- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- Konu Sahibi Nesrinay86
Ovilasyon yapsana :)Kac gun gecti cnm battan. Benim yarin bata bir kalacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovilasyon yapsana :)Kac gun gecti cnm battan. Benim yarin bata bir kalacak.
Allah gönlüne göre verir insallah.Ne guzel Allah bagislasin. Rabbim iki meyveyi de tattirmis. Ben de kiz geciyor gonlumden calismalar o yondeydi insallah vesile eder Rabbim.
Bilemedim ki canım onda ilaç icilmiyo mu yaKizlar cok kotu kabizim acil doktoru lavman verdi..yapsam birsey olur mu suphe dstu aklima
Hoşgeldin canm :))Bende geldim kızlar merhaba
Merhaba canm öncelikle yumurtlama günü hakkında şahsi fikrimi söyliyim ben ilk hamileliğime adetimin bittiği gün kaldım yani 10. günde gebe kaldım. Şuanki hamileliğimde ise adetime 1 hafta varken hamile kaldım. Yani bana göre yumurtlama günü değişebilir. Rabbim ne zaman derse ozaman olur diye inanıyorum ben :))Merhaba arkadaşlar...aslıda reglime daha 12 gün var ama bel agrısı midemde yanma iştahlanma gibi belirtilerim var cok fazla kendimi dinliyorda olabiliim tabi...ama buna engelde olamiyorum..Acaba adetten sonraki hafta hamile kalmıi olabilir miyim...hani yumurtlama 14. gün deniyor acaba daha erken yumurtlamış olabilir miyim kafammm cok karışık.Ben yardım istiyorum....
Kan testi yaptirmalisin orada kesin sonuc cikar bnce.Allah gonlune gore versinMerhaba arkadaşlar...aslıda reglime daha 12 gün var ama bel agrısı midemde yanma iştahlanma gibi belirtilerim var cok fazla kendimi dinliyorda olabiliim tabi...ama buna engelde olamiyorum..Acaba adetten sonraki hafta hamile kalmıi olabilir miyim...hani yumurtlama 14. gün deniyor acaba daha erken yumurtlamış olabilir miyim kafammm cok karışık.Ben yardım istiyorum....
Merhaba secondlife ingiltere yas.33Oooo hoşgeldiniz hepiniz guzel hamislerr hepiniz saglicakla kucaginiza alirsiniz inss tabloya girmek isteyen guzel anneler eger yazarsaniz isimlerinizi ekleyebilirim
Kacinci gebeligin sat kac cnm hepsini eklersen listeye eklerim seni :)Benim ilk gebeligim 26 yasindayim adana Ben de aranizdayim artik kizlar insaLlah
Hosgeldin cnm :) listeye ekledim senideMerhaba secondlife ingiltere yas.33
1oglum var. Sat.25 kasim.
Benim kese gözükmedi pazartesi görebiliriz dedi doktor bakalım görebilecekmiyizKızlar dktra gidip kese gören varmı aranızda
Nasil yani ? Kan testi yaptirdin mi ?Merhaba kizlar. Beni listeden cikartabirsiniz..benim testlerim silinmrye basladi baya sanirim kimyasal oldu buay da. Rabbim daha nasip etmemis. Sizlere hayirli dogumlar diliyorum..
Yaptirmmadim yarin bat gunum. Test basta cok silikti. Simdi iyice silindi yani koyulasma yok.Nasil yani ? Kan testi yaptirdin mi ?
Bende Pazartesi gidicem inşllah görürüz sen nezamandı en son reglinBenim kese gözükmedi pazartesi görebiliriz dedi doktor bakalım görebilecekmiyiz
Canim nerelerdesin ozeline bakar misin geldigindeBilemedim ki canım onda ilaç icilmiyo mu ya