- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #3.101
Transferden once baslamistik zaten 5+5 im su anda.Muhtemelen coraspinle alakalidir canim lac haftalik hamilesin suan?kacinci haftada basladin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transferden once baslamistik zaten 5+5 im su anda.Muhtemelen coraspinle alakalidir canim lac haftalik hamilesin suan?kacinci haftada basladin
Tamam canim tesekkur ederimCanım iğne damar yolundan direkt kana karışır o yüzden daha etkilidir. Ben kan sulandırıcı iğne olurken progestan iğne kalçadan kanadı ama sonra 3 gün daha kalçada iğne vuruldu göbekten kan sulandırıcı iğnem bitmişti ve kanama da olmadı kalçamda. Sen dr ne dediyse uygula. Ben 6. haftadayım. 5+4 bugün.
Ben coraspin kullaniyorum ama tuple hamile kaldim ve doktorum onlem amacli 30.haftaya kadar kullanacaksin dedi ama iki gun once cok kanamam oldu kesenin yaninda kanama alani var su anda. O gidene kadar kestik. Coraspinle alakasi var mi bilemiyoruz
Kullansan bi türlü kullanmasan bi türlü rabbim insallah bizede hayirli saglikli evlatlar nasip eder canimTransferden once baslamistik zaten 5+5 im su anda.
Valla paso yatiyorum. Ama canim sikiliyor iyice . Kanama yok ama cok sukur. Tabi icerde ne oluyor bilemiyorum. Kanama olmazsa pazartesi kontrolum.Canım nasılsın iyi misin dinleniyorsun değil mi. Bir daha ne zaman doktora gideceksin.
Amin insallahKullansan bi türlü kullanmasan bi türlü rabbim insallah bizede hayirli saglikli evlatlar nasip eder canim
Kızlar bir soru sormak istiyorum aranızda daha once bir gebelik kaybi yaşayıp,sonrasinda pihtilasma testi yapilmadan tedbir amacli coraspin kullananlar varmi acaba? Herhangi bi kanama vs oldu mu zarari oluyor mu
Kimse yokmu bilgilendirecekKizlar beta hcg degerleriniz kacti benim 10 gum gecti 2887 cikti hemsire degerin dusuk dedi moralim bozuldu yardim lutfen
Panik yapmayın benim bebeğimde geç göründü kalbini 8+2de ancak duyabildikCanım benim de 6+3 deyim bugün Benimde bebek görünmedi ki daha yani doktor bişiy demedi kesen iyi olması gereken yerde büyüklükte o kadar böyle korkutacak bişiy demedi 2 hafta verdi kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi, sen de korkma stres yapma geç de görünebilir bebek, kalp atışı kininde erken başlıyor kiminle 8.-9. Haftayı bulabiliyor kalbini temiz tut sen hayırlısı olsun de
Neye göre düşük anlamadim ben. Bu Beta degeri kişiden kişiye değişir .Önemli olan ultrason. Benim oglumda ilk degerim 12 idi. Şimdi 658,12. Takma sen hemsireyiKimse yokmu bilgilendirecek
Bi kayıp yaşadım 1 kayıpta test yapmıyomalar malesef şimdiki gebeliğimde doktorda ilaç vermedi verir diye düşündüm bende kendi başıma içmeye korkarım siz doktora sormadan içmeyin derimKızlar bir soru sormak istiyorum aranızda daha once bir gebelik kaybi yaşayıp,sonrasinda pihtilasma testi yapilmadan tedbir amacli coraspin kullananlar varmi acaba? Herhangi bi kanama vs oldu mu zarari oluyor mu
Benimle aynı şeyi yaşamışsın 6 haftada boş gebelik dedi doktor çok ağladım şimdi çok pişmanım 6 haftalık kesede bebek görünmemisi çok normal miş ama bn ilk olduğu için bilmediğinden çok ağladım hemde çok 8 haftada alttan ultrasonla bebeği gördük çokan ölmüştü belkide yaşıyodu 6 haftada ben çok yıprattım kendime hala kızarım şimdi çok şükür yine hamileyim bi kere kese için gittim şimdi bebek için gidicem 7 haftanın sonundaKalbi mi durmustu canim? Ben bir gebelik kaybi yasadim once kesesi gözüktü bebek gozukmedi,daha sonra bebek gorundu ama kalp atışı duyulmadi kurtaj olmuştum.acaba pihtilasma dan kaynakli mi oldu diye düşünmüyor degilim
Ay kardeşim sen benim gibi olsan napcaktn acaba :) adetim 2 gün geçtiğinde 10.52 ydi snra 24.44 75.68 böyle böyle yükseldi bence değerin gayet iyi herkesin dediğini takma bak ben dün kalp atışını yeni duydum 9 haftalık bı de :)Kimse yokmu bilgilendirecek
Yılda 1 yada 2 kere yapıyorum bunu eğer işim yoksa :) çok iyi geliyor valla.. uykumu almışım,kızım uyandı geldi yanıma biraz oyalandık yatakta. Ohh daha ne olsun..Ben zaten pcoyum canım ço yumurtam toplandı ohss oldum şiştim 2 haftada toparlandım benim embriyolar zaten bu öngörüldüğü için donduruldu dondurulmuş embriyo transferi oldum 2 ay ara verip o yüzden o ilaçların etkisi geçti bende bu çok yemek yiyince oluyor gaz var vücutta çok
Nasıl az ben anlamadım canim belki geç dollenmistir bilemeyiz. Bence 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır düzenli artış varsa sorun yok gibidir. Bir de bir doktora danışabilirsin icinin rahat etmesi içinKimse yokmu bilgilendirecek
Insallah darisi banaAy kardeşim sen benim gibi olsan napcaktn acaba :) adetim 2 gün geçtiğinde 10.52 ydi snra 24.44 75.68 böyle böyle yükseldi bence değerin gayet iyi herkesin dediğini takma bak ben dün kalp atışını yeni duydum 9 haftalık bı de :)
İnşallah canımInsallah darisi bana