2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar keseyi goren var mi benim muhtemel dogum 1 agustos olarak gorunuyor.Regl 3 gun once test yaptim silik cizgi cikti.sonra baya koyulasti bhcg de 75 cikti .pazartesi doktora gidicem sol kasigimda agri batma var ara ara da regl sancisi gibi sancim oluyor .

Kizlar keseyi goren var mi benim muhtemel dogum 1 agustos olarak gorunuyor.Regl 3 gun once test yaptim silik cizgi cikti.sonra baya koyulasti bhcg de 75 cikti .pazartesi doktora gidicem sol kasigimda agri batma var ara ara da regl sancisi gibi sancim oluyor .
Cnm degerinin 500 ustu olmasi gerekiyor hergun 2 katina katlaniyir degerin ona gore hesapla tam tarihini bilmedigim icin net bisi diyemiyorum

Canım keseyi göremezsin daha cuma 546 ydi bugün gittim 907 daha kese görünmez pazartesi gel dedi

X