• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben daha pek tiksinmedim ama tatlı pek yiyemiyorum mesela o ağızda kalan kötü tat arada bende de oluyor. Kiloyu boşverin bebeklerimiz sağlıklı olsun da tabii sağlıklı şeyler yiyip sağlıklı kilo almak hem bizim hem bebekler için iyi. Her çeşit yemek lazım. Ben 40 kiloyum tabii rahat konuşuyorum ama 6. haftada olmama rağmen inanılmaz iştahım açıldı. Boy da 1.50 nasıl olacak bakalım ama hiç umrumda değil ben bu bebeği senelerdir bekliyorum 4. tüp denemem de geldi güzel haber.

Yağ konusunda da genetik olduğu çok söyleniyor çatlak olayının yani annende çatlama olmadıysa sende de olmaz gibi ama önlem almak lazım mesela benim annemde çatlak olmamış ama benim cildim zaten kuru o yüzden bende erken başlıcam 2. ayda başlarım hem vücut nemlenir bir zararı da yok

allah sağlık versin canım.. tüp bebek hele sen daha heyecanlısındır. kilo dediğin nedir ya.. boş şeyler. sağlık olsun da..
annem de çok yok çatlak. 4 çocuk doğurmuş. bnmde vücudum çok kuru. galiba başlayacagım bende

Şimdiden başla canım. Vücudu sürekli nemli tutmak önemli. Ben ilk hamileliğimde mustela kullandım ve doğal kakao yağı. Kakao yağı gerçekten mucize,çok güzel nemlendiriyor. Okadar aldığım kiloya rağmen hiç çatlağım olmadı.

mustela?
doğal kakao yağı.. o zaman aktardan alayım ben hemen..

Canım çatlama cildin esnekliği ile alakalı. Benim cikdim esnek mesele ilk bebeğimde hiç krem kullanmadım hiç çatlağım olmadı. Ama göğüslerimin yan taraflarında hafif çatlaklar oluştu mesela. Bol bol su iç cikdin zaten nemli olucaktır, 3. Aydan itibaren yağ kullanabilirsin yine de için rahat etmezse

cildim çok yumuşaktır benim malesef.. su normalinde 2 litreden aşağı düşmezdi ama şimdi hem bulantılardan hem de havalardan çok içemez oldum malesef ya

Günaydıınn kızlar uykudan konu açılmış. Ben çalışıyorum ama gece yatmak bilmezdim 12.30 da zor yatardım haftasonu zaten 2 ye kadar falan otururdum şimdi neredee saat 12 de estrofem var onu bekliyorum sonra vuruyorum kafayı sabaha kadar sabahta hemen kalkamıyorum şu an işteyim acayip uykum var. Transferden sonra evdeydim raporluydum yine 12 dedi mi yatıyordum sabah 10-10.30 'a kadar sonra kahvaltı edip öğlen 12 gibi tekrar 1 saat falan yatıyordum akşam koltukta uyuyordum falan. Bulantılarım azalmıştı iki gündür sabah yine bulanıyor.

Merhaba herkese bugün evde hamilelik testi yaptim pozitif cikti sat 21 kasim. 2.bebeğim. ama bende baya kasik agrisi var ilk hamjleligimde hic olmamisti ya da hatirlayamiyorum .kötü birsey mi diye korkuyorum...
Hayirli olsun cnm

Benimde cumartesi ilk doktor kontrolüm çok heyecanlıyız tabii sürekli lavaboya gidip birşey olmuş mu diye bakmalarım da olmasa. Hep birşey olacak diye korkuyorum. Dün yemek yedim kuru fasulye pilav çok yemedim ama sonra bir tabak meyve ve bir bardak muzlu süt karnım o kadar şişti ki yusyuvarlak oldu. Daha aşağıdan başlayıp karnımın üstüne kadar şişkinlik oldu çok şaşırdım daha 6. haftadayım var mı çok yiyince karnı çok şişen.

Günaydın kızlaar :D

Benimde cumartesi ilk doktor kontrolüm çok heyecanlıyız tabii sürekli lavaboya gidip birşey olmuş mu diye bakmalarım da olmasa. Hep birşey olacak diye korkuyorum. Dün yemek yedim kuru fasulye pilav çok yemedim ama sonra bir tabak meyve ve bir bardak muzlu süt karnım o kadar şişti ki yusyuvarlak oldu. Daha aşağıdan başlayıp karnımın üstüne kadar şişkinlik oldu çok şaşırdım daha 6. haftadayım var mı çok yiyince karnı çok şişen.

Ben ben! Sanırsın 4-5 aylık hamileyim. O yüzden başladım hemen hindistan cevizi yağı sürmeye karnıma, göğüslerime, ne olur ne olmaz.

Kızlar bir soru sormak istiyorum aranızda daha once bir gebelik kaybi yaşayıp,sonrasinda pihtilasma testi yapilmadan tedbir amacli coraspin kullananlar varmi acaba? Herhangi bi kanama vs oldu mu zarari oluyor mu

Günaydın kızlar.. bugün sabahtan işim yoktu,bende dün gece öğlene kadar işe gitmeme kararı aldım ve bu saate kadar uyudum :) evde olanlar kıymetini bilsin bunun,bildiğin lüks bu:) şimdi kızımda uyandı,kahvaltı yapıp hazırlanmam ancak öğleni bulur zaten..

Ben bi kayıp yaşadım canım ama bişey kullanmıyorum.
Kalbi mi durmustu canim? Ben bir gebelik kaybi yasadim once kesesi gözüktü bebek gozukmedi,daha sonra bebek gorundu ama kalp atışı duyulmadi kurtaj olmuştum.acaba pihtilasma dan kaynakli mi oldu diye düşünmüyor degilim

Back