- 28 Mart 2019
- 44
- 15
- 8
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #62.981
Bir ara daha sıktı da bu aralar daha azaldı.Urperti gun icinde evet bizde de oluyor. Bi ara takip ediyodum gercekten cis yaptiginda oluyordu. Bu arada cok sıklasti urpermesi tekrar takibe alicam. Goz dalmasi cok sık mi oluyor?
gece uyurken çorap giydirmeye karşıydım. Ama mecburen giydiriyorum çünkü üzerini asla örttürmüyor. Ayaklar buz gibi oluyor.Uyku tulumu giydirenler çorap da giydiriyor musunuz? Bizimkinin ayakları bazen soğuk oluyor.
canım serra 2 hafta önce ilk kez diş çıkardı. Üst ön dişler peşpeşe geldi. Ve o hafta ishal gibiydi. Günde 2-3 defa cıvık yapıyordu. Kakası hep sırtına çıkıyordu kakası. Dişler çıktıktan sonra geçti cıvık kaka da.Merhaba kızlar bebegi dis çıkarma döneminde ishal olan var mi? Bu dönem de ishal uzun sürüyor mu?
Kizim iki haftadir biraz cıvık yapiyor bazen günde 3 kere oluyor bazen bir kere çıkıyor ama hep cıvık gibi. Doktor dişten demişti ama hala çıkmadı dişi.
Evet bende gece yatarken çoraba karşıyım ama ayakları buz oluyor bende giydirdim dün gece mecburengece uyurken çorap giydirmeye karşıydım. Ama mecburen giydiriyorum çünkü üzerini asla örttürmüyor. Ayaklar buz gibi oluyor.
uyku tulumunun içine bunlar kalın olur canm. ama tulum giydirmiyorsan bunlar normal.ben corapli pantolonlar varya kizlar onlarla yatiriyorum cok mu sicakliyordur acaba.tulum giydirmiyorum bu arada.
HelloBaby Bebek Baskılı 2'Li Çoraplı Pantolon
Özellikleri: HelloBaby Bebek Giyim ürünleri bebeklerinizin rahat için özel tasarıma sahip! HelloBaby ürünleri tam bebeklerinize göre! Sevimli, rahat ve şık tasarımıyla bebeklerinize giydirebileceğiniz kullanışlı bir üründür. HelloBaby ürünlerinde bebeklerin sağlığına ve cildine zararlı...www.e-bebek.com
O Oceanxx biz bestiron kullanıyoruz canım lekeleme yapmadı.memnunuzda.
MKumut çocuğunuzun go z dalmasi siz onun dikkatini dağıtmaya çalıştığınız halde devam ediyorsa sorun var diye okumuştum nette.Yani sizde bir deneyin gözü daldığında ismiyle hitab edin yada bir ses çıkarın dalmasi geçip sze bakıyorsa bir sorun yoktur.umarim öyledir inşallah sizinkide.urpermede cis yapınca oluyor genelde
epilepside dis uyaranlara kapalı oluyormuş ta ki kendi sıçrayıp dalmasi bitene kadar.icini ferah tutBiz gözü dalınca hemen uyarıyoruz seslenveya yanına giderek hemen düzeliyor bize bakıp güler öyle tepkisiz kalmaz çok şükür
İnşaallah öyledirepilepside dis uyaranlara kapalı oluyormuş ta ki kendi sıçrayıp dalmasi bitene kadar.icini ferah tut
bizim kızda geç emekledi iki hafta filan olacak.altı aydan beride desteksiz oturuyor.ama yürümesine daha çok var bence .Slm hanımlar iyisinizdir inşallah♥♥
huban1234 canım naptınız yürüdünüzmü?
Bizim arkadaşın oğlu 29 kassım doğumlu Eylül'de yürümeye başladı çok tuhafıma gidiyor küçük dahabeni oğlanda bir haftadır emekliyo iki haftadırda oturuyor çok geç sanki ama ayağa kalkma çalışmaları çok kafa çarpmalarına neden olduğu için geç olsunda güç olmasın demeye başladım Her tarafı karıştırıyor başından ayrıldımmı kesinlikle bir zarar ziyan yapıyor.En zor dönem bu gibi.
Yaşlar dolmak üzere genelde yaşında yürür çocuklar pekte kalmadı gibibizim kızda geç emekledi iki hafta filan olacak.altı aydan beride desteksiz oturuyor.ama yürümesine daha çok var bence .
Bizimkisi bezletmedigi icin cok pratik oldu. Memnunuzdakülot bez hiç denemedim ben tavsiye edermisniz kizlar
Meraba canım baya yürüyor ama cani istedi mi istemiyorsa emekliyor yada yürüyerek başlıyor birden oturup emekliyorSlm hanımlar iyisinizdir inşallah♥♥
huban1234 canım naptınız yürüdünüzmü?
Bizim arkadaşın oğlu 29 kassım doğumlu Eylül'de yürümeye başladı çok tuhafıma gidiyor küçük dahabeni oğlanda bir haftadır emekliyo iki haftadırda oturuyor çok geç sanki ama ayağa kalkma çalışmaları çok kafa çarpmalarına neden olduğu için geç olsunda güç olmasın demeye başladım Her tarafı karıştırıyor başından ayrıldımmı kesinlikle bir zarar ziyan yapıyor.En zor dönem bu gibi.
Canım bezler eskisi gibi kalıp olarak büyük değil benim oğlum 12 kg 4+kullanıyorum sleepy kilot bez elimdekiler bitsin 5 kullanıcamKizlar sleppy kulot beze gectik. 9500 kg muz. Gobeginde hafif bez cizgisi olmaya basladi bi ust numaraya gecsem de buyuk olmaz mi ki. Kg araligi 7-14 daha 10 kg bile degiliz. Sizdirma falan herhangi bi sorun yok
Ben çok memnunum ama kuzenim hiç beğenmedi onun oğlu com hareketli bir çocuk değil ben bez yapamıyordum çok iyi oldu bizekülot bez hiç denemedim ben tavsiye edermisniz kizlar
Maasallah belliydi canım ilk yüriyceğinizMeraba canım baya yürüyor ama cani istedi mi istemiyorsa emekliyor yada yürüyerek başlıyor birden oturup emekliyoryeni başladığında öyle oluyor canım dikkat derektiriyor bu zamanları benim büyük oğlum 2defa baya büyük kaza atlattı bu zamanlardayken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?