• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Merhaba arkadaslar bebegine menenjit asısı yaptıran varmı yaptıranlarda yan etkisi oldumu ?
Ben yaptırdım canım biraz ağrısı ve yapılan yerde şişme kızarma oldu o kadar ama doktorumuz aşıyı yaparken fitil de verdi ve 8 saatte bir Calpol ateşi olmasa da ver dedi bunları yapınca sıkıntı yaşamadık. İnşallah diğer dozlarda da yaşamayız 🙏

Kizlar yarin 1 yas asimiz var. Pazar gunude dogum gunu kutlucaz ins arada baya gun var ama asinin etkisi gecmis olur degil mi? Yoksa ptesi mi yaptirsam asiyi cok kararsizim

Kizlar yarin 1 yas asimiz var. Pazar gunude dogum gunu kutlucaz ins arada baya gun var ama asinin etkisi gecmis olur degil mi? Yoksa ptesi mi yaptirsam asiyi cok kararsizim
Bizim doktorumuz 1 yaş aşısı 1 hafta-10 gün sonra ateş ve döküntü yapabilir dedi. O tarihlere denk gelen düğün nişan doğumgünü kutlamanız varsa aşıyı erteleyebilirsiniz dedi. Biz de dün yaptırdık aşıyı. sağlık ocağından da 3 gün ile 1 hafta arası ateş yapabilir dediler.

Bizim doktorumuz 1 yaş aşısı 1 hafta-10 gün sonra ateş ve döküntü yapabilir dedi. O tarihlere denk gelen düğün nişan doğumgünü kutlamanız varsa aşıyı erteleyebilirsiniz dedi. Biz de dün yaptırdık aşıyı. sağlık ocağından da 3 gün ile 1 hafta arası ateş yapabilir dediler.

Anladim cok sagol. Dun bi sikayetiniz oldu mu asi sonrasi

Bizde doğum günümüzü kutladık sonunda, nice yaşları olsun kuzularımızın. :KK36: Yarın da 1 yaş aşımız var ve bizim hala dişimiz çıkmadı. :olamaz:
20191130_182131.jpg

Back