- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.554
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #83.461
ben demir kullanmıyorum (içerisinde paraben olduğu için) 4 aylıktı bıraktığımda onun yerine pekmez veriyorumBizde 2 çeşit meningokok aşılarımızı yaptırıyoruz. Nimenrix 1 doz, bexsero 2 doz yapıldı. İkisinden de birer doz kaldı 12. Ayda yapılacak. B grubunu dün yaptırdık Çok ateş yaptı bexsero bu sıcaklarda, gecemiz mahvoldu kızım perişan oldu. Sabah ilk işimiz gidip klima almak oldu. Hala emiyor benim kızım da 20 ağustos doğumlu, 2 yaşına kadar emzirmeyi kesmeyi düşünmüyorum, alt iki dişimiz çıktı üsttekilerde tık yok daha. Bu arada demir damlası dişlerini boyuyor ona çare bulamadım, vermesem mi acaba diye düşünüyorum. Başka besinlerden demiri karşılasak daha iyi olacak sanki.
Parabensiz tamamen doğal sadece keçi boynuzu ve demir sülfat var içinde purferro ilacın adı. Kan değerlerine baktırdınız mı peki hiç, ben hem pekmez hem demir damlası verdiğim halde az bi kansızlık çıktı dozunu artırdık. 1 yaşa kadar kesinlikle demir kullanmaları gerek dedi doktor bugün sordum. En çok da zeka geriliğine sebep oluyormuş gözüm korktu benimde. Birde demir zaten 4. ayda başlanıyor, siz ne zaman başladınız ki 4. Ayda bıraktınızben demir kullanmıyorum (içerisinde paraben olduğu için) 4 aylıktı bıraktığımda onun yerine pekmez veriyorum
ben çok kısa süre kullandım 1 hafta belki.Parabensiz tamamen doğal sadece keçi boynuzu ve demir sülfat var içinde purferro ilacın adı. Kan değerlerine baktırdınız mı peki hiç, ben hem pekmez hem demir damlası verdiğim halde az bi kansızlık çıktı dozunu artırdık. 1 yaşa kadar kesinlikle demir kullanmaları gerek dedi doktor bugün sordum. En çok da zeka geriliğine sebep oluyormuş gözüm korktu benimde. Birde demir zaten 4. ayda başlanıyor, siz ne zaman başladınız ki 4. Ayda bıraktınız
Merhaba asiniz menectra miydi ates oldu mu acaba
Merhaba bexsero yapıldı 1 doz 15 gün sonra 2. Dozu yapılacak. Evet ateş oldu ama o dönem dişte çıkarıyordu hangisinden bilemedim.Bizde 2 çeşit meningokok aşılarımızı yaptırıyoruz. Nimenrix 1 doz, bexsero 2 doz yapıldı. İkisinden de birer doz kaldı 12. Ayda yapılacak. B grubunu dün yaptırdık Çok ateş yaptı bexsero bu sıcaklarda, gecemiz mahvoldu kızım perişan oldu. Sabah ilk işimiz gidip klima almak oldu. Hala emiyor benim kızım da 20 ağustos doğumlu, 2 yaşına kadar emzirmeyi kesmeyi düşünmüyorum, alt iki dişimiz çıktı üsttekilerde tık yok daha. Bu arada demir damlası dişlerini boyuyor ona çare bulamadım, vermesem mi acaba diye düşünüyorum. Başka besinlerden demiri karşılasak daha iyi olacak sanki.
Sağmayı dene ve sağdığını yemeğine kat bakalım. Hem çoğalır belki sağdıkça hem de boşa gitmemiş olurKızlar çok tuhaf bir şey oldu. Biz emmeyş bırakalı 4 ay oldu sütüm kesilmişti. 4-5 haftadır sağ göğüsümde ara ara hafif sızlama vardı bugün arttı o sızlama az önde biraz ucunu sıktım şeffaf sıvı geldi hani şu gebeliğin son haftasında gelen sıvı aynısı. Emzirsem artar mı acaba? Gerçi az önce denedim almadı nasıl yapsam ki sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Sağım pompam yok :/Sağmayı dene ve sağdığını yemeğine kat bakalım. Hem çoğalır belki sağdıkça hem de boşa gitmemiş olur
Elinle yapSağım pompam yok :/
Şeffaf sıvı var elimle süt getirebilir miyim ki? Deneyeyim bakayım. Tavsiyen için teşekkürlerElinle yap
Boş durmandan iyidir dene benceŞeffaf sıvı var elimle süt getirebilir miyim ki? Deneyeyim bakayım. Tavsiyen için teşekkürler
Çoğu gitti azı kaldı şükürler olsunVeee kuzucuklar 1 yaşına girecekler doğum günü kutlamaları başlamıştır. Benim oğlumunda 26 temmuz ilk doğum günü. Kakasıdır gazıdır emeklemesi, dişi derken maşallah 1 seneyi devirdik bile kızlar bundan sonrası dahada güzel olacak konuşup her dertlerini anlatabilecekler
Konuşup derdini anlatabileceği günleri iple çekiyorumVeee kuzucuklar 1 yaşına girecekler doğum günü kutlamaları başlamıştır. Benim oğlumunda 26 temmuz ilk doğum günü. Kakasıdır gazıdır emeklemesi, dişi derken maşallah 1 seneyi devirdik bile kızlar bundan sonrası dahada güzel olacak konuşup her dertlerini anlatabilecekler
Benim oğlum daha dillenmeden parmağıyla işaretle herşeyi anlatıyor sağolsun:)) acıktımı mem diyor baba diyor banada anna diyorKonuşup derdini anlatabileceği günleri iple çekiyorumkonuştuğunda ağlama krizleri biter belki.
Benim kız tam babacı baba dan başka bir şey çıkmıyor ağzından. Bir de arada bir mammaBenim oğlum daha dillenmeden parmağıyla işaretle herşeyi anlatıyor sağolsun:)) acıktımı mem diyor baba diyor banada anna diyorçok tatlılar yaaaa bu hallerini yerim onlarınnn. Isırim az:)
Maşaallah. Benim kız tutunup kalkıyor tutunarak 2-3 adım gidiyor sonra göbeğiyle denge sağlıyor bize daha var yürümeyeMerhaba kızlar. Dün oğlum ilk adımlarını attı. Baya baya 4/5 adım atıyor artık. Sizinkiler ne durumda ? Yaşını karşılamadan yürüyecek diye düşünüyorum
Oyy maşallahhh. Benim oğlumda ayakta dikiliyo tam adım atacak düşüyo. Doğum gününe 3 hafta kaldı bakalım ne olacak. 8. Dişi patladı bugün. Bu dişler hiç rahat vermiyor ikişer ikişer patlıyo yavrum helak oldu:)Merhaba kızlar. Dün oğlum ilk adımlarını attı. Baya baya 4/5 adım atıyor artık. Sizinkiler ne durumda ? Yaşını karşılamadan yürüyecek diye düşünüyorum
Al bendende okadar. Benim oğlumda babacı valla babası tuvalete bile gidemiyor kıyamet kopuyor bide baba dedimi eşim hemen kucağına alıyor yapışık ikiz gibi oldular. Yalnız kaka yaptığında, karnı acıktığında, meme istediğinde, uykusu geldiğinde benim için ağlıyo hizmetçisiyim sanki:)) benim eşimde küçükken babacıymış ama sonradan anacı olmuş halada anneci ana kuzusu.Benim kız tam babacı baba dan başka bir şey çıkmıyor ağzından. Bir de arada bir mammabenim emekler çöp oluyor bir anne demedi
Ya bizim daha 5. Diş patlamak üzere ama ağustos sonu doğdu benim minik fare.Oyy maşallahhh. Benim oğlumda ayakta dikiliyo tam adım atacak düşüyo. Doğum gününe 3 hafta kaldı bakalım ne olacak. 8. Dişi patladı bugün. Bu dişler hiç rahat vermiyor ikişer ikişer patlıyo yavrum helak oldu:)