- 28 Ocak 2014
- 8.399
- 17.401
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #3.061
Ooo öğlene çok var hadi yat sen :)Evettt kocişim gitti ben de uyuyabilirim, eşim öğle yemeğine çıkınca beni arayıp uyandırıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo öğlene çok var hadi yat sen :)Evettt kocişim gitti ben de uyuyabilirim, eşim öğle yemeğine çıkınca beni arayıp uyandırıyor
Hosbulduk teşekkürler :)Hoşgeldiniz kızlar. Hayırlı olsun sağlıkla sraün gebeliğiniz.
valla midem öyle kötü ki su an yiyebileceğimi hiç sanmıyorumKızıma hamileligimde bende çalışıyorum işyerine zor atiyodum kendimi cubuk krakerle mandalina yol arkadasimdi bi dene istersen canım
Ben daha pek tiksinmedim ama tatlı pek yiyemiyorum mesela o ağızda kalan kötü tat arada bende de oluyor. Kiloyu boşverin bebeklerimiz sağlıklı olsun da tabii sağlıklı şeyler yiyip sağlıklı kilo almak hem bizim hem bebekler için iyi. Her çeşit yemek lazım. Ben 40 kiloyum tabii rahat konuşuyorum ama 6. haftada olmama rağmen inanılmaz iştahım açıldı. Boy da 1.50 nasıl olacak bakalım ama hiç umrumda değil ben bu bebeği senelerdir bekliyorum 4. tüp denemem de geldi güzel haber.
Yağ konusunda da genetik olduğu çok söyleniyor çatlak olayının yani annende çatlama olmadıysa sende de olmaz gibi ama önlem almak lazım mesela benim annemde çatlak olmamış ama benim cildim zaten kuru o yüzden bende erken başlıcam 2. ayda başlarım hem vücut nemlenir bir zararı da yok
Şimdiden başla canım. Vücudu sürekli nemli tutmak önemli. Ben ilk hamileliğimde mustela kullandım ve doğal kakao yağı. Kakao yağı gerçekten mucize,çok güzel nemlendiriyor. Okadar aldığım kiloya rağmen hiç çatlağım olmadı.
Canım çatlama cildin esnekliği ile alakalı. Benim cikdim esnek mesele ilk bebeğimde hiç krem kullanmadım hiç çatlağım olmadı. Ama göğüslerimin yan taraflarında hafif çatlaklar oluştu mesela. Bol bol su iç cikdin zaten nemli olucaktır, 3. Aydan itibaren yağ kullanabilirsin yine de için rahat etmezse
Yok cnm gitmedim. Zaten gunde 1 kere oyle oluyor. Akinti gibi. Doktor randevum cuma bekliyorum o yuzdenDoktora gittiniz mi?
Benim gunde 1 kere geliyor akinti gibi ama anladim randevum cuma beklicemm o yuzdenBir kez oldu wc ye gitmeye korkuyorum şuanda resmen bi daha görürsem diye
Hayirli olsun cnmMerhaba herkese bugün evde hamilelik testi yaptim pozitif cikti sat 21 kasim. 2.bebeğim. ama bende baya kasik agrisi var ilk hamjleligimde hic olmamisti ya da hatirlayamiyorum .kötü birsey mi diye korkuyorum...
Benim de ilk randevum cuma :) hadi hayirlisiBenim gun
Benim gunde 1 kere geliyor akinti gibi ama anladim randevum cuma beklicemm o yuzden
Benimde cumartesi ilk doktor kontrolüm çok heyecanlıyız tabii sürekli lavaboya gidip birşey olmuş mu diye bakmalarım da olmasa. Hep birşey olacak diye korkuyorum. Dün yemek yedim kuru fasulye pilav çok yemedim ama sonra bir tabak meyve ve bir bardak muzlu süt karnım o kadar şişti ki yusyuvarlak oldu. Daha aşağıdan başlayıp karnımın üstüne kadar şişkinlik oldu çok şaşırdım daha 6. haftadayım var mı çok yiyince karnı çok şişen.
Mustela markası canım. Eczaneden alabilirsin. Hamileler için dersen eczacı verir.mustela?
doğal kakao yağı.. o zaman aktardan alayım ben hemen..
Mustela markası canım. Eczaneden alabilirsin. Hamileler için dersen eczacı verir.
Ben bi kayıp yaşadım canım ama bişey kullanmıyorum.Kızlar bir soru sormak istiyorum aranızda daha once bir gebelik kaybi yaşayıp,sonrasinda pihtilasma testi yapilmadan tedbir amacli coraspin kullananlar varmi acaba? Herhangi bi kanama vs oldu mu zarari oluyor mu
Kalbi mi durmustu canim? Ben bir gebelik kaybi yasadim once kesesi gözüktü bebek gozukmedi,daha sonra bebek gorundu ama kalp atışı duyulmadi kurtaj olmuştum.acaba pihtilasma dan kaynakli mi oldu diye düşünmüyor degilimBen bi kayıp yaşadım canım ama bişey kullanmıyorum.