- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- Konu Sahibi Nesrinay86
Değil canım betan sonuçta yükseliyor zaten o yükseldiği için manyak gibi oluyoruzHormonlar icin erken değil mi ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değil canım betan sonuçta yükseliyor zaten o yükseldiği için manyak gibi oluyoruzHormonlar icin erken değil mi ama
umarım geçer.bi bakiyorum hamişim diye mutluyum bi bakiyorum hazir degil miyim acaba diyorumDeğil canım betan sonuçta yükseliyor zaten o yükseldiği için manyak gibi oluyoruz
Geçer merak etme bir kaç aya daha iyi hisseticeksin kendini suçlama böyle bir düşünce geliyor diye aklınaumarım geçer.bi bakiyorum hamişim diye mutluyum bi bakiyorum hazir degil miyim acaba diyorum
Hoşgeldın canım aramızaSelam herkese
Sırf şu gruba katılmak için üye oldum İfadeler de ne tatlıymış, msn zamanlarını hatırlatıyor!
Çok normal yorulman canım bende kendimi yatağa attım biraz yemek yedim bulantım çok kasık larında çok ağrıyor ben oğlumda hiç böyle değildim yaşın çok ufaktı daha dayanıklıydım sanırımKızlar ben çok çabuk yoruluyorum ya az bi yol yürüdüm nefes nefese geldım eve bel agrısından ölüyorum
Hoş geldinSelam herkese
Sırf şu gruba katılmak için üye oldum İfadeler de ne tatlıymış, msn zamanlarını hatırlatıyor!
umarım geçer.bi bakiyorum hamişim diye mutluyum bi bakiyorum hazir degil miyim acaba diyorum
Aynen canım sanki o zaman hıc agrım yoktu korkuyorum oyuzden bu kadar agrı halsızlık olmasına yarın da tekrar betaya bakılacak strese gırdımÇok normal yorulman canım bende kendimi yatağa attım biraz yemek yedim bulantım çok kasık larında çok ağrıyor ben oğlumda hiç böyle değildim yaşın çok ufaktı daha dayanıklıydım sanırım
Her hamilelik bir olmuyor işte ilk aylarım böyle olsunda sonrası rahat olur inşllahAynen canım sanki o zaman hıc agrım yoktu korkuyorum oyuzden bu kadar agrı halsızlık olmasına yarın da tekrar betaya bakılacak strese gırdım
Sağlıklı olsunlarda ağrıya razıyım rabbim kucağımıza almayı nasıp etsın inş hayırla sağlıklaHer hamilelik bir olmuyor işte ilk aylarım böyle olsunda sonrası rahat olur inşllah
Aynen canım sanki o zaman hıc agrım yoktu korkuyorum oyuzden bu kadar agrı halsızlık olmasına yarın da tekrar betaya bakılacak strese gırdım
Ben 4+5 gittim kesiyi gördüm haftaya pazartesi de gidip kalp atışını duyulan kısmetseIlk ne zaman doktora gideceksiniz? Erkenden gitmeye gerek var mı sizce? 7. ya da 8. haftada giderim diye düşünüyorum, geç sayılmaz değil mi?
Aaa ne güzel! Erkenden gormussun keseyiBen 4+5 gittim kesiyi gördüm haftaya pazartesi de gidip kalp atışını duyulan kısmetse
Yeni farkettim sen malatyada yasiyormussun. Bende malatyaliyim.Kuzum ben dun aksam oyleydimmm cok bitkindim arada oluyo boylee bence belirtiler basladi
Insallahİlk başta ben de biraz endişelendim, sonra geçti. Umarım hepimiz için herşey yolunda gider.