- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #63.101
anladım canım. onu da başaracak annesi veya suyu sevmiyor da olabilircanm benim kiz içmeyi beceremiyor.yoksa icmek istoyor aslinda.bogulup oksurunce bende uzuluyorum.neyle verirsem vereyim bi turlu blup blup icemiyor herseyi denedim.kasikla sorun yok.pipeti hele hiic beceremio birden kaciyor genzine.ust bas hic onemli degil bi icebilse ustunu degismeye raziyim hep
Canm 16 kasım cumartesi doğumünümüzdü. Dışarda kahvaltı şeklinde düzenledik. Woodland temalıydı. 60 kişi falandık. Biraz fotoğraf atabilirim ☺Aramizda doğum günü kutlayanlar var mi?
ruhum_mavi canım senin kızın yaşına girmiştir.
Doğum günü konsepti neler düşünüyor sunuz?
maşaAllah kuzuyaCanm 16 kasım cumartesi doğumünümüzdü. Dışarda kahvaltı şeklinde düzenledik. Woodland temalıydı. 60 kişi falandık. Biraz fotoğraf atabilirim ☺
aminn canm hepimizin bebeklerine inşallahmaşaAllah kuzuyaAllah uzun sağlıklı mutlu ömür versin çok güzel olmuş doğum günü
aynen canim.bizimkide ogutucu gibi ne bulsa agzina atma derdinde ama ek gidaya gelince agzini kilitler hanimefendiYa bizimki yerde ufacık Bi toz falan görse bulsa ağzına atiyor ya sürekli yerden bişey bulmaya çalişiyor sanki. Nerden görüyor minicik şeyleri de agzına götürüyor anlamiyorum. Sürekli takip ediyorum. Sinir oldum.
Hahah öğütücü gibi aynen valla yaaynen canim.bizimkide ogutucu gibi ne bulsa agzina atma derdinde ama ek gidaya gelince agzini kilitler hanimefendi
Cok guzel olmus. Nice mutlu seneleri olsun fistigin. Bende renkli temali bi dogum gunu dusunuyorum. Makaron balon falan aldik. Bu arada Serra nin tacina bayildim nerden aldinizCanm 16 kasım cumartesi doğumünümüzdü. Dışarda kahvaltı şeklinde düzenledik. Woodland temalıydı. 60 kişi falandık. Biraz fotoğraf atabilirim ☺
teşekkür ederiz canım. Serra'nın tacını instagramda tinyjobs diye biryere yaptırdım. Renklerini ben seçtim tarif ettim kadın yaptı. Doğduğundan bu yana bantlarını tokalarını da hep ordan alıyorum. Çok kaliteli gerçekten.Cok guzel olmus. Nice mutlu seneleri olsun fistigin. Bende renkli temali bi dogum gunu dusunuyorum. Makaron balon falan aldik. Bu arada Serra nin tacina bayildim nerden aldiniz
Canim bnde ucuz bandana dan aliorum butun taclarini bizim tacimizda buna benziyor ikisinfen de fiyat al istersen hangisi dha uygunsa orda yaptirirsinCok guzel olmus. Nice mutlu seneleri olsun fistigin. Bende renkli temali bi dogum gunu dusunuyorum. Makaron balon falan aldik. Bu arada Serra nin tacina bayildim nerden aldiniz
Bakayim bende. Cok sagol :)teşekkür ederiz canım. Serra'nın tacını instagramda tinyjobs diye biryere yaptırdım. Renklerini ben seçtim tarif ettim kadın yaptı. Doğduğundan bu yana bantlarını tokalarını da hep ordan alıyorum. Çok kaliteli gerçekten.
Aa bakiyim onada cok sagol :)Canim bnde ucuz bandana dan aliorum butun taclarini bizim tacimizda buna benziyor ikisinfen de fiyat al istersen hangisi dha uygunsa orda yaptirirsin
Canm 16 kasım cumartesi doğumünümüzdü. Dışarda kahvaltı şeklinde düzenledik. Woodland temalıydı. 60 kişi falandık. Biraz fotoğraf atabilirim ☺
Canim bnde ucuz bandana dan aliorum butun taclarini bizim tacimizda buna benziyor ikisinfen de fiyat al istersen hangisi dha uygunsa orda yaptirirsin
Ucuz_bandana shopier die googlede aratabilirsin kndi sitelerid3 varCanım adı tam olarak nedir? Bir kac tane ucuz bandana profili çıkıyor.
Çok güzel bu taçlar ama benim kız saç bandi taktırmıyor, tokasini yaparlar mi acaba sormam lazım
Bildigim kadari ile yapiolar bi sor canimÇok güzel bu taçlar ama benim kız saç bandi taktırmıyor, tokasini yaparlar mi acaba sormam lazım
Ayy bizimki de taktırmıyor ya. Şapka takınca bile çıkariyor kendiÇok güzel bu taçlar ama benim kız saç bandi taktırmıyor, tokasini yaparlar mi acaba sormam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?