• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar benim kuzum 3 4 adım atıp düşüyor ne zaman yürür sizce? 30 kasım doğumlu. Buarada 6.ayda alt iki 7.ayda üst iki dışı çıktı başka gelen giden yok neden acaba beslenmeyle ilgili bir yanlış mı yapıyorum diyorum
Bizim sekiz tane ama bizim çok erken çıktı.En son 8 Ağustosda çıktı.En geç iki ay deniyor arasına 3 ay bitti bizdede gelen yok😊 Süt yetmiyor ama sütten başka birşeyde yemek istemiyor.Bende eskisi gibi süt olsun diye habire tıkınmak istemiyorum.Bende yeterince beslenemediği için gecikti diye düşünüyordum.

Bizim sekiz tane ama bizim çok erken çıktı.En son 8 Ağustosda çıktı.En geç iki ay deniyor arasına 3 ay bitti bizdede gelen yok😊 Süt yetmiyor ama sütten başka birşeyde yemek istemiyor.Bende eskisi gibi süt olsun diye habire tıkınmak istemiyorum.Bende yeterince beslenemediği için gecikti diye düşünüyordum.
Canım bence beslenmeden değil o ya benim tosuncuğum gayet iyi besleniyor:D ama 6.5 ayında çıktı iki diş diğer ikisini 11.ayında çıkardı

Kızlar benim kuzum 3 4 adım atıp düşüyor ne zaman yürür sizce? 30 kasım doğumlu. Buarada 6.ayda alt iki 7.ayda üst iki dışı çıktı başka gelen giden yok neden acaba beslenmeyle ilgili bir yanlış mı yapıyorum diyorum
canım her çocuğun gelişimi farklı ve her çocuk kendine özel bir biridir ❤ bunu unutma güzel anne 😊
yürüme konusunda, yürütec ilk adım arabası yani yardımcı olabilir.
diş konusunda bence normal ilk kızım da aynı senin bebeğin gibi dört tane dişi vardi ama bu kuzum maşaAllah 8 tane var 🙃
kıyas yapma hiç bir zaman her anın tadını çıkart 🌈🤩 ha erken ha geç elbette bir gün yürüyecek kuzular ve dişler de çıkacak kendi anatomisine göre 🤗❤️

Bilmiyorum tesadüf mü ama benim ki o asamadayken ilk adım arabası aldık hemen ertesi gün tamamen yürümeye başladı. kendine güvenini yerine getiriyor olabilir diye düşünüyorum. Almadıysanız siz de deneyebilirsiniz. Diş konusunun da acaba çok püreyle besliyor olabilir misin? Sert gıdalar tuketmelerinin diş çıkarmalarını kolaylaştırdığını okumuştum.

Grpta diş çıkarmayan kalmadı sanıyodum😊Yürüyor ama diş yok çok ilginç ☺ Belirti falan?Bı arkadaşın çocuğunun sekiz tane birden çıkmış maasallah 😍 Sizinde öyle olmasın😋

Olabilir, belirtileri var olmaz mi cok sıkıntı yapıyor, üst damağı çok incelmiş. Bende oyleymisim hatta annem endişelenip doktora götürmüş yaşına girdi dişi yok diye doktorda damak yapalim istersen diye dalga geçmiş :27:

Olabilir, belirtileri var olmaz mi cok sıkıntı yapıyor, üst damağı çok incelmiş. Bende oyleymisim hatta annem endişelenip doktora götürmüş yaşına girdi dişi yok diye doktorda damak yapalim istersen diye dalga geçmiş :KK53:
Ben nasılmısım diye hiç bilgi veren yok😁Anneme bı soriym bakım hatırlıyorum😊Senin kuzucuk sana çekmiş desene☺️ Hayırlı hayırlı gelsin dişler inşallah 😍

Kizlar bebegim su icmiyor. Hic bi sekilde inatla icmiyor. Gunde 3-5 yudum surekli teklif ediyorum ama yok inat etti. Alistirma bardagini gozunun onune koyuyorum oyuncaklarin yanina falan yok aliyor oynuyor kapagini kapatiyor ama icmiyor. Dun bezindeki idrar bile kopkoyuydu sivisizliktan. Anne sutu aliyo ama su ile hic iyi degil aramiz

Kizlar bebegim su icmiyor. Hic bi sekilde inatla icmiyor. Gunde 3-5 yudum surekli teklif ediyorum ama yok inat etti. Alistirma bardagini gozunun onune koyuyorum oyuncaklarin yanina falan yok aliyor oynuyor kapagini kapatiyor ama icmiyor. Dun bezindeki idrar bile kopkoyuydu sivisizliktan. Anne sutu aliyo ama su ile hic iyi degil aramiz
Meyve sulu şeyler veriyorsanız susamıyordur belkide.Her emmeden önce ve sonra verin alışır ozaman suya.

Bizimki de yok denecek kadar az içiyor. Doktorumuz anne sütü aldiği için suya ihtiyaç duymayacaktır pek demişti.

S sujeee Canım hangi ilk adım arabasını aldınız. Evet püreyle besliyorum ondan olabilir. Çorbayı yemeği çatalla eziyorum. Blender filan kullanmıyorum tabi iyice ama yumuşak oluyor yemekleri çalışmaya da başladığımdan eline bir şeyler vermekten geri kaldım farkındayım

Arkadaşlar bebeklerinizin emeklemeye başlamasayıla beraber dizlerinin altında 4-5 parmaklık alanda morluk oldumu, benm bebeğim 1 aya yakındır emekliyor ama son zamanlarda bacaklarnda daha doğrusu dizinden aşağı morluklar oluştu endişelendim
Bizim oldu maalesef topalladı bile

Arkadaşlar, hatırladığım kadarı ile bir kaç kişi montessori yatak almayı düşünüyordu. Alan kullanan var mı aranızda?

S sujeee Canım hangi ilk adım arabasını aldınız. Evet püreyle besliyorum ondan olabilir. Çorbayı yemeği çatalla eziyorum. Blender filan kullanmıyorum tabi iyice ama yumuşak oluyor yemekleri çalışmaya da başladığımdan eline bir şeyler vermekten geri kaldım farkındayım
E bebekten aldım. Baby & toys markası.

Back