2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydın kızlar sabahları çok erken uyanıyorum bidahada uyuyamıyorum sızdede öylemi

Gunaydın benım gec kalkma bı lüksüm yok 2cocuğum var en gec 8de ayaktalar :KK49::emir_bebek:
Benımde 7 yaşında oğlum var oda öyle hafta içi 8 de kalktığı için haftasonuda kalkıyor bebişler gelınce bıze hıc uyku yok anlaşılan :KK49:

Kızlar ev işi yapıyormusunuz yerleri sildim belim çok agrıdı
Ben yapıyorum canım hatta bu hafta süpürgem bozulduğu için bütün evi sürekli elle sildim belin ağrıyorsa dikkat et dinlene dinlene yap zaten nefesi tıkanıyor insanın çabuk yoruluyormusun sende

Benimde kızım 40 haftayı geçmişti olmadi sezaryan oldum
Oğlunda da 93+3 de kendi sancim geldi sezeryana aldılar hemen

Kızlar daha önceki hamileliklerinizde ateş yükselmesi oldu mu. Dünden beri hastayım. Ateşim bir ara 38 i geçti. Düşürmek için çok uğraştım. Ateş 39 u geçince ve uzun sürerse tehlikelidir diye biliyorum ama korkmadım desem yalan olur. Allah'a emanet

Kızlar daha önceki hamileliklerinizde ateş yükselmesi oldu mu. Dünden beri hastayım. Ateşim bir ara 38 i geçti. Düşürmek için çok uğraştım. Ateş 39 u geçince ve uzun sürerse tehlikelidir diye biliyorum ama korkmadım desem yalan olur. Allah'a emanet
Geçmiş olsun ben öyle birşey yaşamadım

X