- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #3.081
Kese ve bebek göründü ama olması gereken haftadan çok gerideydi ve gelişim yok gibiydi. Sonra kalp atışı başladı ama çok düşüktü,sonrada kalbi durdu zaten. Kürtaj oldum ama genetik teste göndermedik,gerek yok dedi doktorum.Kalbi mi durmustu canim? Ben bir gebelik kaybi yasadim once kesesi gözüktü bebek gozukmedi,daha sonra bebek gorundu ama kalp atışı duyulmadi kurtaj olmuştum.acaba pihtilasma dan kaynakli mi oldu diye düşünmüyor degilim
Suan hamile misin tekrar?kac haftalik oldunKese ve bebek göründü ama olması gereken haftadan çok gerideydi ve gelişim yok gibiydi. Sonra kalp atışı başladı ama çok düşüktü,sonrada kalbi durdu zaten. Kürtaj oldum ama genetik teste göndermedik,gerek yok dedi doktorum.
Kürtajdan sonra hiç adet olmadan hamile kaldım canım. Galiba 8. Hafta işte :) ömrü varsa doğacak,yoksa eğer yine aynı şeyler yaşanacak.. takmıyorum kafama,takarsam vakit geçmez.. Allah bilir en doğrusunu,bizim elimizden gelen bişey yok. Eğer bu gebeliktede sıkıntı olursa ozaman genetiğe gideriz dedi doktor. İnşallah sıkıntı olmaz.Suan hamile misin tekrar?kac haftalik oldun
canım benımde aynı durum ama ben tedavi sürecinde kullandıgım hormon ve ılaclara baglıyorum. ozellıkle opu sonrası kortızon ıcerıklı ılac kullandık bu cok etkıledı. karnım 4 aylık gb butun odem kılo karnımda toplandı. aldıgımız hormonlar benı baya kotu etkıledı.Benimde cumartesi ilk doktor kontrolüm çok heyecanlıyız tabii sürekli lavaboya gidip birşey olmuş mu diye bakmalarım da olmasa. Hep birşey olacak diye korkuyorum. Dün yemek yedim kuru fasulye pilav çok yemedim ama sonra bir tabak meyve ve bir bardak muzlu süt karnım o kadar şişti ki yusyuvarlak oldu. Daha aşağıdan başlayıp karnımın üstüne kadar şişkinlik oldu çok şaşırdım daha 6. haftadayım var mı çok yiyince karnı çok şişen.
canım doktor test ıstemedı mı benım betam yukselmıyordu bebekte gelısememıs zaten ılk dusugumdu ve doktor dırek genetık test ıstedı pıhtılasma cıktı. coraspırın verdı ama dusugun verdı uzuntu stres nedenıyle 1-1.5 yıldır cocuk sahıbı olamadık stres hormonlarıma vurdu falan neyse tedavıyle cok sukur hamıleyım ıgne kullanıyorum ekstradan omega 3 kullanıyorum o da kanı sulandırıyor.Kalbi mi durmustu canim? Ben bir gebelik kaybi yasadim once kesesi gözüktü bebek gozukmedi,daha sonra bebek gorundu ama kalp atışı duyulmadi kurtaj olmuştum.acaba pihtilasma dan kaynakli mi oldu diye düşünmüyor degilim
Evet bende daha önce yaşadım sonraki gebelikte direk iğneye başladık 6.aydan sonra coraspinle devam ettik. Çok önemli birşey pıhtılaşmacanım doktor test ıstemedı mı benım betam yukselmıyordu bebekte gelısememıs zaten ılk dusugumdu ve doktor dırek genetık test ıstedı pıhtılasma cıktı. coraspırın verdı ama dusugun verdı uzuntu stres nedenıyle 1-1.5 yıldır cocuk sahıbı olamadık stres hormonlarıma vurdu falan neyse tedavıyle cok sukur hamıleyım ıgne kullanıyorum ekstradan omega 3 kullanıyorum o da kanı sulandırıyor.
hatta sana soyle dıyım ıcın rahat etmeyecekse gıt genetık test yaptır.(normalde coklu düşükler sonrası test ıstenıyor)pıhtılasma bende cıkınca ablam oylesıne gıttı test yaptırdı ve onda da cıktı hamıle kalmadan dırek tedavıye basladı sımdı kızı kucagında
Günaydın kızlaar
Ben ben! Sanırsın 4-5 aylık hamileyim. O yüzden başladım hemen hindistan cevizi yağı sürmeye karnıma, göğüslerime, ne olur ne olmaz.
Kızlar bir soru sormak istiyorum aranızda daha once bir gebelik kaybi yaşayıp,sonrasinda pihtilasma testi yapilmadan tedbir amacli coraspin kullananlar varmi acaba? Herhangi bi kanama vs oldu mu zarari oluyor mu
Hic kanama vs olmadi mi canim?sadece coraspin mi kullaniyosun?bu coraspin benim dis etimde kanama yapti ne hikmetseBen tüp bebekle hamile kaldım tedbir amaçlı veriliyor bir sıkıntı yaşamadım henüz.
Günaydın kızlar.. bugün sabahtan işim yoktu,bende dün gece öğlene kadar işe gitmeme kararı aldım ve bu saate kadar uyudum :) evde olanlar kıymetini bilsin bunun,bildiğin lüks bu:) şimdi kızımda uyandı,kahvaltı yapıp hazırlanmam ancak öğleni bulur zaten..
canım benımde aynı durum ama ben tedavi sürecinde kullandıgım hormon ve ılaclara baglıyorum. ozellıkle opu sonrası kortızon ıcerıklı ılac kullandık bu cok etkıledı. karnım 4 aylık gb butun odem kılo karnımda toplandı. aldıgımız hormonlar benı baya kotu etkıledı.
Arkadaşlar , bende 6+ 2 deyim . Geçen hafta çok akıntım varken bu hafta tamamen geçti ve kuruluk var. Hamilelikte akıntı yaşamayan var mı ? Endişelenmeye başladım. Kontrolüm cumartesi günü.
Hic kanama vs olmadi mi canim?sadece coraspin mi kullaniyosun?bu coraspin benim dis etimde kanama yapti ne hikmetsetirstim
Ay emin misin canim daha hafif olduguna?kimi yerde diyorlar ki aspirin daha cok kan sulandiriyorlar tek basina igne kanama vs yapmiyo diyorlar.bana da sanki igne daha ağır gibi geliyo ama bilemedim.kacinci haftaya girdin sen simdi?Diş etimde geçen gün benimde yaptı canım. O kadar oluyor başka türlü bir tesir etmez. İğne olsan o daha etkili mesela ben transferden sonra iki gün hıbor kan sulandırı iğne yazmıştı ayrıca coraspinde içiyorum birde kalçadan progestan iğne oluyordum 5 gün vermişti onu da. 2. progestan iğneyi yaptırmaya gittiğimde kalçam çok fena kanadı taytıma geçti bir elledim ellerim kan içindeydi daha hastanenin önündeydik tekrar girdik kız kan sulandırıcı iğneden dedi yeniledi bastırmanız lazım 5 dk dedi ama sonra iğne bitince olmadı coraspin daha hafif
Ben coraspin kullaniyorum ama tuple hamile kaldim ve doktorum onlem amacli 30.haftaya kadar kullanacaksin dedi ama iki gun once cok kanamam oldu kesenin yaninda kanama alani var su anda. O gidene kadar kestik. Coraspinle alakasi var mi bilemiyoruzKızlar bir soru sormak istiyorum aranızda daha once bir gebelik kaybi yaşayıp,sonrasinda pihtilasma testi yapilmadan tedbir amacli coraspin kullananlar varmi acaba? Herhangi bi kanama vs oldu mu zarari oluyor mu
Muhtemelen coraspinle alakalidir canim lac haftalik hamilesin suan?kacinci haftada basladinBen coraspin kullaniyorum ama tuple hamile kaldim ve doktorum onlem amacli 30.haftaya kadar kullanacaksin dedi ama iki gun once cok kanamam oldu kesenin yaninda kanama alani var su anda. O gidene kadar kestik. Coraspinle alakasi var mi bilemiyoruz
Benim hic akintim yok.cok nadir oldu.Arkadaşlar , bende 6+ 2 deyim . Geçen hafta çok akıntım varken bu hafta tamamen geçti ve kuruluk var. Hamilelikte akıntı yaşamayan var mı ? Endişelenmeye başladım. Kontrolüm cumartesi günü.
Ay emin misin canim daha hafif olduguna?kimi yerde diyorlar ki aspirin daha cok kan sulandiriyorlar tek basina igne kanama vs yapmiyo diyorlar.bana da sanki igne daha ağır gibi geliyo ama bilemedim.kacinci haftaya girdin sen simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?