- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.893
- Konu Sahibi Nesrinay86
Kızlar karnınız şişkinmi?! Sanki gaz dolmuş gibi geriliyor karnım, daha kaç gün geçti ki göbüş çıkardım bayağa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GunaydınKızlar karnınız şişkinmi?! Sanki gaz dolmuş gibi geriliyor karnım, daha kaç gün geçti ki göbüş çıkardım bayağa
Aynen canım Karnım baya şişKızlar karnınız şişkinmi?! Sanki gaz dolmuş gibi geriliyor karnım, daha kaç gün geçti ki göbüş çıkardım bayağa
Gunaydın benım gec kalkma bı lüksüm yok 2cocuğum var en gec 8de ayaktalarGunaydın kızlar sabahları çok erken uyanıyorum bidahada uyuyamıyorum sızdede öylemi
Aksam bilgisayardan yaziyorum cnm araya karismasin ozel mesaj olarak yollarmisin?Ben cnm,Sat 2 kasım. 2. Çocuk olucak kısmetse. Bursa
Benımde 7 yaşında oğlum var oda öyle hafta içi 8 de kalktığı için haftasonuda kalkıyor bebişler gelınce bıze hıc uyku yok anlaşılanGunaydın benım gec kalkma bı lüksüm yok 2cocuğum var en gec 8de ayaktalar
Benımde oğlum 8yaşında kızımda 5.5yaşında sımdı bol bol uyalım uykusuz geceler bızı beklıyorBenımde 7 yaşında oğlum var oda öyle hafta içi 8 de kalktığı için haftasonuda kalkıyor bebişler gelınce bıze hıc uyku yok anlaşılan
Canım geçen hafta bende erken kalkıyordum uyuyamıyordum uykuyu çok sevdiğim halde bu hafta ama uyanamıyorum belirtiler ancak başlıyor demekki.Karın şişliğinde benimde şapşik kocamda seviniyor karnım çıkıyor diye:))Aynen canım Karnım baya şiş
Ben yapıyorum canım hatta bu hafta süpürgem bozulduğu için bütün evi sürekli elle sildim belin ağrıyorsa dikkat et dinlene dinlene yap zaten nefesi tıkanıyor insanın çabuk yoruluyormusun sendeKızlar ev işi yapıyormusunuz yerleri sildim belim çok agrıdı
Kız olursa 38 de doğurabiliriz ama erkekler 40.haftayi bekliyor benim oğlum 41 de doğdu :) 4,85 normal doğum yaptım az daha dursa 5 kilo olacakmışBide kızlar bizim temmuzun sonunu bulmazdı bana hiç ağustosda doğuracakmışım gelmiyor:))))
Uyku problemi bende de var deliksiz uyuyan ben sık sık uyanıyorum gece de geç yatıyorum hiç öyle yorgunluk sürekli uyuma hissi yok :)Gunaydın kızlar sabahları çok erken uyanıyorum bidahada uyuyamıyorum sızdede öylemi
Evet normal hayata devam edıyorum daha dün cam sildimKızlar ev işi yapıyormusunuz yerleri sildim belim çok agrıdı
Geçmiş olsun ben öyle birşey yaşamadımKızlar daha önceki hamileliklerinizde ateş yükselmesi oldu mu. Dünden beri hastayım. Ateşim bir ara 38 i geçti. Düşürmek için çok uğraştım. Ateş 39 u geçince ve uzun sürerse tehlikelidir diye biliyorum ama korkmadım desem yalan olur. Allah'a emanet