- Konu Sahibi Nesrinay86
Dur cnm kan tahlilini bi yaptirda ondan sonra silip silmeyecegimizi konusalim hemen umutsuzlanma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakarya yaş 34 bir dış gebeliğim var hayırlısı ile ilk bebisim olacak sat 27 ekimOooo hoşgeldiniz hepiniz guzel hamislerr hepiniz saglicakla kucaginiza alirsiniz inss tabloya girmek isteyen guzel anneler eger yazarsaniz isimlerinizi ekleyebilirim
tesekkurler meyraacnl sati yanlis yazmisim bu arada 25 ekim olacak. :)Hosgeldin cnm :) listeye ekledim senide
Acele etme sakin ol hele bi kan testi yaptir o zaman belli olur. Bol bol dua etYaptirmmadim yarin bat gunum. Test basta cok silikti. Simdi iyice silindi yani koyulasma yok.
Öyle çok hissedilir bir belirtim ve ağrım yok. Kasıkta batmalar var ani. Dün gece bir ağrı ile uyanınca bende tedirgin oldum. Benimde bir dış gebelik Hikayem var çünkü. Bugün doktora gittim, şimdilik herşey normal dedi. Tabi kalp atisini bekliycez simdi de.Yasadiklarimizin bizi etkilemesi normal canım. Gönlünü ferah tut...Herkese merhaba.
Hamilelik gebelik konuları olduğunda sürekli okudugum bu foruma şimdi üye oldum. Bir oğlum var 10 yaşında. 2. Bebek istiyoruz. Nisan da dış gebelik geçirdim. Ilacla tedavi oldum.6 ay bekledim ve simdi aldigim sonuca gore gebeyim. Tabiki ilk beta değerini aldim. Şimdi yükselip yukselmeyecegini takip edecem.
Ancak bel ve kasık ağrısı şiddetli. Sol bacağıma da vuruyor. Adim atarken bile iç bacak damarımın çekildiğini hissediyorum. Bu kadar ağrısı olan var mı yoksa ben diş gebelik korkusundan kendimi mi dinliyorum. Şuan hamile olanlar ağrılarınız varsa yazar misiniz
Ne zaman dış gebelik geçirmiştiniz. Bu gebelik dış gebelikten sonraki ilk gebelik mi.Öyle çok hissedilir bir belirtim ve ağrım yok. Kasıkta batmalar var ani. Dün gece bir ağrı ile uyanınca bende tedirgin oldum. Benimde bir dış gebelik Hikayem var çünkü. Bugün doktora gittim, şimdilik herşey normal dedi. Tabi kalp atisini bekliycez simdi de.Yasadiklarimizin bizi etkilemesi normal canım. Gönlünü ferah tut...
Canım benim dış gebeliğim den sonra çok zaman geçti 2014 yılında geçirdim. Bir daha gebelik yok. Polip, kist operasyonu rahim filmi derken yaşta geçiyor diye doktorum bir sorun görmediği için son 2 ay süre vermişti. Ben de artık olmuyor nasılsa aralıkta aşılama tüp bebek yaparız diye umudu kesmistim ki sürpriz oldu. Benim dış gebeliğim erken teşhis idi. İğne ile sonlandırılmıştı, rahim filminde de sıkıntı yoktu. İlk bhcg 461 idi. Regli günlerim dağınık 22-27 gün arası 25. Günde öğrendim.Ne zaman dış gebelik geçirmiştiniz. Bu gebelik dış gebelikten sonraki ilk gebelik mi.
Benim normal zamanda da yumurtlama ve adet dönemlerimde dış gebelik geçirdiğim yer hep aynı şekilde ağrırdı. Ordaki sızı yer etti sanki. Şimdi de devam ediyor agri. Bazen sağ tarafım da ağrıyor. Insallah yerleşme ağrısıdır. Senin ilk beta değerin kac bir de bat zamanı mi yoksa daha mı once ogrendin
Ya kusura bakma.. forumda geriye gidince hcg değerini yazdığını gördüm. Tekrar sormuş oldum. Bi daha benim için yazdin hakkını helal et.Canım benim dış gebeliğim den sonra çok zaman geçti 2014 yılında geçirdim. Bir daha gebelik yok. Polip, kist operasyonu rahim filmi derken yaşta geçiyor diye doktorum bir sorun görmediği için son 2 ay süre vermişti. Ben de artık olmuyor nasılsa aralıkta aşılama tüp bebek yaparız diye umudu kesmistim ki sürpriz oldu. Benim dış gebeliğim erken teşhis idi. İğne ile sonlandırılmıştı, rahim filminde de sıkıntı yoktu. İlk bhcg 461 idi. Regli günlerim dağınık 22-27 gün arası 25. Günde öğrendim.
Hcg değerine göre az çok doktorunuz yorum yapabilir. Ama teorik olarak sat a göre haftanızı hesaplayacaklarBenim son adet tarihim 15 ekim ama 11 kasım ovülasyonum şuan yeni ögrendim hamile olduğumu geç döllenme olmuş bende ozaman ben nasıl hesaplıcam
Amin canım hepimizin. Olur mu öyle şey helal olsun tabiki... Bugün tekrar bhcg baktirdim. İlki çarşamba idi. 3696 çıktı bugün. İkiz olabilir dedi doktorum. Sen bana göre iyisin yaş 34 benimYa kusura bakma.. forumda geriye gidince hcg değerini yazdığını gördüm. Tekrar sormuş oldum. Bi daha benim için yazdin hakkını helal et.
Benim de yaş 35. Kariyer yapalım derken ikinci çocuğu beklettik. O yüzden dış gebelikten sonra daha fazla beklemek istemedim. Önerilen süre kadar bekledik ve denedik. Rahim filminden sonra gebe kaldım. Bugün hcg değerim 130 cikti. P.tesi tekrar baktırayım. Sen ikinci hcg yi olcturdun mu?
Allah en kısa zamanda keseleri görmeyi kalplerini duymayı ve sag salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah. Aminnn
Hadi hayırlısı. Ikimizin de yaşadıklarının mükafatı bu sefer ki gebeliklerimizin hayirla sonuçlanması olur inşallah.Amin canım hepimizin. Olur mu öyle şey helal olsun tabiki... Bugün tekrar bhcg baktirdim. İlki çarşamba idi. 3696 çıktı. İkiz olabilir dedi doktorum. Sen bana göre iyisin yaş 34 benim
Sonucun ne oldu merak ettimBenimde bu gün büyük gün aksam iş çıkışı 2. Kez kan tahlili yaptırcam umarım yükselmistir
Hayirlisi cnm bakalim birkac gune adet olmazsam kan testi yaptiracagim.Acele etme sakin ol hele bi kan testi yaptir o zaman belli olur. Bol bol dua et
Hemen umutsuzluga kapilma cnmmmHayirlisi cnm bakalim birkac gune adet olmazsam kan testi yaptiracagim.
Merhaba canm öncelikle yumurtlama günü hakkında şahsi fikrimi söyliyim ben ilk hamileliğime adetimin bittiği gün kaldım yani 10. günde gebe kaldım. Şuanki hamileliğimde ise adetime 1 hafta varken hamile kaldım. Yani bana göre yumurtlama günü değişebilir. Rabbim ne zaman derse ozaman olur diye inanıyorum ben :))
Hamilelik belirtilerine gelince adet belirtileriyle aynı olduğu için karıştırılabilir. Bence ya kan testi yaptır yada erken gebelik testi yap. 12 gün geçmez yoksa :))))