2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar...aslıda reglime daha 12 gün var ama bel agrısı midemde yanma iştahlanma gibi belirtilerim var cok fazla kendimi dinliyorda olabiliim tabi...o_Oama buna engelde olamiyorum..:confused:Acaba adetten sonraki hafta hamile kalmıi olabilir miyim...hani yumurtlama 14. gün deniyor acaba daha erken yumurtlamış olabilir miyim kafammm cok karışık.Ben yardım istiyorum....:KK31:

Merhaba arkadaşlar...aslıda reglime daha 12 gün var ama bel agrısı midemde yanma iştahlanma gibi belirtilerim var cok fazla kendimi dinliyorda olabiliim tabi...o_Oama buna engelde olamiyorum..:confused:Acaba adetten sonraki hafta hamile kalmıi olabilir miyim...hani yumurtlama 14. gün deniyor acaba daha erken yumurtlamış olabilir miyim kafammm cok karışık.Ben yardım istiyorum....:KK31:
Merhaba canm öncelikle yumurtlama günü hakkında şahsi fikrimi söyliyim ben ilk hamileliğime adetimin bittiği gün kaldım yani 10. günde gebe kaldım. Şuanki hamileliğimde ise adetime 1 hafta varken hamile kaldım. Yani bana göre yumurtlama günü değişebilir. Rabbim ne zaman derse ozaman olur diye inanıyorum ben :))

Hamilelik belirtilerine gelince adet belirtileriyle aynı olduğu için karıştırılabilir. Bence ya kan testi yaptır yada erken gebelik testi yap. 12 gün geçmez yoksa :))))

Kan testi yaptirmalisin orada kesin sonuc cikar bnce.Allah gonlune gore versin

Merhaba kizlar. Beni listeden cikartabirsiniz..benim testlerim silinmrye basladi baya sanirim kimyasal oldu buay da. Rabbim daha nasip etmemis. Sizlere hayirli dogumlar diliyorum..

X