2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kese ve bebek göründü ama olması gereken haftadan çok gerideydi ve gelişim yok gibiydi. Sonra kalp atışı başladı ama çok düşüktü,sonrada kalbi durdu zaten. Kürtaj oldum ama genetik teste göndermedik,gerek yok dedi doktorum.

Suan hamile misin tekrar?kac haftalik oldun

Suan hamile misin tekrar?kac haftalik oldun
Kürtajdan sonra hiç adet olmadan hamile kaldım canım. Galiba 8. Hafta işte :) ömrü varsa doğacak,yoksa eğer yine aynı şeyler yaşanacak.. takmıyorum kafama,takarsam vakit geçmez.. Allah bilir en doğrusunu,bizim elimizden gelen bişey yok. Eğer bu gebeliktede sıkıntı olursa ozaman genetiğe gideriz dedi doktor. İnşallah sıkıntı olmaz.

canım benımde aynı durum ama ben tedavi sürecinde kullandıgım hormon ve ılaclara baglıyorum. ozellıkle opu sonrası kortızon ıcerıklı ılac kullandık bu cok etkıledı. karnım 4 aylık gb butun odem kılo karnımda toplandı. aldıgımız hormonlar benı baya kotu etkıledı.

canım doktor test ıstemedı mı benım betam yukselmıyordu bebekte gelısememıs zaten ılk dusugumdu ve doktor dırek genetık test ıstedı pıhtılasma cıktı. coraspırın verdı ama dusugun verdı uzuntu stres nedenıyle 1-1.5 yıldır cocuk sahıbı olamadık stres hormonlarıma vurdu falan neyse tedavıyle cok sukur hamıleyım ıgne kullanıyorum ekstradan omega 3 kullanıyorum o da kanı sulandırıyor.
hatta sana soyle dıyım ıcın rahat etmeyecekse gıt genetık test yaptır.(normalde coklu düşükler sonrası test ıstenıyor)pıhtılasma bende cıkınca ablam oylesıne gıttı test yaptırdı ve onda da cıktı hamıle kalmadan dırek tedavıye basladı sımdı kızı kucagında

Evet bende daha önce yaşadım sonraki gebelikte direk iğneye başladık 6.aydan sonra coraspinle devam ettik. Çok önemli birşey pıhtılaşma

Günaydın kızlaar

Ben ben! Sanırsın 4-5 aylık hamileyim. O yüzden başladım hemen hindistan cevizi yağı sürmeye karnıma, göğüslerime, ne olur ne olmaz.

Gündüz birşey yok gece inmiş oluyor gazın da etkisi var tabii ama acayip bir şekil alıyor aşağıdan yukarıya. Ayrıca hamilelik çizgisi derler ya grnital bölge bitişinden göbek deliğine kadar oluyor akşamları o da belirginleşiyor kahverengi. Şu an çok az şişkinliğim var. Zaten ben baktım rahim daha karın hizasında değilmiş leğen kemiklerinin arasındaymış ileriki haftalarda 16. haftada falan ancak karın hizasına geliyormuş büyüdükçe o yüzden bebekten dolayı olamaz o karın ama gaz şişkinliği işte çok oluyor

Kızlar bir soru sormak istiyorum aranızda daha once bir gebelik kaybi yaşayıp,sonrasinda pihtilasma testi yapilmadan tedbir amacli coraspin kullananlar varmi acaba? Herhangi bi kanama vs oldu mu zarari oluyor mu

Ben tüp bebekle hamile kaldım tedbir amaçlı veriliyor bir sıkıntı yaşamadım henüz.

Arkadaşlar , bende 6+ 2 deyim . Geçen hafta çok akıntım varken bu hafta tamamen geçti ve kuruluk var. Hamilelikte akıntı yaşamayan var mı ? Endişelenmeye başladım. Kontrolüm cumartesi günü.

Ohh iyi yapmışsın sabah benimde o kadar uykum vardı ki öğlene kadar gitmesem mi dedim sonra zaten raporluydum yeni başladım daha gelir gelmez geç gelmeye başladı derler diye geldim ama öğrenci yok tatil yemekten sonra koltuklar var kütüphanede arka koltuğa uzanır yatarım öğle tatilinde

Ben zaten pcoyum canım ço yumurtam toplandı ohss oldum şiştim 2 haftada toparlandım benim embriyolar zaten bu öngörüldüğü için donduruldu dondurulmuş embriyo transferi oldum 2 ay ara verip o yüzden o ilaçların etkisi geçti bende bu çok yemek yiyince oluyor gaz var vücutta çok

Arkadaşlar , bende 6+ 2 deyim . Geçen hafta çok akıntım varken bu hafta tamamen geçti ve kuruluk var. Hamilelikte akıntı yaşamayan var mı ? Endişelenmeye başladım. Kontrolüm cumartesi günü.

Bende de hiç akıntı yok. Ben tüp bebekle hamileyim transferin ilk 5 günü iğne kullandım o zaman beyaz akıntım vardı sonra progesteron fitile başladım günde 3 kez onu kullandığımdan beri akıntı yok sadece kapsül biraz geri geliyor o kadar korkma herkeste akıntı olmuyor ilerleyen dönemlerde akıntı çoğalıyormuş kanama falan olmadıkça korkma

Hic kanama vs olmadi mi canim?sadece coraspin mi kullaniyosun?bu coraspin benim dis etimde kanama yapti ne hikmetse tirstim

Diş etimde geçen gün benimde yaptı canım. O kadar oluyor başka türlü bir tesir etmez. İğne olsan o daha etkili mesela ben transferden sonra iki gün hıbor kan sulandırı iğne yazmıştı ayrıca coraspinde içiyorum birde kalçadan progestan iğne oluyordum 5 gün vermişti onu da. 2. progestan iğneyi yaptırmaya gittiğimde kalçam çok fena kanadı taytıma geçti bir elledim ellerim kan içindeydi daha hastanenin önündeydik tekrar girdik kız kan sulandırıcı iğneden dedi yeniledi bastırmanız lazım 5 dk dedi ama sonra iğne bitince olmadı coraspin daha hafif

Kizlar beta hcg degerleriniz kacti benim 10 gum gecti 2887 cikti hemsire degerin dusuk dedi moralim bozuldu yardim lutfen

Ay emin misin canim daha hafif olduguna?kimi yerde diyorlar ki aspirin daha cok kan sulandiriyorlar tek basina igne kanama vs yapmiyo diyorlar.bana da sanki igne daha ağır gibi geliyo ama bilemedim.kacinci haftaya girdin sen simdi?

Kızlar bir soru sormak istiyorum aranızda daha once bir gebelik kaybi yaşayıp,sonrasinda pihtilasma testi yapilmadan tedbir amacli coraspin kullananlar varmi acaba? Herhangi bi kanama vs oldu mu zarari oluyor mu
Ben coraspin kullaniyorum ama tuple hamile kaldim ve doktorum onlem amacli 30.haftaya kadar kullanacaksin dedi ama iki gun once cok kanamam oldu kesenin yaninda kanama alani var su anda. O gidene kadar kestik. Coraspinle alakasi var mi bilemiyoruz

Ben coraspin kullaniyorum ama tuple hamile kaldim ve doktorum onlem amacli 30.haftaya kadar kullanacaksin dedi ama iki gun once cok kanamam oldu kesenin yaninda kanama alani var su anda. O gidene kadar kestik. Coraspinle alakasi var mi bilemiyoruz
Muhtemelen coraspinle alakalidir canim lac haftalik hamilesin suan?kacinci haftada basladin

Ay emin misin canim daha hafif olduguna?kimi yerde diyorlar ki aspirin daha cok kan sulandiriyorlar tek basina igne kanama vs yapmiyo diyorlar.bana da sanki igne daha ağır gibi geliyo ama bilemedim.kacinci haftaya girdin sen simdi?

Canım iğne damar yolundan direkt kana karışır o yüzden daha etkilidir. Ben kan sulandırıcı iğne olurken progestan iğne kalçadan kanadı ama sonra 3 gün daha kalçada iğne vuruldu göbekten kan sulandırıcı iğnem bitmişti ve kanama da olmadı kalçamda. Sen dr ne dediyse uygula. Ben 6. haftadayım. 5+4 bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…