2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar biz gittik doktora kakadaki mukus yediklerimden olabilirmiş süt ürünlerine hafif alerjisi de olsa mukuslu olurmuş. Ikınma durumu için idrar yolları enfeksiyonu olabilir dedi idrar tahlili ve karın ultrasonu istedi doktor onlarıda en kısa sürede vercez.
Hadi yaaa offff nedir bu yavruların çektikleri ya :KK43: inşallah çıkmaz canım aynı durumlar bizdede var sonuçlar çıkınca haber edermisin :KK43:

Tabi haber veririm canım, ama ultrason Pazartesi gününe kaldı, idrar tahlili de ne zaman alabilirsem ozaman verecez bugün yakalayamadım malesef :KK43:
Ay benim oğlumda bu ara moda altını değiştirirken fırlatıyo üstümüz başımız batıyo pipisine takke yapıyorum artık peçeteden değiştirirken takıyorum hemen :) inşallah temiz çıkar kuzucuğun tahlil sonuçları.

Durduk yere ıkınıyor iki gündür zorlanıyor yani canım ama kaka ve gaz yaparken sıkıntı yok rahatlıkla yapıyor.
Bizim ikinci ay aşisinin gecesinde bebeğim sürekli ıkınıyordu kaka yapmadigini düsunerek o yüzden olduğunu sanmistim fakat sabah gayet rahat ve normal yapinca ondan olmadigini anladim

Aa gercekten mi sanki ufacik aciya agliyorlar gibi geliyor bana
Doktor söyledi bize de ..diş çıkarmak felan cok zor şeylermiş.bizim.basimiz agriyo agri kesici iciyoruz.onlarin agrisi oldugunda cogu zaman güldürdüğümüzde oynadigimizda unutuyolar.Nasıl doğumda dayanma gücü verdiyse Allah sanirım bebeklerde o sekilde :)

Arkadaslar bizim 4. Ay aşimizi yapildiginda ben oglumun uzerini giydirirken esime hemsire destekleyerek oturtmaya baslayabilirsiniz demis ben duymadim erken degil mi sizlerede soylediler mi yada destekli birsekilde hafiften oturtmalara basladiniz mi?
Bende tam bunu soracaktim.. benim oglum artik oturmak istiyor gibi ana kucagindan kendini attirip dogrulmaya calisiyor surekli sipa.. hic donme cabalamasi yok ama :KK66: bende az az oturtmaya baslasammi diyordum...

Ay benim oğlumda bu ara moda altını değiştirirken fırlatıyo üstümüz başımız batıyo pipisine takke yapıyorum artık peçeteden değiştirirken takıyorum hemen :) inşallah temiz çıkar kuzucuğun tahlil sonuçları.
Kuzenim küçük bir havlu koyardı pipisinin üstüne alt değiştirirken

Doktor söyledi bize de ..diş çıkarmak felan cok zor şeylermiş.bizim.basimiz agriyo agri kesici iciyoruz.onlarin agrisi oldugunda cogu zaman güldürdüğümüzde oynadigimizda unutuyolar.Nasıl doğumda dayanma gücü verdiyse Allah sanirım bebeklerde o sekilde :)
Ooo yerim onlari ben annesi ceksin derdini onlara bisey olmasin ay evet dis konusunda bende diyorum bizim zor cikiyor onlar nasil dayaniyor diye

Benim kızımın son kakası sadece mukustu..jole gibi.yumurta akı gibi uzayan yapış yapış..antibiotik bıraktık geçti bagirsaklar tahrip olduğunda oluyo.bu da bi soruna isaret ediyo.alerji gibi ..
Merhaba,
Aklınızda olsun antibiyotik kullanirken probiyotik te kullanmak gerekiyor. Doktorunuza danışın ama antibiyotik bağırsaktaki yararlı bakterilere de zarar verdiği için,kızımın doktoru antibiyotik kullandığımızda muhakkak probiyotik de kullandırırdı. Bu sayede bağırsak ile ilgili sorun yaşamadık hiç

Bende tam bunu soracaktim.. benim oglum artik oturmak istiyor gibi ana kucagindan kendini attirip dogrulmaya calisiyor surekli sipa.. hic donme cabalamasi yok ama :KK66: bende az az oturtmaya baslasammi diyordum...
Bizdede ayni kucakta dik oturur sekilde durmak istiyor yatmaktan nefret ediyor insallah biraz daha buyurde oturtmaya baslariz cunku surekli kucakta kollarim agriyor artik

X