidiyor bi de boyle bir durumla karşılaşınca resmen olmayan enerjim tamamen bitti yatiyorum yatakta hasta gibiyim ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…