- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #76.101
Peki cok sık yiyor musun yani benim.agzim.hic bos kalmiyor neredeyseben çok düzensiz yiyorum, özellikle akşam yemeği bebeği uyuttuktan sonra olunca 9u buluyor. Sonra da o uyanmadan biraz uyuyayım diye dolu mideyle yatıyorum :S akşam yemeğini uyutmadan önceye çekmek istiyorum 6 gibi ama henüz başaramadım
Kesinlikle sana katiliyorum o yuzden burdan kiz cocuklari kendilerine kamu spotu çıkarsınlar koca her zamanvar ama hayat 1 kere :)Sonucta evlenecektik dimi yangindan mal kacirir gibi olmasina luzum yokmus yani bende mezun olmaya 15 gun kala babama dedim 45 gun icinde de evlendik kostur kostur hahaha gerekmiymis hayirrrrrr
Biz daha asilari olmadik 10 ekimde inşallahUyukluyı genelde szın de öylemıydı canım
Canim asi mi oldunuz 2.ay asilarini.Yukseldımı pekı hıç ve nasıl baktınız canım ben yuzune ve boynuna elimle bakıyorum sıcak gelirse derece kullancam
Bencede bizden kamu spotu cikar hatta kitap yapip okutsunlar okullarda kimse sonsuza kadar bekar kalmiyor nihayetindeKesinlikle sana katiliyorum o yuzden burdan kiz cocuklari kendilerine kamu spotu çıkarsınlar koca her zamanvar ama hayat 1 kere :)
Yok kiz cignemeden yutuyoruz ya kokmuyor agizdaEğiliyor ama sıkıntı etmiyor ben de korkar sandım başta ama korkmuyor
37.8 oldu atesi simdi ates düşürücü verdim sürekli ağlıyor durup durup bakalım inşallah fazla kötü olmaz
Hemen yapıyorum da kocadan olmayiz di mi kötü kokuyor mu :)
Ben 3.5 saat dolaştım bugüne kadar max .Benimki 5 kilo sıkıntı yaşamadım eşim bir kez 3 saat taşıdı son yarım saat belim ağrıdı dedi bende bel fıtığı başlangıcı da var ama sorun yaşamadım şükür
Ohhhh ne güzel söylemiş eşin afferin ona. Ya bunlarda ne yüzsüzler hiçbir laftan anlamıyorlar kötü dedirtmek için elinden geleni yapıyorlar. Allah komşu teyzeden razı olsun valla bu zamanda bizimkiler kötü davranırken iyi insanları görmek çok güzel. Allah hep iyilerle karşılaştırır inşallahAynen öyle, utancını cazgırlıkla kapatmaya çalışıyor. Bir de bence hani belki patlarım da adı gelin beni kovdu olur diye düşündü, eşim hatrına sabrettim. Ben ameliyata gireceğim gitmiş doğum fotoğrafçısına demiş ki git ona söyle ben bebeği göreceğim. Ben de tam o sedyede onu düşünüyordum sanki. Kadın da şoke, teyze ben kimim ki demiş. Ama var ya eşimin cevabını okudum, eşime komşuyla yapmışsınızdır mevlüdü yazmış, eşim de etme bulma dünyası anne demiş. Ben sana gel yardım et, gel bak dedikçe yok o yok şu bu dedin komşu koşturdu herşeyine. Şimdi ne sıfatla soruyorsun yazmış. Eşime tekrar aşık olasım geldi.
Yaa ben de cok istiyorum boyle seylerden almayi insallah guzel seyler bulurum oyuncak da 2 tane var biri muzik kutusu biri donence baska ne alsam bu donem icin uygn olur ki bilemedim ve egitici kartlardan baska neler alabiliriz nelerle baslamaliyiz nasil ilerlemeliyiz gibi seyleri cok merak ediyorum bilgi edinebilecegim bi sayfa ya da youtube kanali var miKızlar ben şu zeka kartlarindan aldım adı "bebegimin ilk zeka kartları" almanızı öneririm kartları göstererek neler olduğunu anlatıyorum o da bana cevap veriyormus auu auu diye :)) ben çok eğlendim insallah gelistirir de
Baktim simdi netten diytoy olan mi canimKızlar ben şu zeka kartlarindan aldım adı "bebegimin ilk zeka kartları" almanızı öneririm kartları göstererek neler olduğunu anlatıyorum o da bana cevap veriyormus auu auu diye :)) ben çok eğlendim insallah gelistirir de
Bende öyleyim canım hamileliğimde almadığım kiloları almaya başladımKizlar sizde cok yiyor musunuz sut olsun diye sanki abarti yiyormusum gibi geloyor bana ama yemezsemde surekli acmisim gibi hissediyorum emzirirken normal mi
Bazilarinin genc kizliginda adet olmadiklarinda farkediliyormus. Bi kontrol etmekte fayda var tabiki, insallah yokturSenin yazdığını okuduktan sonra içime bir "acaba" düştü. İlk defa duydum bunu. Şimdi eşek kadar kız da bana bacağını hayatta açmaz. Kafamı kurcalamıyor değil
Miray :) beklenen dogum tarihi ocak ortask görünüyor. Anlamı yılın ilk ayinda dogan ay gibi parlayan guzel demek :) kizim 1 ocak dogumlu adı Miray.Kizlar isim arayisindayim bana yardimci olirmusunuz mis kokulu bebislerinizi gule gule buyutun kiz bebeklerinizin ismini ne koydunuz benimde kizim olcak Allahim saglicakla kavustursun bizi yardimci olun litfen
Ben cok fayda gordum insallah sanada sifa olur. Bu dogumda aktif olarak zaten kizim emdigi icin mi bilmem hic sorun yasamadim.@CocoChanelmademoiselle benim süt 5. gün gelfi ama oğlum çok sık emiyordu. ağrı yok diye birşey yapmadim o yuzden catladi yara oldu meme uçları. en azindan her emzirme sonrasi süt ve lanolin sürsen iyi olur. VBen de bugün tahin aldimSabirsiz61 tavsiyesine uyarak, deniycem bakalim.
Oyy Allahımmm sen nasıl tatlı birşeysin böyle prensesss maşallah maşallah sanacanlarim mesajlarinizi yeni okuyabildim.nolur kusuruma bakmayin.1 haftadir ben ben degilim adeta.simdi hepsini anlatacagim..
Gectigimiz cumartesi tam 40+0 da doktorun yanina gittik.dogumu baslatiyoruz haydi bismillah dedik dogumhaneye girdik.1 cm acilmam varmis.once rahimden bisey soktular.rahim agzini aciyormus.inanilmaz acı verici birseydi.onunla 3 cm acilmam oldu ama devami gelmedi.yaptiklari tuşe midir nedir her seferinde öldüm öldüm dirildim o muayenede.yine tam acilmam olmayinca suni sanci verdiler.suni sanciyi verdiler ama benim sancim yok.1 gun boyunca verildi suni sanci.sancim baslamayinca acilmam da olmadi.en sonunda doktor suyumu patlattı ve kabus o zaman basladi..
Allahimmmmm yok boyle bir agri,yok boyle bir acı.hastane zaten berbat otesi.o hastanede boylesine korkunc bi ağrı psikolojimi mahvetti.annem yanimdaydi Allahtan.surekli belimi ovuyordu ama sanci oyle bir sanci ki...birde sanciyi hizlandirmak adina bi igne yaptilar.yani dogum yaptirmak icin her yolu denediler uzerimde..en sonunda agriya dayanamdim epidural istedim.o beni bi nebze rahatlatti ve acilmam 10 cm olmus doguma girdik.gerizekali doktor oyle bir kesmis vajinayi korkumdan bakamiyorum bile.30 tane dikis vardir vajinam da inanilmaz deforme olmustur eminimkibeceriksiz bir doktora düştüm.keske sezeryan olsaydim ne o korkunç agriyi cekecektim nede psikolojim bozulacakti nede bu kadar dikisim olacakti..
Cok zor ve acılı bir dogum oldu ne yazikki.
Ama şükürler olsun kızımı sag salim kucagima alabildim.onu gorunce bütün acilarim gitti adeta ama okyanusu gectik te derede bogulduk resmen.emzirmeyi bir türlü beceremedim.cocugumun emmesinde bi sıkıntı yok ben beceremedim bu isiaglaya aglaya asm ye gittim.orda gösterdiler 15 20 dk emzirdikten sonra sutum geldi Allaha şükür.ama hala sikintimiz devam ediyor.sağ göğsümü verebiliyorum zorla da olsa.ama sol göğsümü hic veremiyorum.mecburen sut sagma makinesi ile sagip biberonla da verebiliyorum.sizlere nasil tesekkur edecegimi bilemiyorum.Allah bin kat razi olsun..bu zorlu yolculugu hep beraber atlatabildik..
Buda bizden gelsin teyzeleri
Eki Görüntüle 2194908 Eki Görüntüle 2194909
Sonucu yazarken beni de etiketlersen sevinirim canim :) bir de bu fiyatlar nerenin fiyati@etka31112 @basbelasiyim
Bugun mamipower aldim
İlk deneme yaptım yarım saat kadar gecti simdi sagim yapıyorum bakalim me olacak
Tek fiyatı 6.5 tl
6 li paket 25.90 tl
Ben her zamanki gibi yiyorum istahimda bi artis olmadi bence ama onu ye bunu ye sunu ic falan kilo da almiyorum ilk ay 6 kg verdim 2. Ay hep ayniydim bu ay bi 5 kg verebilsem iyi olacakKizlar sizde cok yiyor musunuz sut olsun diye sanki abarti yiyormusum gibi geloyor bana ama yemezsemde surekli acmisim gibi hissediyorum emzirirken normal mi
Benm kahverengi degl kirmizi basladi iki adetim de ama bilemiycem her bunye farkli :)Kızlar biraz once lavobaya girdim ve peceteye kahverengi kırmızį karışı sanki kan gibi akıntı geldi şimdi ben adetmi oluyorum acaba hani süt koruyordu
Bizim doktorumuz her defasinda aralayıp bakiyor hep..her kaka da bnde bakiyorum normal görünüyor.kiz bebek hijyeni ve bu gibi seyler daha bir zor sankiBazilarinin genc kizliginda adet olmadiklarinda farkediliyormus. Bi kontrol etmekte fayda var tabiki, insallah yoktur
Aynen kiz daha zor canimBizim doktorumuz her defasinda aralayıp bakiyor hep..her kaka da bnde bakiyorum normal görünüyor.kiz bebek hijyeni ve bu gibi seyler daha bir zor sanki
Ohhh mu desem vahhh mi desem bilemedim ki yalniz olmadigima sevindim ama yinedeBende öyleyim canım hamileliğimde almadığım kiloları almaya başladım
Kollarına ve alnına baktım bende bir kaç kerede ölçtüm derece ile.Yukseldımı pekı hıç ve nasıl baktınız canım ben yuzune ve boynuna elimle bakıyorum sıcak gelirse derece kullancam
Iste yesen belki sutun olacak acikcasi ilk zamanlar zorla yedim ama suan bunyem oyle istiyor henuz kilo almadim hala ayniyim ama boyle giderse almamak.mumkun degilSonucu yazarken beni de etiketlersen sevinirim canim :) bir de bu fiyatlar nerenin fiyati
Ben her zamanki gibi yiyorum istahimda bi artis olmadi bence ama onu ye bunu ye sunu ic falan kilo da almiyorum ilk ay 6 kg verdim 2. Ay hep ayniydim bu ay bi 5 kg verebilsem iyi olacak
Benm kahverengi degl kirmizi basladi iki adetim de ama bilemiycem her bunye farkli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?