- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #63.001
Inşallah canım kazasız belasız inşallah yürüsünler bizim genetik ya babası da erkenci bende abisi tamamen yürüdüğünde 10.5aylıktıMaasallah belliydi canım ilk yüriyceğinizbizimkide emekliyo çok seri bir şekilde ama yine sürünmeyi tercih ediyor☺ Bakalım bizimki nezaman yüriycek darısı hepimize
Ailecek erkenciyiz diyosun yaniInşallah canım kazasız belasız inşallah yürüsünler bizim genetik ya babası da erkenci bende abisi tamamen yürüdüğünde 10.5aylıktı
Benim büyük oğlum gözünü çıkartıyordu neredeyse göz kapağı kesilmişti ayy kabus gibiydi aynen canım hayırlısıyla inşallahAilecek erkenciyiz diyosun yaniSağolasın canım aynen kazasız belasız inşallah yürüsünler.Bizim arkadaşın oğlu düşmüştü alında kocaman bir morluk oluştu.Ondan çokta erken yürüsün istemiyorum ablaları gibi yaşından bir iki ay sonrada yürüse olur
Allah korusun yavrularımızı yaaBenim büyük oğlum gözünü çıkartıyordu neredeyse göz kapağı kesilmişti ayy kabus gibiydi aynen canım hayırlısıyla inşallah
Emzirmeyi bırakarak canım tek çaresi o büyük oğlumda 2sene boyunca gece uykusu uyumadım şimdi ufaginda da aynıkizlar ogluma aksam 7de yemek yediriyorum 9da da emzirip yatiriyorum.bazen inat ediyo uyumuyo ama en gec 10da uyumus oluyo.sabah da 7de uyaniyo.gunduz bi oglen bi de aksamustu 1er saat uyuyo.
simdi benim sorunum gece 2saatte bir kalkip emiyo nette araliksiz 10 12saat uyuyabilir yaziyo ama biz 2saatte bir ayaktayiz.gece uyanmasini nasil azaltabilirim?
Biz de aynı durumdayız. Asla üzerini örttürmüyor. Merinos yün olanları bilmiyorum ama kitikate %100 organik pamuk uyku tulumu kullanıyoruz. yazın da müslin olanını kullanmıştık. Çok memnunum. Diğer uyku tulumlarıyla sırılsıklam terlerken bununla hiç terlemiyor.Arkadaşlar bebeğim tüm gece üzerini açıyo örttükçe uyanıyo sabaha kadar uykusu bölünüyo inatlaşma halindeyiz, uyku tulumu alıcam ama çok kararsızım merinos yünü uyku tulumu kullanan varmı tavsiye edermisinix fiyatları çok pahallı işe yararmı yaramazmı bilemedğimden cesaret edemiyorm terletmiyormş kışın üşütmüyormuş ama 300 lira üzeri
bu zamana kadar hiç tulum kullanmadıysan bence alma derim. bizde aynı durumdayız ve bende gece üstünü örtmekten yorulmuştum tulum aldım ve asla uyumadı çıkarttım, yani denedim ve boşuna aldım. doğuduğunda nasıl alıştırırsan öyle devam gider şimdi inatlaşıyorlar kendilerini tanıyorlar. denemek istersen al ama pahalı alma bence.Arkadaşlar bebeğim tüm gece üzerini açıyo örttükçe uyanıyo sabaha kadar uykusu bölünüyo inatlaşma halindeyiz, uyku tulumu alıcam ama çok kararsızım merinos yünü uyku tulumu kullanan varmı tavsiye edermisinix fiyatları çok pahallı işe yararmı yaramazmı bilemedğimden cesaret edemiyorm terletmiyormş kışın üşütmüyormuş ama 300 lira üzeri
Biz de gece en geç 9da uyuyor. 7.30 ile 9 arası uyumuş oluyor. Gece bir kez belki ikinci kez sabaha karşı süt istiyor. Eski yorgun günleri geride bıraktık. Yemekle yatış arasını kısaltabilirsin bence. Tok tutan mamalar verebilirsin irmikli meyveli mama gibi... hem sağlıklı da. Genelde öyle yapıyoruz. Çok yorucu anlıyorum senikizlar ogluma aksam 7de yemek yediriyorum 9da da emzirip yatiriyorum.bazen inat ediyo uyumuyo ama en gec 10da uyumus oluyo.sabah da 7de uyaniyo.gunduz bi oglen bi de aksamustu 1er saat uyuyo.
simdi benim sorunum gece 2saatte bir kalkip emiyo nette araliksiz 10 12saat uyuyabilir yaziyo ama biz 2saatte bir ayaktayiz.gece uyanmasini nasil azaltabilirim?
Bizde olmadı canım.Kızardı sadece biraz, oda ozaman şort giydiriyordum yerle temas ediyordu şimdi uzun giyiyor öyle bir şey hiç olmaz zaten.İnsallah normal bir şeydir foto atabilirsin daha iyi anlaşılır belki.Gecmiş olsun buaradaArkadaşlar bebeklerinizin emeklemeye başlamasayıla beraber dizlerinin altında 4-5 parmaklık alanda morluk oldumu, benm bebeğim 1 aya yakındır emekliyor ama son zamanlarda bacaklarnda daha doğrusu dizinden aşağı morluklar oluştu endişelendim
Bugün dr götürdüm emeklemeye bağlı dedi kan tahlilleri vardı öncekş aydan biraz demir eksikliği var kansızlıkda vucut çabuk morarırmşBizde olmadı canım.Kızardı sadece biraz, oda ozaman şort giydiriyordum yerle temas ediyordu şimdi uzun giyiyor öyle bir şey hiç olmaz zaten.İnsallah normal bir şeydir foto atabilirsin daha iyi anlaşılır belki.Gecmiş olsun buarada
İlkkez duyuyorum.İlaç kullanıyodun sanki? Önemli bir durum değil çok şükür çözümü var.Gecmis olsun yinedeBugün dr götürdüm emeklemeye bağlı dedi kan tahlilleri vardı öncekş aydan biraz demir eksikliği var kansızlıkda vucut çabuk morarırmş
Biz ilaç kullanmıyoruz çok şükür.Demirde ne durumda onuda bilmiyoruz kan alınırken çok hırpalanıyor çocuk kıyamıyorum.Bizim ebeye ben ilaç kullanmicam dedim pekmez içiriyorum dedim beni biraz azarladıIlaç kullanıyoruz ama demir depolarının dolması için en az üç ay lazımmış belki daha fazla
Doğal yollarla tabiki destekliyorm demir içeren ürünleri yediriyorum et ürünleri kara üzüm pekmez yeşil mercimek vs başdan beri beslenmesine dikkat ettim ancak yeterli gelmiyebiliyor biz mama kullanmadık anne sürtündede ihtiyacı olan demiri alamamş mamalar demir takviyeli olduğu için mamayla beslenen bebeklerde demir eksikliği daha az görülüyormuş , kan vermek zor yıpratıcı ama gerekli bir durum demir eksikliğinde uykusuzlukdan huzursuzluğa iştahsızlıkdan kalp çarpıntısına organ fonksiyonlarından eğer tedavi edilmezse zeka geriliğine kadar bir çok rahatsızlığa sebep oluyor tedavi gereklimi değilmi anlamak için mutlaka kan sayımı gerekiyor tedavi süreside 3 ay sürüyor genelde demir ilacını ağızdan içmesi yetiyor, bende kıyamıyorm ama dr kan sayımı bebeklerde belirli zamanlarda yapılmalı önemli dedi tedavisi gereken bir rahatsızlık varsa ertelenmemeli olaya kar zarar açısından bakmak gerek dedi teşhis edilmeyen ufak bir rahatsız için ilerde çok daha fazla kan verip daha fazla ilaç kullanımı gerekebilir döneminde yapılması gerekenleri yaptırın çocuğunuzun durumundan haberdar olun dedi bana mantıklı geldi geçen ay yaptrdmBiz ilaç kullanmıyoruz çok şükür.Demirde ne durumda onuda bilmiyoruz kan alınırken çok hırpalanıyor çocuk kıyamıyorum.Bizim ebeye ben ilaç kullanmicam dedim pekmez içiriyorum dedim beni biraz azarladıSonraki gidişimde sıramızı beklerken istemeden kulak misafiri oldum orda aile hekimliğinde güvenlik görevlisi bayana çocuğuna pekmez içirmesini söylüyordu☺Tanıdıklarına kıyamıyorlar doğal alternatifler öneriyorlar Sizde doğal çare arayın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?