2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Arkadaşlar, hatırladığım kadarı ile bir kaç kişi montessori yatak almayı düşünüyordu. Alan kullanan var mı aranızda?
Benim evim müsait olmadığı için içimde çok kalmasına rağmen alamadık ama abimler kullanıyor çok memnunlar

Benim evim müsait olmadığı için içimde çok kalmasına rağmen alamadık ama abimler kullanıyor çok memnunlar
ben temizliğini düşünüyorum da çok zemine yakın ya o alttaki tozları nasıl temizleyeceğimi düşünüyorum temizlik hastası olmaktan korkuyorum

kizlar merhaba nasilsiniz .kizim 1 haftadir gripti bu gecede sesi kisilmis aglarken sesi cok kotu cikiyor
geçmiş olsun canım. doktora gittiniz mi? benim büyük kızım da geçen hafta burun akıntısı vardı ve gece çok farklı öksürüyordu uyuyamiyordu tıkanıyordu. doktora gittim virus var dedi ismi "pseudo krupp". ses de kısılabiliyormuş hatta nefes daralma morarma ya kadar olabilirmiş. şükür ben hemen gittiğim için bunlar olmadı. bu virus gece oluyormuş gündüz grip miş gibi gece de nefes daralma, öksürme ve ateş. geniz de balgamlar nefesi daraltiyormus kulak burun bogaz da hiç bir alakası yok. yapılması gereken gece çocuğu sıkı örtmek ve pencereyi açmak ilaçsız tedavi. temiz hava tedavisi. şükür gecti. burun akıntısı için yatmadan ben burun damlasi yaptım.
ben ilk defa yaşadım ve şaşırdım.
sana ve herkese bilgilendirmek istedim. illa aynısı olacak değil tabiiki kendi doktorunuza gideceksiniz ama ben Türkiye de hep ilaçlarla gönderilmiştim başından sağar gibi ama burda o kadar çok zaman ayırıyorlar ki anlatıyorlar hatta çizim yaptı nerde nasıl diye
Rabbim kuzularımızi kalıcı hastalıklardan korusun geçmiş olsun tekrardan

Aramizda doğum günü kutlayanlar var mi?

ruhum_mavi canım senin kızın yaşına girmiştir.

Doğum günü konsepti neler düşünüyor sunuz?
Biz de pazartesi kutlayacağız. Bulunduğum şehirde sadece kaynana görümce var, ilk yaşını aile arasında yapalım dedik. 5 kişi olacağımız için büyük bir şey yapmadım. Anı kalsın diye magnet yaptırdım Küçük Prens temalı. Pastamız da Küçük Prens li olacak. Bir yaşında yazısı ve balon, bu kadar

Bizim de 30 kasımda kızlar. Makaron balon doğum günü pastası 1 yaş yazısı çok fazla bir şey yapmayacağım ben de çünkü sadece kendi anne babam ablam gelecek. Ama kesinlikle fotoğraf istiyorum temalı şirin foto anı kalır

Neler veriyorsun canım bebeğine
Sadece hazır paketli ürün ve tatlı vermiyorum canım ne yiyorsak onu yediriyorum büyük oğlumda her öğünü 2yasina kadar ayrı yaptım yedirdim bunda hiç yapmadım zaten iştahlı bir bebek bizimkilere göz dikiyor sagolsun yedirmeme gibi bir luksum olmuyor kiyameti kopartiyor

su icmeyi becerebiliyormu artik senin kuzu. bizim hala ara ara boguldugu.oluyo.epey zorlanıyor icerken neden acaba.sadece suda sorun yasioruz
Evet bizimki de öyle oluyor. Çekiyor pipetten sonra yutmuyor bazen su oldugu gibi çıkıyor ağzından.bazende Bi anda mi yutuyor napiyorsa genzine kaçıyor öksürüyor.

su icmeyi becerebiliyormu artik senin kuzu. bizim hala ara ara boguldugu.oluyo.epey zorlanıyor icerken neden acaba.sadece suda sorun yasioruz
canim neyle veriyorsun suyu? biberon, suluk veya bardak? hangisinden daha çok içerse onu ver. yok üstü ıslanır felan düşünme. hangisi hoşuna giderse onu ver bence. pipetli suluk da hoşlarına gidiyor genelde. su çok önemli. Umarim kuzun içer suyu.
veya aklıma şu da geldi, hangi su dan veriyorsun? suyun tadi da hoşuna gitmemiş olabilir. mesela biz arıtma suyu kullanıyoruz hazır suyu pek icmiyorlar. markalı sular var veya özel bebekler için. denemekte fayda var bence.

canm benim kiz içmeyi beceremiyor.yoksa icmek istoyor aslinda.bogulup oksurunce bende uzuluyorum.neyle verirsem vereyim bi turlu blup blup icemiyor herseyi denedim.kasikla sorun yok.pipeti hele hiic beceremio birden kaciyor genzine.ust bas hic onemli degil bi icebilse ustunu degismeye raziyim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…