• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sakin olduğu zamanlarda masaj yap, karnına kantaron yağı sürüyorum ben.

Su bizde de sıkıntı, taktı su ver diye. İlk 6 ay sadece anne sütü diyorum, 4. Ayda ek gıdaya başlayanlar var belki sütün olmayacak diyor. Çocuğun kilo alımında sıkıntı yok doymuyor diyor. Gazlı işte yaa bunu anlayana kadar çatladı. Çocuğu alıyor bana notayla veriyor. Emzirme saatlerime bile kendi karar vermeye çalışıyor. Ya niyet iyi ama üslup berbat ve zaten rutubetten nem kapıyor susmaktan da ben çatlıyorum.
Banada surekli yine mi emzirceksin nidalariyla geliyor karisamiyor o derece ama surtusuyoruz bide yalnizken bana bisey demiyor aksam esim gelince yada misafir varken iste aciyor konulari yandas toplamak icin kucagina alamadigi icin gelmiyormuş
Ben aglarken zaten kucagimiza alıyoruz ama duran uslu bebegide kucagina alma bi zahmet dedim

Benimki göğsün alt kısmında oluşmuş oraya mı masaj yapmalıyım bende uca doğru? İnşallah benimki de okadar çabuk düzelir. Bebeğim emerken aklım çıkıyor :KK43:
Benimki yan taraftaydı beze olan yeri sıcak suyun altında elimle hafif hafif ovdum ki dağılsın diye sonra inek sağar gibi memeyi yukardan aşağıya doğru sağdım Benim ateşim bir gece sürdü hep emzirme pompa yaptım iki günde ağrısı geçti beze birkaç gün sonra geçti İnşallah sizinki de çabuk geçer

Yemyesilbirdeniz Yemyesilbirdeniz allah kolaylık versin
En iyi kv olmayan kv

Benimki de alt katımda ilk zamanlar 1-2 geldi
Yemek falan getirdi
Sonra annem çalıştığı icin akşamları geliyordu onun geleceği saatte geldi hep
Biz 4. Günden beri tekiz bi sey yapmadi
Geçen hafta hastalandım serum falan yedim kıza baktı şükür ama
Ertesi gün yine TEK’im teeee saat 3 ü geçiyordu geldiğinde
İnsansın bi çık bak nasıl oldjm beni gec torununa acı cocuk mama yedi mi ben kalkabildim mi
Pzar günü de Mevlüt vardı iste
Misafirlerin çoğundan sonrA geldi

Simdi de annem işten ayrıldı ben biraz raht edeyim diye her gün geliyor yemek yapıyor temizlik falan
Kv de simdi 2 gubi geliyor teee 5-6 ya kadar oturuyor
Oğlunun geleceği saati bekliyor
Kendini göstermek icin
Sende onu görmezden gel

Genelde ortalama olarak soyleniyor bu kilo beklentileri. Yoksa bizimki de 2. Ayinda 5.3kg , 6 ay olmadan 7 olur herhalde hasta filan olmazsa. Gerci dis donemlerinde kilo kaybi olabiliyormus.
Tabii ortalamadır, sonuçta varılan kilodan daha önemlisi gelişimin normal seyretmesi. Şu an bizimle birlikte grip oldu kuzum, belki kilo kaybı olabilir ama zaman zaman azalmalar da olsa genel durumdaki artışa bakılır. Diş sıkıntısı var daha değil mi :bicak:

Sarımsak çayı mi varmis.nerede aktar flan mi satıyor deneyelim
Evet aktardan çok alışveriş yapmıştım hediye olarak vermişti, bilinçli almamıştım. Duruyordu bir senedir, eşim arada içiyordu, geçen ben de sonunu içtim. Fark görünce söylemek istedim. Kalıcı etkisi yok, bir gün çok oldu sonra normale döndü ama yine de kar kardır.

Evet haklısın ama yinede az geliyor bana 10 dakika emdiyse 5 dk uykuda geçiyor. Ben kaldırıp göğüsümde dik koyuyorum uyanıyor yarım saat kıvranıyor yerine koyuyorum 15 dk sonra uyanıyor. Bazen bi 5 dk daha emiyor yine aynı seansları yaşıyoruz.
Geçeceğini umuyorum
Kundak yap canım yarım kundak ben kundakla çok rahatladım

Oyy melegim ne ağladı aşıda yaaaa. Kucağıma alınca sustu. O an su zamana kadar anneligimi en hissettiğim andı şükürler olsun. Şimdi koydum kangurusuna temiz hava ala ala evimize gidiyoruz :)

Oyy melegim ne ağladı aşıda yaaaa. Kucağıma alınca sustu. O an su zamana kadar anneligimi en hissettiğim andı şükürler olsun. Şimdi koydum kangurusuna temiz hava ala ala evimize gidiyoruz :)
Oyy geçmiş olsun kuzuna.. Kanguruya epey alışmış aşı sonrası bile girdiğine göre. Sabah benim huysuzu koydum gaz sancısı varmış duramadı içinde ;)

Back
X