2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben demir kullanmıyorum (içerisinde paraben olduğu için) 4 aylıktı bıraktığımda onun yerine pekmez veriyorum

ben demir kullanmıyorum (içerisinde paraben olduğu için) 4 aylıktı bıraktığımda onun yerine pekmez veriyorum
Parabensiz tamamen doğal sadece keçi boynuzu ve demir sülfat var içinde purferro ilacın adı. Kan değerlerine baktırdınız mı peki hiç, ben hem pekmez hem demir damlası verdiğim halde az bi kansızlık çıktı dozunu artırdık. 1 yaşa kadar kesinlikle demir kullanmaları gerek dedi doktor bugün sordum. En çok da zeka geriliğine sebep oluyormuş gözüm korktu benimde. Birde demir zaten 4. ayda başlanıyor, siz ne zaman başladınız ki 4. Ayda bıraktınız

Son düzenleme:
ben çok kısa süre kullandım 1 hafta belki.
biz de dr sorduk pekmez tam karşılamaz ama olabilir sizin kararınız dedi henüz kan vermedik 1 yaşında kan testi yapalım dedi doktorumuz.

[/QUOTE]
Merhaba asiniz menectra miydi ates oldu mu acaba
Merhaba bexsero yapıldı 1 doz 15 gün sonra 2. Dozu yapılacak. Evet ateş oldu ama o dönem dişte çıkarıyordu hangisinden bilemedim.
kızım 15 ağustos doğumlu şükür emiyor. Üstte 3 altta 2 dişimiz var. Ben kan işacını bıraktım. Sidefer kullanıyordun parabensiz oldupu için ama tahlilde kan değerleri çok iyi çıkınca bıraktım zatrn düzenli de kullanamıyordum.

Kızlar çok tuhaf bir şey oldu. Biz emmeyş bırakalı 4 ay oldu sütüm kesilmişti. 4-5 haftadır sağ göğüsümde ara ara hafif sızlama vardı bugün arttı o sızlama az önde biraz ucunu sıktım şeffaf sıvı geldi hani şu gebeliğin son haftasında gelen sıvı aynısı. Emzirsem artar mı acaba? Gerçi az önce denedim almadı nasıl yapsam ki sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

Sağmayı dene ve sağdığını yemeğine kat bakalım. Hem çoğalır belki sağdıkça hem de boşa gitmemiş olur

Veee kuzucuklar 1 yaşına girecekler doğum günü kutlamaları başlamıştır. Benim oğlumunda 26 temmuz ilk doğum günü. Kakasıdır gazıdır emeklemesi, dişi derken maşallah 1 seneyi devirdik bile kızlar bundan sonrası dahada güzel olacak konuşup her dertlerini anlatabilecekler

Çoğu gitti azı kaldı şükürler olsun

Konuşup derdini anlatabileceği günleri iple çekiyorum konuştuğunda ağlama krizleri biter belki.

Konuşup derdini anlatabileceği günleri iple çekiyorum konuştuğunda ağlama krizleri biter belki.
Benim oğlum daha dillenmeden parmağıyla işaretle herşeyi anlatıyor sağolsun:)) acıktımı mem diyor baba diyor banada anna diyor çok tatlılar yaaaa bu hallerini yerim onlarınnn. Isırim az:)

Merhaba kızlar. Dün oğlum ilk adımlarını attı. Baya baya 4/5 adım atıyor artık. Sizinkiler ne durumda ? Yaşını karşılamadan yürüyecek diye düşünüyorum

Benim oğlum daha dillenmeden parmağıyla işaretle herşeyi anlatıyor sağolsun:)) acıktımı mem diyor baba diyor banada anna diyor çok tatlılar yaaaa bu hallerini yerim onlarınnn. Isırim az:)
Benim kız tam babacı baba dan başka bir şey çıkmıyor ağzından. Bir de arada bir mamma benim emekler çöp oluyor bir anne demedi

Merhaba kızlar. Dün oğlum ilk adımlarını attı. Baya baya 4/5 adım atıyor artık. Sizinkiler ne durumda ? Yaşını karşılamadan yürüyecek diye düşünüyorum
Maşaallah. Benim kız tutunup kalkıyor tutunarak 2-3 adım gidiyor sonra göbeğiyle denge sağlıyor bize daha var yürümeye

Oyy maşallahhh. Benim oğlumda ayakta dikiliyo tam adım atacak düşüyo. Doğum gününe 3 hafta kaldı bakalım ne olacak. 8. Dişi patladı bugün. Bu dişler hiç rahat vermiyor ikişer ikişer patlıyo yavrum helak oldu:)

Benim kız tam babacı baba dan başka bir şey çıkmıyor ağzından. Bir de arada bir mamma benim emekler çöp oluyor bir anne demedi
Al bendende okadar. Benim oğlumda babacı valla babası tuvalete bile gidemiyor kıyamet kopuyor bide baba dedimi eşim hemen kucağına alıyor yapışık ikiz gibi oldular. Yalnız kaka yaptığında, karnı acıktığında, meme istediğinde, uykusu geldiğinde benim için ağlıyo hizmetçisiyim sanki:)) benim eşimde küçükken babacıymış ama sonradan anacı olmuş halada anneci ana kuzusu.

Ya bizim daha 5. Diş patlamak üzere ama ağustos sonu doğdu benim minik fare.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…