- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #2.781
Yiyemediğin şey için kendini zorlama canım,daha çok tiksinirsin. Sabret bikaç hafta sonra normale döneceksin inşallah.. kekin içinde ye mesela yumurtayı 2 tane değilde 5 tane kır :) ben 9 ay boyunca köfte yiyemedim düşünsene.. adını duyunca midem bulanıyordu.. çünkü tam bu bulantı zamanında ciddi tiksinmiştim.kızlar günaydın...
bir şey sormak istiyorum.. yumurta yiyemiyorum. belki yağda zorla.. ama haşlama dün yedim.. o mu beni yedi ben mi onu bilemedim. ki normalinde çok sverdim.. acaba diyorum yumurtalı ekmek , menemen ne bilim işte başka türlü tüketsem yararı olur mu?
Yiyemediğin şey için kendini zorlama canım,daha çok tiksinirsin. Sabret bikaç hafta sonra normale döneceksin inşallah.. kekin içinde ye mesela yumurtayı 2 tane değilde 5 tane kır :) ben 9 ay boyunca köfte yiyemedim düşünsene.. adını duyunca midem bulanıyordu.. çünkü tam bu bulantı zamanında ciddi tiksinmiştim.
Ayva yiyebilen varsa yesin vallahi. Ben mi ayva yiyorum ayva mı beni yiyor anlamıyorum, eşim yerken bir dilim veriyor da yerlerde yuvarlanıyorum ayvayı yutayım derkenGünaydın taze annelerYa bişiy okudum sizle de paylaşmak istedim, peygamber efendimize bi müminin çocukları çok çirkin oluyor ne yapsın diye sormuşlar peygamberimiz de hanımları hamileyken ilk 4 ayında ayva yesinler demiş çocukları güzel olur demiş Hatta bazıları da ayva yiyip çukur yerlerini yüzlerine sürüp gamzeli bebekler olduğunu söyleyenler de varmış, bebişlerimiz tabi ki önce sağlıklı olsunlar sonra da tatlış olsunlar hadi bugün ayva yiyek
Canım dün yazamamıştım kalp atışlarını duymuşsunuz çok sevindim hep böyle sağlıklı gitsin inşallah gebeliğin.ayyy hiç sorma şu an yazarken bile canım gidiyor.. haklısın zorlamak istemiyorum ama sağlıklı besleneyim diyorum. elimden geleni yapıyorum ama sanki bilerek sağlıklı ne varsa midem almıyor ..dediğin gibi inşallah geçer
Hiç zorlama kendini,neyi yiyebiliyorsan onu ye. 11. Haftadan sonra azalacak 12’den sonra bişey kalmayacak inşallah:)ayyy hiç sorma şu an yazarken bile canım gidiyor.. haklısın zorlamak istemiyorum ama sağlıklı besleneyim diyorum. elimden geleni yapıyorum ama sanki bilerek sağlıklı ne varsa midem almıyor ..dediğin gibi inşallah geçer
Ay ben de sulu köfteden tiksindim. Parça ette sorun yok şükür ki.Yiyemediğin şey için kendini zorlama canım,daha çok tiksinirsin. Sabret bikaç hafta sonra normale döneceksin inşallah.. kekin içinde ye mesela yumurtayı 2 tane değilde 5 tane kır :) ben 9 ay boyunca köfte yiyemedim düşünsene.. adını duyunca midem bulanıyordu.. çünkü tam bu bulantı zamanında ciddi tiksinmiştim.
Merhaba hoşgeldin :) hayırlı olsun sağlıkla sürsün inşallah.Merhaba arkadaşlar. Ben de bugün hamile olduğumu öğrendim. Çok mutluyum. Şu an tatilde kv nin evindeyim. Icimde kelebekler uçuyor sanki. .. Kalbim yerinden firlayacak. Birilerine söylemek istiyorum. Ve sizler de benimle aynı durumdasiniz muhtemelen. Daha doktora gitmedim ama tahmini doğum tarihi 27 eylül
Ben tüp bebekle hamile kaldım transferden sonra hiç makyaj yapmadım ama evdeydim raporluydum bugün işe başladım ve yaptım çok alakası olduğunu sanmıyorum bir tek ruj için dikkatli olunabilir dudak yalamak falan huyunuz varsa hani belki ama zararı olacağını sanmam yüzdeki bir maddenin etkileyeceğini.
Kokusunu duymak yetmişti bana tiksinmek için,tam o bulantının pik yaptığı dönemde.. şimdi maşallah diyeyim henüz midem bulanmıyor :) haftaya başlar diye düşünüyorum.. hafif bi hassasiyet var sadece midemde. Yemek pişirenler için daha zor mide bulantısı,koku öldürüyor insanı.. O kokuyu alsam tüm yemeklerden tiksinirim heralde.Ay ben de sulu köfteden tiksindim. Parça ette sorun yok şükür ki.
İnşallah hiç olmaz canım. Ben kızımda hamile miyim değil miyim anlamamıştım öyle rahat bir gebelikti.Kokusunu duymak yetmişti bana tiksinmek için,tam o bulantının pik yaptığı dönemde.. şimdi maşallah diyeyim henüz midem bulanmıyor :) haftaya başlar diye düşünüyorum.. hafif bi hassasiyet var sadece midemde. Yemek pişirenler için daha zor mide bulantısı,koku öldürüyor insanı.. O kokuyu alsam tüm yemeklerden tiksinirim heralde.
İlk hamileliğim benimde öyleydi. Sadece 9 ve. 10. Haftada mide bulantım vardı ama hiç kusmadım,köfteden tiksindim :) onun dışında hamile olduğumu bile unutuyordum.. inşallah yine öyle rahat bi hamilelik olur hepimiz içinİnşallah hiç olmaz canım. Ben kızımda hamile miyim değil miyim anlamamıştım öyle rahat bir gebelikti.
Sabır canım.. çok zor durumda olanlara doktor ilaç veriyormuş,sende öyleysen bi danış doktoruna. Az ve sık ye mideni bastıracak türden şeylerden.hazır konunun üstüne sorayım bendemide bulantısına bi care var mı işe gelirkn cok zorlanıyorum serviste falan
Merhaba canım. Ben midemin bulanmasına fırsat vermeden bişeyler atıyorum ağzıma, bu genelde susamlı çubuk kraker oluyor.hazır konunun üstüne sorayım bendemide bulantısına bi care var mı işe gelirkn cok zorlanıyorum serviste falan
cebimde cubuk kraker gezdirmeye başladım kusma yok o kadar ileri değil ama kokular fln cok felaket geliyoSabır canım.. çok zor durumda olanlara doktor ilaç veriyormuş,sende öyleysen bi danış doktoruna. Az ve sık ye mideni bastıracak türden şeylerden.
eşime dedim bugün bana 10 15 paket kraker al diye napcan o kadar diyoMerhaba canım. Ben midemin bulanmasına fırsat vermeden bişeyler atıyorum ağzıma, bu genelde susamlı çubuk kraker oluyor.
Hiç zorlama kendini,neyi yiyebiliyorsan onu ye. 11. Haftadan sonra azalacak 12’den sonra bişey kalmayacak inşallah:)
Canım genelde 6. Haftada başlıyor 12. Haftaya kadar sürüyor. 2. Trimester genellikle rahat geçiyor gebelikte.eşime dedim bugün bana 10 15 paket kraker al diye napcan o kadar diyo
peki ne zaman geçicek acaba doktora gittiğimde yoktu o yüzden sorma geregi duymadm simdi 2 hafta sonra gitcem o zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?