2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay sorma pek afacan. Neden bu büyüyen beşiklerin önlerindeki o yukarı kaldırılan mekanizmayı daha yüksek yapmazlar ki? Valla benimki güçlüde atar kendini bir şekilde. Fizik kurallarına göre çok zor ama belli olmaz
:)))) bizimkiler tüm kuralları çiğnemek için doğmuşlar:)) kilo verdim oğlumun hareketliliği sayesinde. Bi saniye yerinde durmuyo:)

Var mı benim gibi hamis olan yalnız miyim yoksa😂oglusum 13 Ağustos da 1 yaşına girecek
Ay ne güzel yaaa darısı benimde başıma. Bizde gene zor olacak gibi görünüyo. Oğlum 26 temmuz doğumlu ve hala bişey yok emziriyorum hala. Sen istiyormuydun?

Merhaba kızlar, nasılsınız? Güzel bebekleriniz ve siz iyisinizdir umarım. İlk doğum yaptığım zamanlar uğramıştım buraya ama sonra pek fırsat bulamadım.

10 gün sonra 11 aylık oluyor, hala hiç diş çıkaramadı kızım :110:

aylardır dişleri kaşınıyor, arada ateşleniyor. kesin bu kez çıkardı diyorum hala ses seda yok. asm'deki ebe ve doktor normal diyor. 2 ay önce gittiğimiz çocuk doktoru da olabilir bazı bebekler geç çıkarır demişti ama korkuyorum.

var mı böyle bir sorun yasayan acaba?

Ay ne güzel yaaa darısı benimde başıma. Bizde gene zor olacak gibi görünüyo. Oğlum 26 temmuz doğumlu ve hala bişey yok emziriyorum hala. Sen istiyormuydun?
evet canım isteyerek yaptım hazır uykusuzluğa yorgunluğa alışmışken ikisini beraber büyütür kurtulurum dedim.Çok şükür nasip etti Rabbim. sende mi istiyorsun

Merhaba kızlar, nasılsınız? Güzel bebekleriniz ve siz iyisinizdir umarım. İlk doğum yaptığım zamanlar uğramıştım buraya ama sonra pek fırsat bulamadım.

10 gün sonra 11 aylık oluyor, hala hiç diş çıkaramadı kızım :110:

aylardır dişleri kaşınıyor, arada ateşleniyor. kesin bu kez çıkardı diyorum hala ses seda yok. asm'deki ebe ve doktor normal diyor. 2 ay önce gittiğimiz çocuk doktoru da olabilir bazı bebekler geç çıkarır demişti ama korkuyorum.

var mı böyle bir sorun yasayan acaba?
Benim oğlumda 3 ağustosta 1 yaşayacak hala dişi çıkmadı normal diyorlar genetikde olabilirmiş diş yok ama her afacanlık var çoğu şeyi erken yaptı emeklemesi yürümesi ama diş yok :KK43:

Benim oğlumda 3 ağustosta 1 yaşayacak hala dişi çıkmadı normal diyorlar genetikde olabilirmiş diş yok ama her afacanlık var çoğu şeyi erken yaptı emeklemesi yürümesi ama diş yok :KK43:

benim kızım da öyle, kanına da baktilar çok az derecede kan değeri düşüktü sadece. kan ilacı kullanamadım çok kotu oluyordu kızım pekmezle besinlerle idare etmeye calisiyoruz. vitamin eksikliği desem öyle bir sey yok. ama yine de korkuyor insan bir de herkes sorup duruyor sinir geldi artık.

su an sürünüyor, tutunup ayağa kalkıyor ayakta duruyor ve bir kaç adım atıyor tutunarak. emeklemedi zaten hic. onun dışında bazı kelimeleri gayet güzel söylüyor anne, baba, meme, gel gibi ama hala ağzında diş yok hanfendinin

evet canım isteyerek yaptım hazır uykusuzluğa yorgunluğa alışmışken ikisini beraber büyütür kurtulurum dedim.Çok şükür nasip etti Rabbim. sende mi istiyorsun
Evet canım bende istiyorum oğluma bir kardes olsun. Bakalım kısmet. Bende aynen öyle düşünüyorum hazır alışmışken olsun sonrasında zor olur:)

Var mı benim gibi hamis olan yalnız miyim yoksa😂oglusum 13 Ağustos da 1 yaşına girecek
Ayy hayırlısıyla kucağına al inş. Benim gözüm korkuyor ya. Kızım pek bi afacan dün kaşını patlatıyordu. Gözüm sürekli üzerinde olmasına rağmen. 1 tane daha olursa herhalde başa çıkamam. 😂

Ayy hayırlısıyla kucağına al inş. Benim gözüm korkuyor ya. Kızım pek bi afacan dün kaşını patlatıyordu. Gözüm sürekli üzerinde olmasına rağmen. 1 tane daha olursa herhalde başa çıkamam. 😂
allah razı olsun canım. Ama bir tane daha olursa baş edemem deme yardım eder Rabbim

Bugün benim canım kızımın doğuögünü. Bu saatlerde hastanede sancı odasında doğuma hazırlanıyordum :) bugünleri gösterdiği için Allahıma şükürler olsun. Hepimizin yavruları sağlık ve kolaylık içinde büyüp vatana millete hayırlı olsun. Hep birlikte nice güzel günlerimiz olsun. Aminn 🤲🏻💓💃🏻😍😘🙏 siz de yazarsanız da tam gününde göremezsem bu dualar hepimiz için olsun şimdiden 🌹💐

Bugün benim canım kızımın doğuögünü. Bu saatlerde hastanede sancı odasında doğuma hazırlanıyordum :) bugünleri gösterdiği için Allahıma şükürler olsun. Hepimizin yavruları sağlık ve kolaylık içinde büyüp vatana millete hayırlı olsun. Hep birlikte nice güzel günlerimiz olsun. Aminn 🤲🏻💓💃🏻😍😘🙏 siz de yazarsanız da tam gününde göremezsem bu dualar hepimiz için olsun şimdiden 🌹💐
Amin canım sağol. Prenses iyiki doğmuş, doğum günü kutlu olsun. Benim oğlumunda gelecek haftaya.

Merhaba bayanlar
Arada yazıyorum bazen bakıyorum neler var diye. Benim oğlumun 7 dışı çıktı emekliyor koltuklara tutunarak yürüyor. Doğum günü 5 Ağustos sizler bebeklerinize ne gibi hazırlıklar yapmayı düşünüyorsunuz malum ilk doğum günleri. Güzel fikirleri olan arkadaşlar varsa bende nasiplenirim :halay:

X