- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #76.121
yok ben 2 veya bazen 1 öğün yiyebiliyorum ama sorun da bu, acıkmış oluyorum bu sefeede bir sürü sey yiyp ustune de yatiyorum :)Peki cok sık yiyor musun yani benim.agzim.hic bos kalmiyor neredeyse
Yatarak vermeyi denemedin mi? Ablamın da dikişleri fazlaydı yatarak emzirdi iyileşene kadar dene istersen.cok tesekkur ederiz teyzesi ❤❤
Allah razi olsun kuzum cok sagol❤
dikislerim benimde makatima kadar kuzunapcam bilmiyorum birdaha iflah olur mu orasi bilmiyorum.kadin beceremedi gotume kadar yirtmis mahvetmis pislik.dikislerim hala agriyor.hergun batikonla pansiman yapiyorum.gecer mi sence.birdaha iflah olir mu orasi.makatim ilerde yirtilir mi meme uclarim da pek aci yok.kizimla daha cok annem ilgileniyor suan.kendimi dogrultamadim bir turlu
Cok sagol kuzum.insallah bende verebilirim gogsumu.sinirlerim bozuluyor cok beceriksizim diye kendi kendimi yiyorum.10 defa gosterselerde sol gogsumu beceremiyorum bir turlu
sagol canim benim.dikislerim de iyi olsa rahatliycam
canim dikislerimden bagdas kuramiyorum kianlamjyorum bende emzirme yastigi ile deniyorum olmuyor.normal yastikla da olmuyor.yastik kullanmadan da denedim o da olmuyor.emzirmek ne zor ismis ya hayret ettim hic boyle hayal etmemistim.Allah razi olsun canim
Sagol canim benim.her yolu deniyorum soyledigin gibi de deneyecegim.cok agliyor zorlayinca da.kiyamiyorum
cok sagol canim benim.dikislerimden oturu rahat hareket edemedigim icin biberon biraz isime geliyor galiba
Sen hangi kadroya başvurdun. Insallah hakkindan hayirli ise olur... prestijli ama yipratici bir meslek. Omur boyu ders calismak ogrencilik hic bitmiyorHic oyle dusunme bence koltuguna oturur oturmaz eski motivasyonun geri gelecek su an cok fazla hasir nesiriz bebelerle :) ondan dolayi baska bir sey düşünemez olduk :) sen yine iyisin kasimda is basi :) benim ne olacağım belirsiz issizim :) ortalik kötü diye kimse ilandayayinlamiyor birine başvurdum ama umitsizim bu gidisle beynim su kaynatacak evde :) ben 2 sene falan evde kalirim bu gidisleiste arada dergi falan karistiriyorum kitap okuyorum meslegimden uzaklasmiim diye ama teknoloji oyle Hızlı ki surekli bi yenilik geliyor.
Bende oyleyim canim yapmadigim yemedigim sey kalmadi buldugum yerde memeyi agzina veriyorum ama yok yani lmayinca olmuyormus gercekteİnsallah
5-10 cc icin bu kadar kıvranıyoruz yâ
Duydugum her şeyi yapmaktan daral geldi
Bir de emse belki biraz daha artacak ama yok
Saol canim yaz bizede mutlakaHunnap marka stil tea tavsiye ederim bana humanadan daha iyi geldi Bugün de eczaneden başka bir çay aldım fitovision fito milk adı içeriği Frenk kimyonu anason Rezene Melissa yaprağı mürdüm eriği Henüz içmedim faydası olursa yazarım
Oyy cocom. Yerim ben bu kizi Masallah rabbim nazardan korusuncanlarim mesajlarinizi yeni okuyabildim.nolur kusuruma bakmayin.1 haftadir ben ben degilim adeta.simdi hepsini anlatacagim..
Gectigimiz cumartesi tam 40+0 da doktorun yanina gittik.dogumu baslatiyoruz haydi bismillah dedik dogumhaneye girdik.1 cm acilmam varmis.once rahimden bisey soktular.rahim agzini aciyormus.inanilmaz acı verici birseydi.onunla 3 cm acilmam oldu ama devami gelmedi.yaptiklari tuşe midir nedir her seferinde öldüm öldüm dirildim o muayenede.yine tam acilmam olmayinca suni sanci verdiler.suni sanciyi verdiler ama benim sancim yok.1 gun boyunca verildi suni sanci.sancim baslamayinca acilmam da olmadi.en sonunda doktor suyumu patlattı ve kabus o zaman basladi..
Allahimmmmm yok boyle bir agri,yok boyle bir acı.hastane zaten berbat otesi.o hastanede boylesine korkunc bi ağrı psikolojimi mahvetti.annem yanimdaydi Allahtan.surekli belimi ovuyordu ama sanci oyle bir sanci ki...birde sanciyi hizlandirmak adina bi igne yaptilar.yani dogum yaptirmak icin her yolu denediler uzerimde..en sonunda agriya dayanamdim epidural istedim.o beni bi nebze rahatlatti ve acilmam 10 cm olmus doguma girdik.gerizekali doktor oyle bir kesmis vajinayi korkumdan bakamiyorum bile.30 tane dikis vardir vajinam da inanilmaz deforme olmustur eminimkibeceriksiz bir doktora düştüm.keske sezeryan olsaydim ne o korkunç agriyi cekecektim nede psikolojim bozulacakti nede bu kadar dikisim olacakti..
Cok zor ve acılı bir dogum oldu ne yazikki.
Ama şükürler olsun kızımı sag salim kucagima alabildim.onu gorunce bütün acilarim gitti adeta ama okyanusu gectik te derede bogulduk resmen.emzirmeyi bir türlü beceremedim.cocugumun emmesinde bi sıkıntı yok ben beceremedim bu isiaglaya aglaya asm ye gittim.orda gösterdiler 15 20 dk emzirdikten sonra sutum geldi Allaha şükür.ama hala sikintimiz devam ediyor.sağ göğsümü verebiliyorum zorla da olsa.ama sol göğsümü hic veremiyorum.mecburen sut sagma makinesi ile sagip biberonla da verebiliyorum.sizlere nasil tesekkur edecegimi bilemiyorum.Allah bin kat razi olsun..bu zorlu yolculugu hep beraber atlatabildik..
Buda bizden gelsin teyzeleri
Eki Görüntüle 2194908 Eki Görüntüle 2194909
Ben var yaaa dogumdan sonra hamileyken aldigim 6 kiloyu verdim 1 ay iyiydi hersey su an o kilonun 5ini geri aldim cok fenayım surekli biseyler yemek istiyorum evde olmaya alisik degilim ondan mi emzirdikten mi yoksa ogle yemegi yemiyorum diye mi oluyor anlamadim ama bi an once vermek lazim bu kilolalaribendensin o zaman miden mi kaziniyor seninde ay ben obur oldum da emzirmenin altina mi siginiyorum dedim birden
Canım o demir eksikliğinden diye biliyorumBirde avuç avuc sacim dökülüyor hayatimda ilk defa sonbahar ve enzirnektenmi acaba yaa malt hapinda b vitamini de var ama yetmiyor denekki
Elbette canım. Etiketlerim seniBizim su 10 gundur oldu cok sut kacti bogazina benim icin bunuda sorar misin ha deyince merkese gidemem birdaki dru da esim sevmiyor 1 gun dovecek diye korkiyorum
Geçiyor canım benim. Yalan söylemeyeceğim acısı oluyor, kuzenim doğum yaptığında ben bekardım yanındaydım, iki gün sancı çekti aynı senin gibi de doğumu oldu. Geçiyor hepsi unutuluyor canım. Şimdilik sabırlı dayanıklı ol. Sen gerçekten çok azimlisin en zor zamanını tekbaşına taşıdın. Senden pes etme bekleyemem canım benim. Yastık koy, yatarak emzir mutlaka bunu da aşarsın.cok tesekkur ederiz teyzesi ❤❤
Allah razi olsun kuzum cok sagol❤
dikislerim benimde makatima kadar kuzunapcam bilmiyorum birdaha iflah olur mu orasi bilmiyorum.kadin beceremedi gotume kadar yirtmis mahvetmis pislik.dikislerim hala agriyor.hergun batikonla pansiman yapiyorum.gecer mi sence.birdaha iflah olir mu orasi.makatim ilerde yirtilir mi meme uclarim da pek aci yok.kizimla daha cok annem ilgileniyor suan.kendimi dogrultamadim bir turlu
Cok sagol kuzum.insallah bende verebilirim gogsumu.sinirlerim bozuluyor cok beceriksizim diye kendi kendimi yiyorum.10 defa gosterselerde sol gogsumu beceremiyorum bir turlu
sagol canim benim.dikislerim de iyi olsa rahatliycam
canim dikislerimden bagdas kuramiyorum kianlamjyorum bende emzirme yastigi ile deniyorum olmuyor.normal yastikla da olmuyor.yastik kullanmadan da denedim o da olmuyor.emzirmek ne zor ismis ya hayret ettim hic boyle hayal etmemistim.Allah razi olsun canim
Sagol canim benim.her yolu deniyorum soyledigin gibi de deneyecegim.cok agliyor zorlayinca da.kiyamiyorum
cok sagol canim benim.dikislerimden oturu rahat hareket edemedigim icin biberon biraz isime geliyor galiba
Kızlar benim oğlum çok ama çok memeye aliştı. Meme emmeden asla uyumuyor. Omzumda uyurdu bazı zamanlar artık asla dalmıyor. Uyuyor beşiğine koyuyorum uyudu sanıp 15 dakika sonra feryat figan. Meme vermemeye çalişiyorum çok hırçınlaşiyor. Ne yapacagım önceden 21:30 22:00 da uykuya dalardı şimdi ise hala memede keyif yapıyor. Emdiğide yok resmen keyif yapıyor gözler kapalı. Ne yapmalıyım
Gazlı bir bebek değilki benimki. Bak bu saat oldu uyumadı. Sütüm doyurmuyor mama verdim tekrar. 5 dakika geçti memeye geçti. Ya bu çocuk doymuyor canım. Biberondaki maması bitiyor elini emmeye başlıyor. Obur bu galibaBenim kızım da aynı o şekilde meme ile bir bütün olarak yaşıyor
Emzik alıştırmalarına başladım ben
Bir damla gaz ilacı damlatıyorum ucuna alıyor ağzına
İki akşamdır uyudu o şekilde
Gece de karnını doyurduktan sonra mızıldanınca verdim, elini de tuttum uyudu
Gazlı bir bebek değilki benimki. Bak bu saat oldu uyumadı. Sütüm doyurmuyor mama verdim tekrar. 5 dakika geçti memeye geçti. Ya bu çocuk doymuyor canım. Biberondaki maması bitiyor elini emmeye başlıyor. Obur bu galiba
Su sut yapar ye dediklerinde hic geri cevirmedm ben her seyi yedim ekstra yemedim ac hissetmedim kendimi kisa araliklarlaIste yesen belki sutun olacak acikcasi ilk zamanlar zorla yedim ama suan bunyem oyle istiyor henuz kilo almadim hala ayniyim ama boyle giderse almamak.mumkun degil
Bunu yasayanlar emzirebilenlerden daha cok sanki artikBende oyleyim canim yapmadigim yemedigim sey kalmadi buldugum yerde memeyi agzina veriyorum ama yok yani lmayinca olmuyormus gercekte
Evet canım ıkıncı ay aşısı vardı bugun. Şuana kadar cıkmadı ateşi nöbetteyız çıkmz inşCanim asi mi oldunuz 2.ay asilarini.
Bizim biraz ateş oldu asi olduğu gece huzursuzdu uyumadi falan calpol vermiştim..ateşini kontrol et .zaten ateş olursa uyumuyor huysuz oluyor bebis
Aynennn çok yıyorum ve baya göbeğim şiştiBende öyleyim canım hamileliğimde almadığım kiloları almaya başladım
Emziriyoruz ondan herhaldeAynennn çok yıyorum ve baya göbeğim şişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?