2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yatarak vermeyi denemedin mi? Ablamın da dikişleri fazlaydı yatarak emzirdi iyileşene kadar dene istersen.

Sen hangi kadroya başvurdun. Insallah hakkindan hayirli ise olur... prestijli ama yipratici bir meslek. Omur boyu ders calismak ogrencilik hic bitmiyor

İnsallah
5-10 cc icin bu kadar kıvranıyoruz yâ
Duydugum her şeyi yapmaktan daral geldi
Bir de emse belki biraz daha artacak ama yok
Bende oyleyim canim yapmadigim yemedigim sey kalmadi buldugum yerde memeyi agzina veriyorum ama yok yani lmayinca olmuyormus gercekte

Saol canim yaz bizede mutlaka

Oyy cocom. Yerim ben bu kizi Masallah rabbim nazardan korusun

bendensin o zaman miden mi kaziniyor seninde ay ben obur oldum da emzirmenin altina mi siginiyorum dedim birden
Ben var yaaa dogumdan sonra hamileyken aldigim 6 kiloyu verdim 1 ay iyiydi hersey su an o kilonun 5ini geri aldim cok fenayım surekli biseyler yemek istiyorum evde olmaya alisik degilim ondan mi emzirdikten mi yoksa ogle yemegi yemiyorum diye mi oluyor anlamadim ama bi an once vermek lazim bu kilolalari

Birde avuç avuc sacim dökülüyor hayatimda ilk defa sonbahar ve enzirnektenmi acaba yaa malt hapinda b vitamini de var ama yetmiyor denekki

Kızlar benim oğlum çok ama çok memeye aliştı. Meme emmeden asla uyumuyor. Omzumda uyurdu bazı zamanlar artık asla dalmıyor. Uyuyor beşiğine koyuyorum uyudu sanıp 15 dakika sonra feryat figan. Meme vermemeye çalişiyorum çok hırçınlaşiyor. Ne yapacagım önceden 21:30 22:00 da uykuya dalardı şimdi ise hala memede keyif yapıyor. Emdiğide yok resmen keyif yapıyor gözler kapalı. Ne yapmalıyım

Geçiyor canım benim. Yalan söylemeyeceğim acısı oluyor, kuzenim doğum yaptığında ben bekardım yanındaydım, iki gün sancı çekti aynı senin gibi de doğumu oldu. Geçiyor hepsi unutuluyor canım. Şimdilik sabırlı dayanıklı ol. Sen gerçekten çok azimlisin en zor zamanını tekbaşına taşıdın. Senden pes etme bekleyemem canım benim. Yastık koy, yatarak emzir mutlaka bunu da aşarsın.

Benim kızım da aynı o şekilde meme ile bir bütün olarak yaşıyor
Emzik alıştırmalarına başladım ben
Bir damla gaz ilacı damlatıyorum ucuna alıyor ağzına
İki akşamdır uyudu o şekilde
Gece de karnını doyurduktan sonra mızıldanınca verdim, elini de tuttum uyudu

Gazlı bir bebek değilki benimki. Bak bu saat oldu uyumadı. Sütüm doyurmuyor mama verdim tekrar. 5 dakika geçti memeye geçti. Ya bu çocuk doymuyor canım. Biberondaki maması bitiyor elini emmeye başlıyor. Obur bu galiba

Benimki doymadığı için değil memeyi ve emmeyi sevdiği için emiyor
Hatta bazen süt gelmesin istiyor bas bas bağırıyor memeyi de bırakmıyor kendi kendine kavga ediyor orda
4. Bebek ama hala anlamadım bunlardan birşey
Emzik alsın istiyorum çünkü beni emzik gibi kullanıyor çok belli ediyor benim zilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…