• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cok tesekkur ederiz teyzesi ❤❤

Allah razi olsun kuzum cok sagol❤

dikislerim benimde makatima kadar kuzu :KK43: napcam bilmiyorum birdaha iflah olur mu orasi bilmiyorum.kadin beceremedi gotume kadar yirtmis mahvetmis pislik.dikislerim hala agriyor.hergun batikonla pansiman yapiyorum.gecer mi sence.birdaha iflah olir mu orasi.makatim ilerde yirtilir mi :KK43: meme uclarim da pek aci yok.kizimla daha cok annem ilgileniyor suan.kendimi dogrultamadim bir turlu

Canim baktikonlu suyla al taharetini ve her tuvaletten sona fon makinesiyle kurut kuru tut pamuklu bez yada gazli bezle pamuk koy ped felan terletir zorlar seni mümkün mertebe de gunde bir kac saat dikislerini acikta tutmaya caliski cabuk kurusun Rabbim kolaylik versin bi an once iyilesirsin insallah ve iyi bi kadin dogum uzmanına da goster dikislerini kontrol ettir

@CocoChanelmademoiselle benim süt 5. gün gelfi ama oğlum çok sık emiyordu. ağrı yok diye birşey yapmadim o yuzden catladi yara oldu meme uçları. en azindan her emzirme sonrasi süt ve lanolin sürsen iyi olur. VBen de bugün tahin aldim @Sabirsiz61 tavsiyesine uyarak, deniycem bakalim.
Meme uclari icin cildiye ye de gorun canim bana bephantol ve dextrocin verdi karisitirip sürüyorum cok rahatlatti beni

o kadar kötü bir gün geçiriyorum ki,bebeğim de hissediyor resmen.siz siz olun bebeğinizin yanında ağlamayın ben agladigimdan beri susturamadım..
bugün annemin akciğer kanseri olabileceğini öğrendim. pazartesi günü biyopsi yapılacak kesin sonuç alınacak ve ben çok korkuyorum. hem anneme bisey olacak diye hem de sütüm gidecek yavrum ememeyecek diye çok korkuyorum. dua edin ne olur.

o kadar kötü bir gün geçiriyorum ki,bebeğim de hissediyor resmen.siz siz olun bebeğinizin yanında ağlamayın ben agladigimdan beri susturamadım..
bugün annemin akciğer kanseri olabileceğini öğrendim. pazartesi günü biyopsi yapılacak kesin sonuç alınacak ve ben çok korkuyorum. hem anneme bisey olacak diye hem de sütüm gidecek yavrum ememeyecek diye çok korkuyorum. dua edin ne olur.
Allah yardımcın olsun canım inş öyle bişe olmaz kendını uzme hemen..

Allah yardımcın olsun canım inş öyle bişe olmaz kendını uzme hemen..

geçen sene aralık ayında dayimi o hastalıktan kaybettik. annem ilgilendi hep baktı ona. benim doğumumdan önce annem hastaydı soğuk algınlığı gibi ve doğum yaptıktan sonra yanımda 15 gün kalabildi ağrıları çok arttı eve gitti mecburen. testler yapıldı pet-ct girdi. doktorun görüşüne gore ya çok büyük enfeksiyon var bütün vücudu sarmış ya da kanser ve bütün vücudu sarmış. ne olduğu pazartesi belli olacak. Allah kimseye vermesin bu lanet hastalığı.

Bir kaç sayfa okudum iştahtan bahaedilmiş. Benimse tam tersine hiç iştahın yok O yüzden de sütüm azaldı herakde hamilelikten öncede hiç iştahım yoktu hamilelikte biraz oldu şimdi yine kesildi. Ne yesem de faydasını görsem

Annenizin inşallah bir şeyi yoktur Allah size bağışlasın. Anne gibisi yok uzakta da olsa varlığı yeter nefesi yeter

geçen sene aralık ayında dayimi o hastalıktan kaybettik. annem ilgilendi hep baktı ona. benim doğumumdan önce annem hastaydı soğuk algınlığı gibi ve doğum yaptıktan sonra yanımda 15 gün kalabildi ağrıları çok arttı eve gitti mecburen. testler yapıldı pet-ct girdi. doktorun görüşüne gore ya çok büyük enfeksiyon var bütün vücudu sarmış ya da kanser ve bütün vücudu sarmış. ne olduğu pazartesi belli olacak. Allah kimseye vermesin bu lanet hastalığı.
Amin inşallah düşünmek bile ınsanı kahrediyor elinde olmuyor inşallah doktorun ilk dediği cıkar

Bir kaç sayfa okudum iştahtan bahaedilmiş. Benimse tam tersine hiç iştahın yok O yüzden de sütüm azaldı herakde hamilelikten öncede hiç iştahım yoktu hamilelikte biraz oldu şimdi yine kesildi. Ne yesem de faydasını görsem
Ben hamıleyken hıc kılo almadım bide gebelik şekeri çıkmıştı dıkkat edıyordum. Şimdi aç olmasam bıle illa ağzım boş durmucak mutfaga gırıp cıkıp yıyorum

Umarım korktuğunuz başınıza gelmez. İnşallah hiç bir şeyi yoktur anneciğinizin.

Yaa ben de cok istiyorum boyle seylerden almayi insallah guzel seyler bulurum oyuncak da 2 tane var biri muzik kutusu biri donence baska ne alsam bu donem icin uygn olur ki bilemedim ve egitici kartlardan baska neler alabiliriz nelerle baslamaliyiz nasil ilerlemeliyiz gibi seyleri cok merak ediyorum bilgi edinebilecegim bi sayfa ya da youtube kanali var mi
Ben kendim araştırıp aldım canım bilmiyorum maalesef

Kızlar doğumdan sonra olan bölümde konu açtım ama burda da sorayım.

Kizlar yaklasik 2 ay once mecburi sezeryan ile dogum yaptim, 8cm açıklıkta ilerleme olmadı ve sezeryana girmek zorunda kaldim.

Açıkca yazacağım kusura bakmayın, çünkü şok oldum. Geçenlerde kendimi temizlerken, hamilelikten kalma alışkanlık ayna tutup kıllarımdan arınmak istedim, ilk önce bir tuhaflık hissettim görüntüsünde yani. Sonra iyice bakınca baya genişlemiş gördüm, bildiğin şekli değişmiş yahu.
Hayır anlamıyorum ben ıkınma bile yapmadım ki etkilesin orayı.
Cinsel ilişkiyi bugün deneyimleyecegim, bakalım ciddi ciddi genişleme varmi ne hissedeceğim yada hissedecek merak ediyorum.

Benim gibi sezerya olup da şekil değişikliği olan varmi, deneyimleriniz, duyumlarınız nelerdir merak ediyorum, paylasirsaniz sevinirim

Kizlar yaklasik 2 ay once mecburi sezeryan ile dogum yaptim, 8cm açıklıkta ilerleme olmadı ve sezeryana girmek zorunda kaldim.

Açıkca yazacağım kusura bakmayın, çünkü şok oldum. Geçenlerde kendimi temizlerken, hamilelikten kalma alışkanlık ayna tutup kıllarımdan arınmak istedim, ilk önce bir tuhaflık hissettim görüntüsünde yani. Sonra iyice bakınca baya genişlemiş gördüm, bildiğin şekli değişmiş yahu.
Cinsel ilişkiyi bugün deneyimleyecegim, bakalım ciddi ciddi genişleme varmi ne hissedeceğim yada hissedecek merak ediyorum.

Benim gibi sezerya olup da şekil değişikliği olan varmi, deneyimleriniz, duyumlarınız nelerdir merak ediyorum, paylasirsaniz sevinirim
Bende senin gibi 6 cm aciklikla sezaryan oldum ama bir degisiklik olmamis gorunusunde sadece bakilmalardan tahrismi yarami ne olmus iliski aninda canim acimisti

Ben de zorunlu sezaryen oldum ama açıklık 1 cm'i geçmedi bende yok genişleme canım belki açıklık olduğu için olmuştur

Back
X