2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sormaaaaaa ya insan kıskanıyor. Geçen ağlarken bi anne dedi başka da yok biz hizmetçi babalar kıymetli.

Sormaaaaaa ya insan kıskanıyor. Geçen ağlarken bi anne dedi başka da yok biz hizmetçi babalar kıymetli.
Biliyor ağlarsa anam ağlar o yuzden aglarken agrı sızı kakası uykusu olunca anneeee:)) valla benim eşimi anlatıyorlar küçükken babasını tuvalete bile bırakmazmış aynı benim oğlum gibi. Ama şimdi eşim tam bir anneci. Anneden habersiz adım atmaz:)) bizimkilerde döner belki.

Benim kız dönmez ya geçen uyurken horlamasını duydu uyandı baba diyor

Haha benim oğlumda öyle ay bide babasına babaaa deyip bi sarılması varrr:) umudumuzu yitirmeyelim belki dönerler. Bize sadece alt değiştirmeye karın doyurmaya gelmezler :)
Benim ki zor bir bebek bıraksam tüm gün aç ve pis bezle gezer yani onun için bile gelmiyor bana olsun canı sağolsun.

Merhaba hanımlar bebeklerinizi gün içinde kaç kere uyuturyorsunuz ?
Benim oğlum bu aralar çok uyumaya başladı. Sabah 7 de uyanıyor saat 10 da kısa uyku var 12 de öğle uykusu 1 saat bazen daha fazla sürüyo. Saat 15:00 da kısa uyku akşamda 21:00 e kadar gece uykusunda oluyor.

Benim oğlum bu aralar çok uyumaya başladı. Sabah 7 de uyanıyor saat 10 da kısa uyku var 12 de öğle uykusu 1 saat bazen daha fazla sürüyo. Saat 15:00 da kısa uyku akşamda 21:00 e kadar gece uykusunda oluyor.
21 den sonra kesintisiz mi uyur? Birde nerede uyuyor?

Selam kızlar! Bebeklerinizi nerede uyuyorsunuz? Bizim odamızdaki beşik artık küçük geliyor ayağa kalkıyor düşecek diye korkuyorum. Odasındaki beşiğinde hiç yatırmadım daha aslında en iyisi orası. Geceleride orada uyutsam iyi olur. Siz ayırdınızmı odalarınızı?

Biz bırak odayı değiştirmeyi yatağı bile değiştirmedik. Sabahları uyandığında direk yataktan inip oyuncaklarıyla oynamaya gidiyor biz uyanana kadar. Sen ayrı yatakta uyutuyorsan değiştir bence kolay alışır seninki. Biz geç kaldık. Ben evin içinde tehlikeli herseyi kaldırdım rahat hareket etsin diye. Birtek koltuk kaldı tepesinde gezinmeye bayılıyor onunda etrafına boşluklara yastık doldurdum hep. Büyüdüler artık sürekli düşüyor oraya buraya çarpıyorlar.

Bizde genelde küçük beşiğinde uyandığında gece ise yanımıza alıyorum. Hem beşik hem yanımızda uyudu. Ayrı odada yaptırabilirim ama karyolası büyüyen beşikler var ya ondan. Beşiğin önünde seti var ya onu yukarı kaldırıyorum. Ayağa kalktığında omzuna kadar geliyor. Diyorumki acaba oradan düşer mi gece uyanıp ayaklandıgında. Çok hareketli afacan benim oğlum. Gece uyansın ayağa kalkıyor oturuyor. Şimdiki yanımızdaki beşiği minik beşiklerden. Ondada kalkıyor ayağa kaç kez zor yakaladım.

BEn yere Yorgan serdim orada uyutuyorum. Birimde beşik küçük gelince mecbur Bçyle bir şey yaptım. Büyüyen beşik yerine baza aldım ben odasında o var ama orada uyutmaya korkuyorum. Bizim odamızda yerde uyuyor. Gece ağladığında duymam diye korkuyorum. Aslında kendi odasında yerde yatsa çok iyi olur ama uyanırsa duymam diye çekiniyorum.

Eşimde dediki odasındaki büyüyen beşikteki yatağı odamızda yere atalım orda uyusun. Aslında çok mantıklı düşme etme derdi yok. Ama böcek falan yer mi diyorum.. çok uzak mı odası değilse duyarsın bence. Zaten derin uyumuyoruz anneler olarak.

Aslında kışa doğru bende bazanın yatağını getirmeyi planlıyorum. Evinde daha önce böcek görmediysen sıkıntı olmaz. Ben bir kere yatağımızdan düşürünce korktum. Gün içinde çok hareketli korkuyorum odasında sessizce uyanır evi gezer diye. Aynı odadayken bile kapı kapalı uyuyoruz. Kaçıyor çünkü bizim minik cadı.

Valla benim oğlumda çok afacan ve benim oğlum heryere tırmanıyo seninkide öyleyse dikkat et düşer bi şekilde yolunu bulur.

Valla benim oğlumda çok afacan ve benim oğlum heryere tırmanıyo seninkide öyleyse dikkat et düşer bi şekilde yolunu bulur.
Ay sorma pek afacan. Neden bu büyüyen beşiklerin önlerindeki o yukarı kaldırılan mekanizmayı daha yüksek yapmazlar ki? Valla benimki güçlüde atar kendini bir şekilde. Fizik kurallarına göre çok zor ama belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…