2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
işin kötüsü eşimin kokusu da rahatsız etmeye basladı adama sırtımı dönüyorum yatarken
araba da cok kötü ya sakız fln mı ciğnesen belki iyi gelir
Naneli sakız çiğniyorum ama yinede kötü yapıyor araba. İşe gelmeyeyim en iyisi bi süre :)

Hamis kizlarrrrr banada cevap yazin cok ihtiyacim var
Belirtilere çol takılma canım ilk gebeliğimde kasık seğirmem olmuştu sadece başka hiç belirti yaşamadım ama günüm 1 hafta geçmişti 2 ci gebeliğimde kan testi yaptırmadan 1 gün önce müthiş bi bel ağrısı yaşadım acillik oldum bel ağrımdan 1 gün sonraki kan testim de 45 çıktı sanırım yerleştiği için o kadar ağrı yaşadım allah gönlüne göre versin ama kan da hormonlar yükselmeden pek belirti olmaz benim hala belirtim yok şuan her hamilelik kendine özgü gününe kaç gün var kan testinde çıkabilir aslında hayırlı sonuçlar al inşallah

Aaa canim ben simdi yumurtlamamdan 10 gun gecti kanda cikarmi yani
Valla çıkması lazım eğer eminsen canımm yumurtlamandan idrardada çıkar ama ben mesela iki farklı ucuz kaset test yaptım biri ovulaydı inan erken gebelik testi gibi çok net çıktı o markadan bulabilirsen bi kaç güne daha net çıkar şimdi her vücut bir değil bilemiyorm ama ben de Aralık 10 ilişki oldu 11 yumurtlama 21 Aralık ovula da silik net çıktı ama fortune yaptım çooook silik zar zor gölge gibi çıktı ertesi günde 22 Aralık da 34.94 çıkmıştı sen en iyisi bekle bi iki gün kan da negatif görünce insan daha çok hüsrana uğruyo evde yaparsın inşAllah vardır bebiiş

Canım yat dinlen kese etrafında kanama olabiliyor sonra dağılıyor zaten şu an dışarıdam bir kanaman yok Rabbim korusun bağışlasın inşallah canım dualarım seninle. İlk haftalar böyle biraz sıkıntılı geçer ama sabrın somu da selamettir. Bende işe başladım oturuyorum ama belim çok ağrıyor ve karnım.

Gözün aydın ne güzel bir haber. İlk başta biraz uyumsuzluk oluyormuş zaten darısı başıma inşallah ben cumartesi gidicem.

Ederiz tabi canın. Allah size bağışlasın yavrunu. Kanama alanı kaç cm ve nerdeymiş. Benim de aynı durumum var ya.

Kızlar bugün 5+3 oldum. İşe başladım üniversitede kütüphanede çalışıyorum öğrenci yok bu hafta zaten oturuyorum ama belim karnım çok ağrıyor korktum biraz evde de oturuyordum ama koltuklar var öğle tatilinde uzanırım olmazsa.

bende sbah cubuk kraker aldm yanıma yolda yedim iş yerine de 1 simit aldım baya bi sonra yedim simitide ama sürekli açlık hissi bende de var ve kilo almamam lazım senin ne güzel kilo sorunun yokmş ye acıktıkca

canım cok cok geçmiş olsn yat dinlen yorma kendinirabbim size bagıslasn inşallah bebeginizi

bana sadece tek bi vitamin verdi başkada ilac vermedi doktorum gerek görmedi sanırım. zencefilli cayı duydumda doktora gitmeden başlamıyaym dedim

daha cok minikmiş bebegin hayırlı olsun

Maşallah canım. Allah hep böyle sağlıkla devam etmesini sağlasın inşallah biz de yakalarız günümüzü.

Canim ya iste boyle fikirler insana iyi geliyor. Insan cunku sadece hamilelige yonleniyor sonu husran oluyor. Adetime 8 gun var ayin 29 unda olucam. Annemde diyir velirti bende hic olmadi takilam diye. Ama o kadar istiykrum ki tamamen baglanmasamda aklimin kosesinde var. Rabbim tum iyi niyetli insanlarin gonlune gore versin insaallah.

Hoşgeldin canım :)) bu topicin genel durumu bu sanırım :) senin gibi bebişi 7 aylık olan bir arkadaşımız daha var.

Haşlama yumurta tavuk balık yiyemiyorm tavuk kokusuna tahammülüm yok geçen haşlama tavuk yaptım yine iyi kötü yedm ama böylr bahsi geçince bile şimdi midem bulanıyo balıkta nedense bi somon diğerlernden midem bulanıyo oğlanın altını değişemiyorum mamasının kokusuna tahammülüm yok çok zor böyle ilkinde hep uyur yatar dinlenir anlamazdım şimdi öyle olamıyor tabi küçük bebeğim var diş çıkarıyor sürekli grip oluyor yemek savaşları derken insan bitap düşüyor ama şu bulantım olmasa mutfağa giremediğim oluyor zaten yemek yapamıyorm kokusunu aldımmı ben iptal ya eşim yapıyo ya dışardan alıyo çıkarmıyorum ama midem bulanıyo kızlarr

Insaallah canim evet bencede beklim. Ama beklemek zor yaaa. Ama mecburum da. Insaallah bebisim gelmistir artik annesine

Hamis kizlarrrrr banada cevap yazin cok ihtiyacim var
Cnm soyle soylıyım bılıyorum ınsan cok sabırsız oluyo zaman gun gecmıyo... ama en buyuk belırtı adet gecıkmesı bazen belırtıler okadar yanıltıyorkı ınsanı... sana suan aaa gebelık belırtısı deyıp umutlandırıp sonra uzulmenı ıstemem...ama ben yumurtladıgım gece gece kaldıgımı hıssettım yumurtlalıjtan sonra kendımı dınleyınce kesın bısey var dedım ve test yaparken. Panık olmadan baktım cunkı gebe oldugumu hıssetmıstım. Bılmıyırum sanırım onun sıcaklıgını verıyo rabbım ınsana hıssedeyosun

Merhaba canım benim bebeğim de 9.5 aylık olacak inşallah benimki de sürpriz oldu olsun hayırlısı buymuş sağlıklı olsunlar da sağlıkla alalım kucağımıza inşaallah

Hoşgeldin canım :)) bu topicin genel durumu bu sanırım :) senin gibi bebişi 7 aylık olan bir arkadaşımız daha var.
Hoşbuldum teşekkür ederim :) baştaki tabloya bayıldım ayrıca, eline sağlık ohh maaşallah ne güzel yalnız değilim demekki acelecilik konusunda :))

Canım geçen kese şekli yuvarlak olmalıymış demiş ya arkadaşınız acaba yuvarlak olmaz ise sorun mu varmış benim kesenin şeklide bi acayip de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…