2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
O olacak normal.. kokudan uzak dur,nekadar az koku okadar iyi :) bikaç hafta sonra geçer inşallah.. benim midem arabada bulanmaya başladı o işi nasıl yapacam acaba bi fikrim yok :)
işin kötüsü eşimin kokusu da rahatsız etmeye basladı adama sırtımı dönüyorum yatarken
araba da cok kötü ya sakız fln mı ciğnesen belki iyi gelir

1.5 ay beklemem gerek yani senin 2. hamileliğin mi bu canım baya bilgilisin
EVet, Allah nasip ederse 2. Kızım da küçük daha 18 aylık unutmaya fırsat vermeden tekrar yaşıyorum aynılarını.

Ama kaçıncı olursa olsun hepsi farklı oluyor, kızımda çok rahattım. Bu gebeliğim biraz sorunlu.

İnşallah çok rahat geçirirsin sen de gebeliğini canım, sağlık olsun mide bulantısı bu işin cilvesi:)

rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin
keske biz hamile kalsak mide bulantısı eşlerde olsa hayat müşterek sonucta

Ben ilk idrarimdan anlamistim sanki tortulu gibiydi ve kasik agrilarim vardı . birkaç gün sonra erken gebelik testi yapabilirsin canim hayırlısı olsun :)
Cok tesekkur ederim canim boyle duyunca cok mutlu oluyorm.

rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin
keske biz hamile kalsak mide bulantısı eşlerde olsa hayat müşterek sonucta
Hahah göbek büyütme kısmında katılıyorlar bize. Boşver onlar iyi olsun bize baksınlar :) bu arada bak ilk gebeliğinin tadını çıkar, uzun gibi geliyor ama hemencecik geçiyor zaman.

Canım birçok hamile birşeylerden iğreniyor ve yiyemiyor ama her yiyeceğim bir alternatifi var evet yumurta protein açısından çok zengin ama ette de fazlasıyla var. Bir dene menemen falan yemeyi ama olmazsa başka yiyeceklerle kapatabilirsin onu kek kurabiye içerisinde de hissetmezsin. İlk 3 ay sürekli çıkarıp doğru düzgün yiyemeyenler var canım sorun olmaz merak etme.

hazır konunun üstüne sorayım bende mide bulantısına bi care var mı işe gelirkn cok zorlanıyorum serviste falan

Herkesin bildiği kraker tabii ki. Benimde sabahları bulanıyor karışıyor birşeyler yiyince geçiyor o arada yemeyi de bırakıyorum sonra birşeyler yiyorum evdeydim bugün işe başladım sabah kızarmış ekmek peynir yedim ikinci ekmeği yiyemedim geldim küçük poğaalardan almıştı eşim baktım iyiyim 3 tane de ondan yedin hep midem kazınıyor birşey atıştırmak istiyorum bakalım zayıfım kiloyla alakalı sorunum yok neyse ki. İnşallah bulantılarım artmaz

Kizlar gunaydin. Kanamam oldu baya dun demistim bu sabah doktora gittik kesenin yaninda kanama varmis. Surekli yatacaksin dedi. Tekrar kanama olmazsa sikinti olmaz dedi. Kese gayet iyi durumdaymis. Lutfen benim icin dua eder misiniz hamilelerin duasi kabul olur derler

Hahah göbek büyütme kısmında katılıyorlar bize. Boşver onlar iyi olsun bize baksınlar :) bu arada bak ilk gebeliğinin tadını çıkar, uzun gibi geliyor ama hemencecik geçiyor zaman.
evet benden önce o aşermeye başladı
valla daha cok var gbi geliyo ama düşününce de telaslanıyorum hazırlıklar falan ansıl yetişir diye cünkü 3 aya kadar zaten bişey yapamıyoruz anca bekliyoruz

Ben suramda agri var hamilemiyim demedim. Sadece belirtiler bunlar baska bsey olabilirmi. Yani enfeksiyonla ilgili mantarla ilgili skntim yok yani. Aklina baska sey gelen olurmu. Sana komik geliyor olabilir. Komik geliyorsa gule debilirsin sorun yok. Golge etme yeter

Aaa canim ben simdi yumurtlamamdan 10 gun gecti kanda cikarmi yani

hazır konunun üstüne sorayım bende mide bulantısına bi care var mı işe gelirkn cok zorlanıyorum serviste falan
Bana premesis vitamin takviyesi verdi ama bi ile yaramıyor bebişin kalp atışı ile ilgili dedi bu gün yine doktorum sende öyle düşün biraz iyi hisset :)bide zencefilli çay önerdi canım midene iyi gelir dedi ama denemedim henüz

Canım gece bile aklıma geldi çok sevindim şnşallah bişey olmucak pozitif düşün hep dualarımız seninle

Bende premesis kullanıyorum ama bulantıyla ilgili pek işe yaradığı söylenemez folik asit takvyesi dye kullanıyorum artık bu arada hayırlı olsun kalp atışlarınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…