2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür iyiyim tekrarlanmadi ama bulantilar beni mahvetti .Ve o gece evde yalniz oldugum icin piskolojim cok bozuldu yatamiyorum geceleri piskologa gitmeye basladim .Gercekten Annelerin hakki ödenmezmiş Rabbim.hepimize saglikla bebeklerimizi kucagimza almayi nasip etsin

Hic bilmiyorum canim ama insallah gecer.. benim yumurtlamadan sonra cene ve boyun bolgemde cikti tam onlar gecti derken bu seferde yanaklarim doldu kucuk kucuk kipkirmizi birde cok beyaz tenliyim
Kaynayan suya koca bir pamuk topu at sonra o pamugu cıkar maşayla sıkabildiğin kadar sık elin yanmasın:) sonra ilk sıcaklıgı cıkınca sivilcelerin üzerine bas o sivilceler sönecek kuruyacaktır kırmızılıklarda gider normalinde başka şeyler önericem ama gebeyiz derinin alt kısmına inen güclü ürünlerde var ama bebişe zarar

Cok gecmis olsun canim insallah tekrarlanmaz

Canım cok geçmiş olsun ilk defa duyuyorum inşallah önemli bir durum değildir devamo gelmez

Sagol canim bi deneyim aleovera surulur mu peki biliyormusun onceden cikinca ondan suruyordum ama bu sefer hic denemedim...

Tabiki olur hatta icine bir damlacıkta cay agacı yagıda koyarsan mükkemel sonuc alrsın hem cildini bakterilerden korur hem sivilcelerin yayılmasını önler
Super o zaman cay agici yagim yok ama kullanayim aleoverayi

Aaaa gercekten mi canim cok tesekkur ederim,bende de belki ise yarar.

Belki değil cok işe yarar :) ama düzenli kullanmak şartı ile hem yeni sivilce olusumundan kurtulucaksın hem gözeneklerin sıkılasıcak hem cildin beslenicek sabah ve gece uyumadan önce bunları yaparsan cok faydasını görürsün
Aaaa gercekten mi canim cok tesekkur ederim,bende de belki ise yarar.

Reactions: D-E
Cok tesekkur ederim canim, bu sabunu nerde bulabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…