2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Merhaba arkadaslar bebegine menenjit asısı yaptıran varmı yaptıranlarda yan etkisi oldumu ?
Ben yaptırdım canım biraz ağrısı ve yapılan yerde şişme kızarma oldu o kadar ama doktorumuz aşıyı yaparken fitil de verdi ve 8 saatte bir Calpol ateşi olmasa da ver dedi bunları yapınca sıkıntı yaşamadık. İnşallah diğer dozlarda da yaşamayız

Kizlar yarin 1 yas asimiz var. Pazar gunude dogum gunu kutlucaz ins arada baya gun var ama asinin etkisi gecmis olur degil mi? Yoksa ptesi mi yaptirsam asiyi cok kararsizim

Kizlar yarin 1 yas asimiz var. Pazar gunude dogum gunu kutlucaz ins arada baya gun var ama asinin etkisi gecmis olur degil mi? Yoksa ptesi mi yaptirsam asiyi cok kararsizim
Bizim doktorumuz 1 yaş aşısı 1 hafta-10 gün sonra ateş ve döküntü yapabilir dedi. O tarihlere denk gelen düğün nişan doğumgünü kutlamanız varsa aşıyı erteleyebilirsiniz dedi. Biz de dün yaptırdık aşıyı. sağlık ocağından da 3 gün ile 1 hafta arası ateş yapabilir dediler.

Anladim cok sagol. Dun bi sikayetiniz oldu mu asi sonrasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…