2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben çok çabuk yoruluyorum ya az bi yol yürüdüm nefes nefese geldım eve bel agrısından ölüyorum

Kızlar ben çok çabuk yoruluyorum ya az bi yol yürüdüm nefes nefese geldım eve bel agrısından ölüyorum
Çok normal yorulman canım bende kendimi yatağa attım biraz yemek yedim bulantım çok kasık larında çok ağrıyor ben oğlumda hiç böyle değildim yaşın çok ufaktı daha dayanıklıydım sanırım

Çok normal yorulman canım bende kendimi yatağa attım biraz yemek yedim bulantım çok kasık larında çok ağrıyor ben oğlumda hiç böyle değildim yaşın çok ufaktı daha dayanıklıydım sanırım
Aynen canım sanki o zaman hıc agrım yoktu korkuyorum oyuzden bu kadar agrı halsızlık olmasına yarın da tekrar betaya bakılacak strese gırdım

Aynen canım sanki o zaman hıc agrım yoktu korkuyorum oyuzden bu kadar agrı halsızlık olmasına yarın da tekrar betaya bakılacak strese gırdım

Bir problem yoktur, stres olma hiç. Her hamileliğin farklı olabildiğini okumuştum bir yerde. Belki de bir yandan oğlunla uğraştığın için daha fazla yoruluyorsundur bu sefer

Ilk ne zaman doktora gideceksiniz? Erkenden gitmeye gerek var mı sizce? 7. ya da 8. haftada giderim diye düşünüyorum, geç sayılmaz değil mi?

İshal yaşayan var mı aranızda ben sabah kabızlık yaşadm akşama ishal oldum acayip şekilde dış gebelikte oluyormuş ishal o yüzden tedirgnm

X