- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #63.021
9.500 kg 72cm idi enson. 3960 dogmustuk biz sonradan baya yavaşladı kilo alimimizMerhabalar bebeklerinizin, boyu kilosu kaç acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9.500 kg 72cm idi enson. 3960 dogmustuk biz sonradan baya yavaşladı kilo alimimizMerhabalar bebeklerinizin, boyu kilosu kaç acaba?
merhaba benim bebegim 24 aralık doğumlu 12 kg 77 cm bu ay kilo alımı yavasladıMerhabalar bebeklerinizin, boyu kilosu kaç acaba?
Kimsenin ki yürümüyor sanırım.kimlerin bebisleri yürüyor kizlar
Benim yurumuyor daha cok var gibi daha siralamiyor bilekimlerin bebisleri yürüyor kizlar
benimki de aynen oyleBenim yurumuyor daha cok var gibi daha siralamiyor bile
Bizimki Eylülden beri sıralıyor ama henüz yürümüyor. 1 ay önce de birkaç kez ellerini bırakıp taytay yaptı ama devamı gelmedi. Şimdi yine sıralamaya devam ediyor sadecekimlerin bebisleri yürüyor kizlar
Taytay ne demek :)Bizimki Eylülden beri sıralıyor ama henüz yürümüyor. 1 ay önce de birkaç kez ellerini bırakıp taytay yaptı ama devamı gelmedi. Şimdi yine sıralamaya devam ediyor sadece
Benimki onuncu aya bir hafta kala yürümeye başladıkimlerin bebisleri yürüyor kizlar
Benimki yürüyor hatta yürümeyi geçti hafif koşuya bile başladı:)benimki de aynen oyle
Tamamen mi yürüyor canım yoksa bir iki adım atıyor düşüyor muBenimki onuncu aya bir hafta kala yürümeye başladı
Benimki esyalara tutunarak yürüyorkimlerin bebisleri yürüyor kizlar
1 aydır tamamen yürüyor canım. Bütün evi pesimde geziyor. Hiç düşmüyor artık neredeyse.Tamamen mi yürüyor canım yoksa bir iki adım atıyor düşüyor mu
ellerini bırakınca kisa bir muddet desteksiz ayakta durabilmekTaytay ne demek :)
Benimkide on ayını 1 hafta geçince tamamen başladı maşallah kısmıydı bebişin1 aydır tamamen yürüyor canım. Bütün evi pesimde geziyor. Hiç düşmüyor artık neredeyse.
Öyle yürüyecekleri bekliyoz maasallahBenimki onuncu aya bir hafta kala yürümeye başladı