- 21 Ağustos 2017
- 1.720
- 3.873
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #76.081
Maşallah kuzuya çook tatlıcanlarim mesajlarinizi yeni okuyabildim.nolur kusuruma bakmayin.1 haftadir ben ben degilim adeta.simdi hepsini anlatacagim..
Gectigimiz cumartesi tam 40+0 da doktorun yanina gittik.dogumu baslatiyoruz haydi bismillah dedik dogumhaneye girdik.1 cm acilmam varmis.once rahimden bisey soktular.rahim agzini aciyormus.inanilmaz acı verici birseydi.onunla 3 cm acilmam oldu ama devami gelmedi.yaptiklari tuşe midir nedir her seferinde öldüm öldüm dirildim o muayenede.yine tam acilmam olmayinca suni sanci verdiler.suni sanciyi verdiler ama benim sancim yok.1 gun boyunca verildi suni sanci.sancim baslamayinca acilmam da olmadi.en sonunda doktor suyumu patlattı ve kabus o zaman basladi..
Allahimmmmm yok boyle bir agri,yok boyle bir acı.hastane zaten berbat otesi.o hastanede boylesine korkunc bi ağrı psikolojimi mahvetti.annem yanimdaydi Allahtan.surekli belimi ovuyordu ama sanci oyle bir sanci ki...birde sanciyi hizlandirmak adina bi igne yaptilar.yani dogum yaptirmak icin her yolu denediler uzerimde..en sonunda agriya dayanamdim epidural istedim.o beni bi nebze rahatlatti ve acilmam 10 cm olmus doguma girdik.gerizekali doktor oyle bir kesmis vajinayi korkumdan bakamiyorum bile.30 tane dikis vardir vajinam da inanilmaz deforme olmustur eminimkibeceriksiz bir doktora düştüm.keske sezeryan olsaydim ne o korkunç agriyi cekecektim nede psikolojim bozulacakti nede bu kadar dikisim olacakti..
Cok zor ve acılı bir dogum oldu ne yazikki.
Ama şükürler olsun kızımı sag salim kucagima alabildim.onu gorunce bütün acilarim gitti adeta ama okyanusu gectik te derede bogulduk resmen.emzirmeyi bir türlü beceremedim.cocugumun emmesinde bi sıkıntı yok ben beceremedim bu isiaglaya aglaya asm ye gittim.orda gösterdiler 15 20 dk emzirdikten sonra sutum geldi Allaha şükür.ama hala sikintimiz devam ediyor.sağ göğsümü verebiliyorum zorla da olsa.ama sol göğsümü hic veremiyorum.mecburen sut sagma makinesi ile sagip biberonla da verebiliyorum.sizlere nasil tesekkur edecegimi bilemiyorum.Allah bin kat razi olsun..bu zorlu yolculugu hep beraber atlatabildik..
Buda bizden gelsin teyzeleri
Eki Görüntüle 2194908 Eki Görüntüle 2194909
Öncesinde de vardı canım, hatta biz acaba adenoidi, geniz eti falanmı var deeken grip olmuştu. Ciğerleri film çekildi temiz, kalp temiz am hırıltı var. Önümüzdeki hafta kontrolde soracağım.Senin oglun hasta oldu ama gecmemistir belki ondandir canim bizimki sut kactigiindan gibi az once kustu hirildadi durdu emzirene kadar
Annemin misafirin gelince ikram edersin deyip yaptığı herşeyi ben yedim
Bizim su 10 gundur oldu cok sut kacti bogazina benim icin bunuda sorar misin ha deyince merkese gidemem birdaki dru da esim sevmiyor 1 gun dovecek diye korkiyorumÖncesinde de vardı canım, hatta biz acaba adenoidi, geniz eti falanmı var deeken grip olmuştu. Ciğerleri film çekildi temiz, kalp temiz am hırıltı var. Önümüzdeki hafta kontrolde soracağım.
canlarim mesajlarinizi yeni okuyabildim.nolur kusuruma bakmayin.1 haftadir ben ben degilim adeta.simdi hepsini anlatacagim..
Gectigimiz cumartesi tam 40+0 da doktorun yanina gittik.dogumu baslatiyoruz haydi bismillah dedik dogumhaneye girdik.1 cm acilmam varmis.once rahimden bisey soktular.rahim agzini aciyormus.inanilmaz acı verici birseydi.onunla 3 cm acilmam oldu ama devami gelmedi.yaptiklari tuşe midir nedir her seferinde öldüm öldüm dirildim o muayenede.yine tam acilmam olmayinca suni sanci verdiler.suni sanciyi verdiler ama benim sancim yok.1 gun boyunca verildi suni sanci.sancim baslamayinca acilmam da olmadi.en sonunda doktor suyumu patlattı ve kabus o zaman basladi..
Allahimmmmm yok boyle bir agri,yok boyle bir acı.hastane zaten berbat otesi.o hastanede boylesine korkunc bi ağrı psikolojimi mahvetti.annem yanimdaydi Allahtan.surekli belimi ovuyordu ama sanci oyle bir sanci ki...birde sanciyi hizlandirmak adina bi igne yaptilar.yani dogum yaptirmak icin her yolu denediler uzerimde..en sonunda agriya dayanamdim epidural istedim.o beni bi nebze rahatlatti ve acilmam 10 cm olmus doguma girdik.gerizekali doktor oyle bir kesmis vajinayi korkumdan bakamiyorum bile.30 tane dikis vardir vajinam da inanilmaz deforme olmustur eminimkibeceriksiz bir doktora düştüm.keske sezeryan olsaydim ne o korkunç agriyi cekecektim nede psikolojim bozulacakti nede bu kadar dikisim olacakti..
Cok zor ve acılı bir dogum oldu ne yazikki.
Ama şükürler olsun kızımı sag salim kucagima alabildim.onu gorunce bütün acilarim gitti adeta ama okyanusu gectik te derede bogulduk resmen.emzirmeyi bir türlü beceremedim.cocugumun emmesinde bi sıkıntı yok ben beceremedim bu isiaglaya aglaya asm ye gittim.orda gösterdiler 15 20 dk emzirdikten sonra sutum geldi Allaha şükür.ama hala sikintimiz devam ediyor.sağ göğsümü verebiliyorum zorla da olsa.ama sol göğsümü hic veremiyorum.mecburen sut sagma makinesi ile sagip biberonla da verebiliyorum.sizlere nasil tesekkur edecegimi bilemiyorum.Allah bin kat razi olsun..bu zorlu yolculugu hep beraber atlatabildik..
Buda bizden gelsin teyzeleri
Eki Görüntüle 2194908 Eki Görüntüle 2194909
Bebek beni ben dolabı sömürüyorum zannımcabendensin o zaman miden mi kaziniyor seninde ay ben obur oldum da emzirmenin altina mi siginiyorum dedim birden
cok tesekkur ederiz teyzesi ❤❤Allahım bu ne tatlılık böyle. Maşallah bu kız çok güzell
Allah razi olsun kuzum cok sagol❤Maşallah prensese pek tatlı rabbim nazarlardan korusun kollasın onu aize sizi ona bagışlasın canım
dikislerim benimde makatima kadar kuzuCocoChanelmademoiselle , canım çok zorluk yaşamışsın. Geçmiş olsun kurtuldun sonuçta. Dikişlerin acıyormu hala? Yavrun çok güzel onun için herşeye değer tabiki ama acısı da az olmadığını kuzenimden biliyorum. Makata kadar kesik açmıştı dr onda. Meme uçların acıyormu? Mutlaka birşeyler yap onun için. Kızınla aranız nasıl? Mesajlarını bekliyorum canım.
Cok sagol kuzum.insallah bende verebilirim gogsumu.sinirlerim bozuluyor cok beceriksizim diye kendi kendimi yiyorum.10 defa gosterselerde sol gogsumu beceremiyorum bir turluAyyy coco okurken tüylerim diken diken oldu. Maşallah kuzun çok tatlı. Biberondan bir an önce kurtul bebeğim. Bak bende sağ göğsümü veremiyordum. Eşim yaklaştırıp bebeği memeyi tutturuyordu. Her bu göğüs olmuyor dediğimde kardeşim olur olur deyip yüreklendirdi. Hangi göğsü vermem gerektiğini hatırlayamadığımda inatla o göğsümü verdim. Yara da oldu. Sonuç Deniz Arel hala o göğsü emerken acayip acayip sesler çıkarıyor ama emiyor. Yani oluyorrrrr
sagol canim benim.dikislerim de iyi olsa rahatliycamCocoChanelmademoiselle oyy maşallah kuzuya .zaman çok hızlı geçiyor bu kadarcık olduğu zamanlar sanki çok geçmişte kalmış gibi. Bak çözülmüş problemler kendini uzme tekrar lütfen
canim dikislerimden bagdas kuramiyorum kiCocoChanelmademoiselle canim zorlu olmus ama guzel prensesin dogdu ya unutursun hepsini emzirmeyi nasil beceremiyorsun tutup pozisyonu mu alamiyorsun bagdas kurup yastik al hangi taraftan emziriyorsan bacaginin altina bebegin altina kolay olur o sekilde sen o zor dogumu atlatmissin ya bunuda basarirsin guzel gunlerde buyut hayirli evlat olsun insallah
Sagol canim benim.her yolu deniyorum soyledigin gibi de deneyecegim.cok agliyor zorlayinca da.kiyamiyorumGeçmiş olsun canım. Aynen okyanusu geçmişsin. Emzirmeyi bende ilk önce becerememiştim.
İlk önce sen rahat edeceksin hangi pozisyonda rahat ettiğini bul.
Sonra bebeği kucağına al bebeğin ayakları aşağıda, kafası yani ağzı memene eşit, göbeği göbeğine denk gelmesi gerekiyor ki rahat emzirebilesin.
Bunun içinde kolunla bebeğin kafasının altına destek vermen gerekiyor istersen bebeğin altına yastık koy. Ben sadece kolumun altına kırlent koyuyorum. Aslında çok basit ve huzur verici. Pes etme. Etrafında tecrübeli annelerden gerekirse her emzirmede yardım iste.
cok sagol canim benim.dikislerimden oturu rahat hareket edemedigim icin biberon biraz isime geliyor galibaMaşallah kuzuya çook tatlıiyi olmanıza çok sevindim daha da iyi olun inşallah :)
O emdikçe her şey daha da yoluna girecektir bence ihtiyaç duyduğun her an ebelerden yardım istemekte çekinme. Naçizane tavsiyem biberon yerine kaşık veya şırınga ile ver sütünü çünkü biberon ilerde meme reddine neden olabilir maalesef. Tabi en güzeli emzirmek , sıkıntı yaşıyorsan bir kez daha yardım al zamanla alışacaksınız inşallah ikiniz de
Amin canim benim Allah razi olsun ❤❤Maşallah çok güzel bir kuzun olmuş
Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah
Canım annen yardım ediyormuş çok şükür, biberon alışkanlığı yüzünden daha çok sıkıntı çekip üzülmeni istemediğimden söylüyorum. Emzirme destekleyenler genelde biberonu çöpe atın diyorlar biberon yüzünden memeyi reddedebileceği içincok tesekkur ederiz teyzesi ❤❤
Allah razi olsun kuzum cok sagol❤
dikislerim benimde makatima kadar kuzunapcam bilmiyorum birdaha iflah olur mu orasi bilmiyorum.kadin beceremedi gotume kadar yirtmis mahvetmis pislik.dikislerim hala agriyor.hergun batikonla pansiman yapiyorum.gecer mi sence.birdaha iflah olir mu orasi.makatim ilerde yirtilir mi meme uclarim da pek aci yok.kizimla daha cok annem ilgileniyor suan.kendimi dogrultamadim bir turlu
Cok sagol kuzum.insallah bende verebilirim gogsumu.sinirlerim bozuluyor cok beceriksizim diye kendi kendimi yiyorum.10 defa gosterselerde sol gogsumu beceremiyorum bir turlu
sagol canim benim.dikislerim de iyi olsa rahatliycam
canim dikislerimden bagdas kuramiyorum kianlamjyorum bende emzirme yastigi ile deniyorum olmuyor.normal yastikla da olmuyor.yastik kullanmadan da denedim o da olmuyor.emzirmek ne zor ismis ya hayret ettim hic boyle hayal etmemistim.Allah razi olsun canim
Sagol canim benim.her yolu deniyorum soyledigin gibi de deneyecegim.cok agliyor zorlayinca da.kiyamiyorum
cok sagol canim benim.dikislerimden oturu rahat hareket edemedigim icin biberon biraz isime geliyor galiba
ben çok düzensiz yiyorum, özellikle akşam yemeği bebeği uyuttuktan sonra olunca 9u buluyor. Sonra da o uyanmadan biraz uyuyayım diye dolu mideyle yatıyorum :S akşam yemeğini uyutmadan önceye çekmek istiyorum 6 gibi ama henüz başaramadımKizlar sizde cok yiyor musunuz sut olsun diye sanki abarti yiyormusum gibi geloyor bana ama yemezsemde surekli acmisim gibi hissediyorum emzirirken normal mi
Bende bugun adet oldum . Kontrole gıttıgımde doktor demıstı zaten yumurtlama baslamıs yakında olursun esın korunsun dıye sut korumuyor yanı Ayrıca kızım sadece anne sutuyle beslenıyorKızlar biraz once lavobaya girdim ve peceteye kahverengi kırmızį karışı sanki kan gibi akıntı geldi şimdi ben adetmi oluyorum acaba hani süt koruyordu
gecmisnolsun size de. bizimki 10-11 seviyesinde baştan beri,npek değişmedi. bazi günler yüzü cok sarı oluyor, güneşe çıkarmaya çalışıyorum. bakalım yarin su ultrason ve kontrol sonrasi rahatlariz umarim.Bizde de sarılık var canım şuan 36 günlüğüz hala tam geçmedi. 16 iken öğrendik 5. gündü. Şimdi 12 ye düştü. Kan uyuşmazlığı olabilir, anne sütü de olabilir sebebi dedi doktorumuz. Bir kere dğşmeye başlayınca bir daha çıkmazmış zaten. Mama tavsiye etti ama kilo alımı gayet iyi, sadece anne sütüyle devam ediyorum. İnşallah atlatacak bebeklerimiz, başka sıkıntımız olmasın..
Yukseldımı pekı hıç ve nasıl baktınız canım ben yuzune ve boynuna elimle bakıyorum sıcak gelirse derece kullancamBen eşimle anlaşıp yatıp uyumuştum. Uyanan baktı gece boyu. Kız kardeşim doktor o biraz fazla rahatlattı bizi sanırım.
Bende biraz obirigim odegil kizimida kendim gibi saniyorum uyanik okdugu hersaat memeyi sokuyorum agzinabendensin o zaman miden mi kaziniyor seninde ay ben obur oldum da emzirmenin altina mi siginiyorum dedim birden
Bizim de çok sarıydı çocuğum yavaş yavaş yüzü pembeleşmeye başladı. Karaciğer ultrasonu çekildi bizim de, böbreklere falan da bakıldı sıkıntı yoktu. Sizin de yarın kontrolünüz iyi geçer umarımgecmisnolsun size de. bizimki 10-11 seviyesinde baştan beri,npek değişmedi. bazi günler yüzü cok sarı oluyor, güneşe çıkarmaya çalışıyorum. bakalım yarin su ultrason ve kontrol sonrasi rahatlariz umarim.
Emzirmek ile kalori kaybedilir deniyor insallah almayiz yoksa ben 100 kiloya adayim boyle giderse su an icin kuzular iyi olsunda benim umrumda degil kilo falan emzirememenin ne demek.oldugunu gordum.cunkuBebek beni ben dolabı sömürüyorum zannımcaHemde ne kazınma kuşum. Hayır şimdi emziriyoruz kilo almıyorum da sonum hiç hayır değil
Benim oglumda surekli memede olmak.istiyor sanirim.o beni sömürüyor ondan bu kadar acikiyoruz masallah cok tatli melike hanimBende biraz obirigim odegil kizimida kendim gibi saniyorum uyanik okdugu hersaat memeyi sokuyorum agzina
Pardon canim hic.normal.dogum.yapmadigim.icin bilmiyorum yinede yastiklarla destek.al nasil pozisyon tutturursaniz artik yazik emsin bebegincok tesekkur ederiz teyzesi ❤❤
Allah razi olsun kuzum cok sagol❤
dikislerim benimde makatima kadar kuzunapcam bilmiyorum birdaha iflah olur mu orasi bilmiyorum.kadin beceremedi gotume kadar yirtmis mahvetmis pislik.dikislerim hala agriyor.hergun batikonla pansiman yapiyorum.gecer mi sence.birdaha iflah olir mu orasi.makatim ilerde yirtilir mi meme uclarim da pek aci yok.kizimla daha cok annem ilgileniyor suan.kendimi dogrultamadim bir turlu
Cok sagol kuzum.insallah bende verebilirim gogsumu.sinirlerim bozuluyor cok beceriksizim diye kendi kendimi yiyorum.10 defa gosterselerde sol gogsumu beceremiyorum bir turlu
sagol canim benim.dikislerim de iyi olsa rahatliycam
canim dikislerimden bagdas kuramiyorum kianlamjyorum bende emzirme yastigi ile deniyorum olmuyor.normal yastikla da olmuyor.yastik kullanmadan da denedim o da olmuyor.emzirmek ne zor ismis ya hayret ettim hic boyle hayal etmemistim.Allah razi olsun canim
Sagol canim benim.her yolu deniyorum soyledigin gibi de deneyecegim.cok agliyor zorlayinca da.kiyamiyorum
cok sagol canim benim.dikislerimden oturu rahat hareket edemedigim icin biberon biraz isime geliyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?