2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah kuzuya çook tatlı iyi olmanıza çok sevindim daha da iyi olun inşallah :)
O emdikçe her şey daha da yoluna girecektir bence ihtiyaç duyduğun her an ebelerden yardım istemekte çekinme. Naçizane tavsiyem biberon yerine kaşık veya şırınga ile ver sütünü çünkü biberon ilerde meme reddine neden olabilir maalesef. Tabi en güzeli emzirmek , sıkıntı yaşıyorsan bir kez daha yardım al zamanla alışacaksınız inşallah ikiniz de

Senin oglun hasta oldu ama gecmemistir belki ondandir canim bizimki sut kactigiindan gibi az once kustu hirildadi durdu emzirene kadar
Öncesinde de vardı canım, hatta biz acaba adenoidi, geniz eti falanmı var deeken grip olmuştu. Ciğerleri film çekildi temiz, kalp temiz am hırıltı var. Önümüzdeki hafta kontrolde soracağım.

Öncesinde de vardı canım, hatta biz acaba adenoidi, geniz eti falanmı var deeken grip olmuştu. Ciğerleri film çekildi temiz, kalp temiz am hırıltı var. Önümüzdeki hafta kontrolde soracağım.
Bizim su 10 gundur oldu cok sut kacti bogazina benim icin bunuda sorar misin ha deyince merkese gidemem birdaki dru da esim sevmiyor 1 gun dovecek diye korkiyorum

Maşallah çok güzel bir kuzun olmuş
Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah

Allahım bu ne tatlılık böyle. Maşallah bu kız çok güzell
cok tesekkur ederiz teyzesi ❤❤

Maşallah prensese pek tatlı rabbim nazarlardan korusun kollasın onu aize sizi ona bagışlasın canım
Allah razi olsun kuzum cok sagol❤

dikislerim benimde makatima kadar kuzu napcam bilmiyorum birdaha iflah olur mu orasi bilmiyorum.kadin beceremedi gotume kadar yirtmis mahvetmis pislik.dikislerim hala agriyor.hergun batikonla pansiman yapiyorum.gecer mi sence.birdaha iflah olir mu orasi.makatim ilerde yirtilir mi meme uclarim da pek aci yok.kizimla daha cok annem ilgileniyor suan.kendimi dogrultamadim bir turlu

Cok sagol kuzum.insallah bende verebilirim gogsumu.sinirlerim bozuluyor cok beceriksizim diye kendi kendimi yiyorum.10 defa gosterselerde sol gogsumu beceremiyorum bir turlu
CocoChanelmademoiselle oyy maşallah kuzuya .zaman çok hızlı geçiyor bu kadarcık olduğu zamanlar sanki çok geçmişte kalmış gibi. Bak çözülmüş problemler kendini uzme tekrar lütfen
sagol canim benim.dikislerim de iyi olsa rahatliycam

canim dikislerimden bagdas kuramiyorum ki anlamjyorum bende emzirme yastigi ile deniyorum olmuyor.normal yastikla da olmuyor.yastik kullanmadan da denedim o da olmuyor.emzirmek ne zor ismis ya hayret ettim hic boyle hayal etmemistim.Allah razi olsun canim

Sagol canim benim.her yolu deniyorum soyledigin gibi de deneyecegim.cok agliyor zorlayinca da.kiyamiyorum
cok sagol canim benim.dikislerimden oturu rahat hareket edemedigim icin biberon biraz isime geliyor galiba

Canım annen yardım ediyormuş çok şükür, biberon alışkanlığı yüzünden daha çok sıkıntı çekip üzülmeni istemediğimden söylüyorum. Emzirme destekleyenler genelde biberonu çöpe atın diyorlar biberon yüzünden memeyi reddedebileceği için

Kizlar sizde cok yiyor musunuz sut olsun diye sanki abarti yiyormusum gibi geloyor bana ama yemezsemde surekli acmisim gibi hissediyorum emzirirken normal mi
ben çok düzensiz yiyorum, özellikle akşam yemeği bebeği uyuttuktan sonra olunca 9u buluyor. Sonra da o uyanmadan biraz uyuyayım diye dolu mideyle yatıyorum :S akşam yemeğini uyutmadan önceye çekmek istiyorum 6 gibi ama henüz başaramadım

Kızlar biraz once lavobaya girdim ve peceteye kahverengi kırmızį karışı sanki kan gibi akıntı geldi şimdi ben adetmi oluyorum acaba hani süt koruyordu
Bende bugun adet oldum . Kontrole gıttıgımde doktor demıstı zaten yumurtlama baslamıs yakında olursun esın korunsun dıye sut korumuyor yanı Ayrıca kızım sadece anne sutuyle beslenıyor

gecmisnolsun size de. bizimki 10-11 seviyesinde baştan beri,npek değişmedi. bazi günler yüzü cok sarı oluyor, güneşe çıkarmaya çalışıyorum. bakalım yarin su ultrason ve kontrol sonrasi rahatlariz umarim.

Bizim de çok sarıydı çocuğum yavaş yavaş yüzü pembeleşmeye başladı. Karaciğer ultrasonu çekildi bizim de, böbreklere falan da bakıldı sıkıntı yoktu. Sizin de yarın kontrolünüz iyi geçer umarım

Bebek beni ben dolabı sömürüyorum zannımca Hemde ne kazınma kuşum. Hayır şimdi emziriyoruz kilo almıyorum da sonum hiç hayır değil
Emzirmek ile kalori kaybedilir deniyor insallah almayiz yoksa ben 100 kiloya adayim boyle giderse su an icin kuzular iyi olsunda benim umrumda degil kilo falan emzirememenin ne demek.oldugunu gordum.cunku

Pardon canim hic.normal.dogum.yapmadigim.icin bilmiyorum yinede yastiklarla destek.al nasil pozisyon tutturursaniz artik yazik emsin bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…