2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sağol canım biraz rahatladım. Düşük tehlikem var mı bilemiyorum doktora gitmedik daha nasıl belli oluyor ki ama yapmıycam bir daha çünkü bizdan azabı çektim eşim yapıversininşallah bebeğim iyidir içerde allaha emanet artık.sakınan göze de çöp batarmış

Kızlar whatsapp grubu kurulucak mı?
2015 şubat annesiyim ben ordaki grubumla hala görüşüyoruz mesela :) burada da geup kurulursa ben de katılırım, siteden takip zor oluyor
Watsap grubu için çok erken gibi geldi
MinikPiranha canım beni listeden silebilirsin.düşük yaptım.unarım sizlerin gebeliği sonuna kadar sağlıkla devam eder. Allah kucagınıza almayı nasip etsin .. hepinize sevgiler
çok çok üzüldüm cnm ya İnşaAllah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalırsın
Moralini yüksek tut dikkat et kendine

Seninle aynı tarih sat tarihi:)

2016 Temmuz doğumlu canım.

ben de öyl düşünüyorum o neden altına yapabiliyor da ben yapamıyorum der bırakacağı varsa da bırakmaz bezi.

bende aynı şekilde yazı bekliyorum. Aslında bazen bezsiz bırakıyorum yarım saat falan yapmıyor altına ama bilinçli mi bilinçsiz mi bilmiyorum şuan.

Kızlar bugün doktora gittim ilk olarak devlet hastanesine gideyim dedim ama hayatımın hatasıymış tamam keseyi gördük ama doktor hiç dinlemedi beni niye geldin der gibi yüzüme baktı durdu 3 saniye bile bakmadı karnıma evet ben gördüm burada dedş ve çekti şu testleri yapman gerek falan hiç bişiy demedi folbiol kullanıyorum dedim tamam dedi elime bi reçete tutuşturdu ama ne yazdığını söylemedi eczaneye gidince gördüm ne işe yaradıklarını bilmiyorum biri vitamin bi parol yazmış bi de bilmediğim bişiy daha yazmış anlamadım onun ne olduğunu, kısacası devlet hastanesi benlik bişey değilmiş bunu anlamış oldum

Canım üzüldüm ya bazı doktorlar ne cins yaşadığın heyecanı anlayamıyorlar be yazık ki. Açıkçası ben de devlet hastanelerini bu yüzden tercih etmiyorum özelde insan gibi muamele görüyorsun en azından.. tekrar öZel muayene ol canım kaygıların olmasın. Kafan rahatlasın

Sağol canım

Doktorla alakalı bende özele gittim ama sinir oldum 2 dakka keseyi gördü çekti bilgi bile vermedi tamam iç gebesin kanıtladın dedi kanamada yok dedi sinir oldum keseyi bile tam ölçemedi bu doktorla alakalı bi durum

Aynen canım zaten özelden de randevum vardı ona da gideceğim

Can'ım düşük belirtisi kanama lekelenme ile belli olur onun dışında birşey olmaz
Ben bugün dışarda idim geç geldim Ada'ma makarna ve sütlaç yaptım bana surat asıyor makarnanın sosunu yapmamıştım benden öZel hizmet bekliyor, evin işi gücü var yapamadım bana surat asıyor, sinir oldum hamileliğimi hiç önemsemiyor yardım eden de Yok

18 aylıktan itibaren kaslar gelişiyormuş tutabilir diyorlar doktorlar ta bebeklere göre değişir hayırlısı kızlarımız arasında fazla fark yokmuş benimki 21 haziranda doğdu

Canım çok zor bir durum. Seni çok iyi anlıyorum. Bizim 3 senenin sonunda tüple oldu ve ne tedavilerden ne doktorlardan geçtik o yüzden korkuyoruz. Eşim de o yüzden hiç laf etmeden yapıyor allah razı olsun. İlk çocuk mu sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…