2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canım serra 2 hafta önce ilk kez diş çıkardı. Üst ön dişler peşpeşe geldi. Ve o hafta ishal gibiydi. Günde 2-3 defa cıvık yapıyordu. Kakası hep sırtına çıkıyordu kakası. Dişler çıktıktan sonra geçti cıvık kaka da.

O Oceanxx biz bestiron kullanıyoruz canım lekeleme yapmadı.memnunuzda.
MKumut çocuğunuzun go z dalmasi siz onun dikkatini dağıtmaya çalıştığınız halde devam ediyorsa sorun var diye okumuştum nette.Yani sizde bir deneyin gözü daldığında ismiyle hitab edin yada bir ses çıkarın dalmasi geçip sze bakıyorsa bir sorun yoktur.umarim öyledir inşallah sizinkide.urpermede cis yapınca oluyor genelde

gece uyurken çorap giydirmeye karşıydım. Ama mecburen giydiriyorum çünkü üzerini asla örttürmüyor. Ayaklar buz gibi oluyor.
Evet bende gece yatarken çoraba karşıyım ama ayakları buz oluyor bende giydirdim dün gece mecburen

ben corapli pantolonlar varya kizlar onlarla yatiriyorum cok mu sicakliyordur acaba.tulum giydirmiyorum bu arada.

uyku tulumunun içine bunlar kalın olur canm. ama tulum giydirmiyorsan bunlar normal.

Biz gözü dalınca hemen uyarıyoruz seslenveya yanına giderek hemen düzeliyor bize bakıp güler öyle tepkisiz kalmaz çok şükür

Slm hanımlar iyisinizdir inşallah
huban1234 canım naptınız yürüdünüzmü?
Bizim arkadaşın oğlu 29 kassım doğumlu Eylül'de yürümeye başladı çok tuhafıma gidiyor küçük daha beni oğlanda bir haftadır emekliyo iki haftadırda oturuyor çok geç sanki ama ayağa kalkma çalışmaları çok kafa çarpmalarına neden olduğu için geç olsunda güç olmasın demeye başladımHer tarafı karıştırıyor başından ayrıldımmı kesinlikle bir zarar ziyan yapıyor.En zor dönem bu gibi.

bizim kızda geç emekledi iki hafta filan olacak.altı aydan beride desteksiz oturuyor.ama yürümesine daha çok var bence .

Kizlar sleppy kulot beze gectik. 9500 kg muz. Gobeginde hafif bez cizgisi olmaya basladi bi ust numaraya gecsem de buyuk olmaz mi ki. Kg araligi 7-14 daha 10 kg bile degiliz. Sizdirma falan herhangi bi sorun yok

Meraba canım baya yürüyor ama cani istedi mi istemiyorsa emekliyor yada yürüyerek başlıyor birden oturup emekliyor yeni başladığında öyle oluyor canım dikkat derektiriyor bu zamanları benim büyük oğlum 2defa baya büyük kaza atlattı bu zamanlardayken

Kizlar sleppy kulot beze gectik. 9500 kg muz. Gobeginde hafif bez cizgisi olmaya basladi bi ust numaraya gecsem de buyuk olmaz mi ki. Kg araligi 7-14 daha 10 kg bile degiliz. Sizdirma falan herhangi bi sorun yok
Canım bezler eskisi gibi kalıp olarak büyük değil benim oğlum 12 kg 4+kullanıyorum sleepy kilot bez elimdekiler bitsin 5 kullanıcam

Maasallah belliydi canım ilk yüriyceğiniz bizimkide emekliyo çok seri bir şekilde ama yine sürünmeyi tercih ediyor Bakalım bizimki nezaman yüriycek darısı hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…