2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar ; giremedim son gunler geçen gün anlattığım bi sıkıntımız vardı bebeğimin usg ve taramaları guzel geçti cok şükür şüphe edilen gibi bi durumumuz yok sizinle de paylaşmak istedim Sevinçimi.
Yanliz ben 1 hafta cok üzüldüm ağladım böyle bisey yaşayınca ve sonuc olarak sütüme yansıdı 2 gündür. Eski haline gelirmi ki zamanla ? Şutumu sağdıgimda eskisi gibi tazyikli değil ve az cikiyor. İnmesi de daha geç oluyor sanki. Bilgisiz değilim emzirme konusunda ama tedirginim bu yönde

Selam kızlar ; giremedim son gunler geçen gün anlattığım bi sıkıntımız vardı bebeğimin usg ve taramaları guzel geçti cok şükür şüphe edilen gibi bi durumumuz yok sizinle de paylaşmak istedim Sevinçimi.
Yanliz ben 1 hafta cok üzüldüm ağladım böyle bisey yaşayınca ve sonuc olarak sütüme yansıdı 2 gündür. Eski haline gelirmi ki zamanla ? Şutumu sağdıgimda eskisi gibi tazyikli değil ve az cikiyor. İnmesi de daha geç oluyor sanki. Bilgisiz değilim emzirme konusunda ama tedirginim bu yönde
Cok.sevindim.canim bende seni etiketlwyecektim gecmis olsun cok cok gelir bence yada kuruntu yapiyosundur sana oyle geliyordur

Mesela ilk çaliştırdım hangi tuşa basmalıyım hangisi masaj tuşu? Çok az çıkıyor benim ya bir kaç kez sağdım 50 cl anca çıktı. Moralim bozuldu
Tek memeden mi 50 cc sagdin canim elektrikli pompalari bilmiyorum ama kullanma klavuzunu iyice okusaydin ne diyor

Düzelir bence ya hatta psikolojik olarak öyle hissediyor bile olabilirsin. Çok geçmiş olsun, Buda geçer kuşum emzirmeye devam

Esim çocuğu sadece aksmalari bir kere salliyor sunnet doneminde sallladk bide sussun die :) alisti mi napti velet bugun durmadı ayağima aldm salliyim die aninda sustu. Oysaki bn sallamaya alistirmicktm :kızgın: şuanda ayagimda.:bicak:

Sallamaya alıştırmak için neler yapıyorum ama alışmıyor
Tamamen çocuğun isteğine bağlı gelişen şeyler bunlar
İstemeyen asla alışmıyor

Açar valla bende şahitttt. Ahanda bu teyzelerin sana koca pipili dedi diye:KK70:

Bacım büyüyünce dava filan açmaz
Aksine çok övünecek :KK70::cool:

32A7142F-5B76-4097-8E85-8208D4E45CD5.jpeg

Back