2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorunu bir arayıp sorsan yani ben oğluma hamileyken hep ateş basardi ama ölcmedim hiç ayaklarım falan sürekli sıcaktı normalde hep soğuktur menopozlular gibiydim bunda da tam tersi üşümek geliyor valla ilk hamileliğim de ne yaşıyorsam tam tersini yaşıyorum ilkinde okadar rahattım oğlum da maşallah o kadar uslu bir bebekti ama bu cektircek galiba

Enfeksiyon kapmış olabilirim. Oğlum gecen salıya kadar hastaydı. Ondan aldim herhalde. Ateş düştü cok sukur ama halim hala yok. Doktora yarın gidecektim zaten. Ateş korkuttu beni kafayı ona taktım. Bazı sitelerde 38.3 den fazla yüksek ateş diyor bazı yerlerde 39 üstü diyor. Iyiyim rahatım derken ateş olayı canımı sıktı

Kız olursa 38 de doğurabiliriz ama erkekler 40.haftayi bekliyor benim oğlum 41 de doğdu :) 4,85 normal doğum yaptım az daha dursa 5 kilo olacakmış
Oy maşallah ne güzel benim oğlum 8 aylık doğdu oyuzden 2 kilocuk du yavrum gerçi sağlıklı olsunda o çok önemli değil şimdi 11 yaşına girecek 39 numara ayakkabı giyiyor o minicik böcek gibi yavrum şimdi tam bir tosuncuk:)))

Sen yinede bir acile git canım ne olur ne olmaz ihmal etme bende çok ökrüyorum halsizim ama ateşim yok

Ben yapıyorum canım hatta bu hafta süpürgem bozulduğu için bütün evi sürekli elle sildim belin ağrıyorsa dikkat et dinlene dinlene yap zaten nefesi tıkanıyor insanın çabuk yoruluyormusun sende
Evet canım çok çabuk yoruluyorum nefes nefese dinlene dinlene ayy nasıl sıldın çok zor olmustur

Evet canım çok çabuk yoruluyorum nefes nefese dinlene dinlene ayy nasıl sıldın çok zor olmustur
Şimdi sildim yine canım müzik acıyorum her odada dinleniyorum bitti çok şükür bugunlük de yarın yine aynı temizlik işi kadar nankör birşey Yok yap ertesi gün yine aynı Allah yardımcımız olsun kolay geçer inşllah hamileliklerimizde çok zorlanmayız

Aynen ya evde bide çocuk olunca daha Zor oluyor sureklı süpür sil valla rabbim yardımcımız olsun inş 9 ay sağlıkla hayırla geçsin

Benim bugün hiç bulantım olmadı, karnımdakı şişlik de çekilmiş. Bu bebek nereye gitti acaba diye düşünüyorum
Canım benim de öyle bigün bi kalktım hiç belirti yok üzüldüm hatta acaba gitti mi diye. Sonra baktım normal bişeymiş korkulacak bişey yok :)) bugün bulantım başladı tekrar. Böyle gelgitler yaşıcaz galiba :))

Bende bu ara çok sinirliyim

Gozun aydib cnm cok sanslisin ben mayistan beridir ugrasiyorum ancaa oldu
Icimde garip duygular var çünkü hemen olmuyo zaten derlerdi hep yani şubat gibi falan düşünüyordum ama hemen olacak diye birsey yok deneyelim dedik oldu. Ama dedigim gibi icim cok tuhaf genzim tikaniyo keske denemeyip subati mi bekleseydik diye düşünceler olusuyor. Niye böyle oldum bilmiyorum

Ahhh ahh sakin yapma onuu allahin gucune gider aaa milet yillarca ugrasiyor sen ne guzel hemen kavusmussun sakin aklindan at o dusunceleri. Ben de ilk gebeligimde hemen olmustu dogunca hele bildigin pisman olmustum ama simdi iiki olmus diyorum bak ikinci icin cabaliyorum

Soylediklerini dusundukce de suclu hissediyorum kendimi iyice içim sıkılıyor canim.Aklimdan geciyor soylediklerinde. Farkli bir ruh durumu gerçekten.

Soylediklerini dusundukce de suclu hissediyorum kendimi iyice içim sıkılıyor canim.Aklimdan geciyor soylediklerinde. Farkli bir ruh durumu gerçekten.
Hamilelikden canım bu hormonlar dan ben 1 senedir uğraşıyorum Rabbime çok şükür nasip etti ama aynı korkuları bende yaşıyorum iyi bir anne olabilcemmi hayatda güzel hazırlayabilcem mi annelik korkuları bunlar geçiçek bir kaç aya daha iyi hisseticeksin sen şimdi çok değerlisin düşün karnında bir kalp atıyor bir mucize taşıyorsun

Hormonlar icin erken değil mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…