- Konu Sahibi Nesrinay86
- #2.661
Sadece parola izin var onu iç zorlanınca geçmiş olsunKızlar hamileliğinde ağrı kesici kullanan oldu mu? Kullandıysanız hangisini kullandınız? Lütfen fikir verin baş ağrısından duramıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece parola izin var onu iç zorlanınca geçmiş olsunKızlar hamileliğinde ağrı kesici kullanan oldu mu? Kullandıysanız hangisini kullandınız? Lütfen fikir verin baş ağrısından duramıyorum
Aynen öylee yüzden galiba ☺Bebegin heyecanındandir :)
merhaba, maraşlı değilim ama maraşta oturuyorum canmgmzhrn Mrb K.Maraşlı mısın?
Diğer bebek uyusa :)))Kiz siz niye uyumuyonuzizin verinde bebişler uyusun ☺
siz duydunuz mu kalp atışını bana doktor kalp atışı ile ilgili bişey demedi o gün vajinal bakacaktı ama ben idrara sıkışık gitmiştim mecbur karından baktıO zmn genel olarak o tarihlere denk geliyor demekli banada öyle demişti
Dun cok mu yordun kendini ya da yatis seklinde etkilemis olabilir ara ara bel agrisi kasik agrisi olur gonlunu ferah tut canimMerhaba hanımlar bugün sağlam bir bel ağrısı ile uyandım sizlerdede varmı biraz tedirgin oldun
Aslında birşeyde yapmadım sadece oğlumla 20 dkika falan kör ebe oynadım biraz koştuk zıpladık belki ondan olabilir haklısın biraz evham yapıyorum sanırımDun cok mu yordun kendini ya da yatis seklinde etkilemis olabilir ara ara bel agrisi kasik agrisi olur gonlunu ferah tut canim
Olabilir canim ondandir ara ara hic biseysiz de agriyabilir cunku rahim kaslari genişliyor vücudunda bir can sana tutunmaya calisiyor rabbimin katinda kolay ama insan bunyesi icin zor bi de simdi biz 2 kati vücudumuzu dinliyoruz pimpirikligiller olarak :)Aslında birşeyde yapmadım sadece oğlumla 20 dkika falan kör ebe oynadım biraz koştuk zıpladık belki ondan olabilir haklısın biraz evham yapıyorum sanırım
Ben 5. Haftadan bu yana araliksiz yasiyorum oyle boyle bi agri degil gayet saglam bi agri sakat gibi yuruyorum yatakta donerken bile rahatsiz ediyor cok zor bi durum allah yardimcimiz olsunMerhaba hanımlar bugün sağlam bir bel ağrısı ile uyandım sizlerdede varmı biraz tedirgin oldun
Bilirim canimmm o heyecani 16 ay bekledim her ay dilerim rabbimden gonlunde olani tez zamanda nasip etsin insallahh❤herkesin bebeği hayırlı olsun saglıkla dogsun ınsallah
benım de birkac gun geçti ve lekelenmem var
ama son 6 ayda 2 kez daha böyle oldu kan testı yaptırdım negatif cıktı sonra regl oldum zaten
bu nedenle bu sefer test yaptırmadım
bir hafta daha bekleyeyim dıyorum belki bugün yarın regl olurum dıye
ama her defasında heyecanlanmadan da olmuyo tabi:)
Arada olabilir yatağından bile olur dinlen bilgin geçerMerhaba hanımlar bugün sağlam bir bel ağrısı ile uyandım sizlerdede varmı biraz tedirgin oldun
Yalniz degilsin kuşum sanirimm hepimiz ayni durumlardan muzdaripizGünaydın güzel anneler nasılsınız bende bugun çok sinirliyim gerginim kasık ağrımda var ama en iyisi biraz ofise gidip çalışmak evde tek başıma iyice geriliyorum bide saçma sapan rüyalar kabuslar görüyorum sonra bütün gün negatif oluyorum Hamile kalmaya çalışırken zaten 1 sene ağladım şimdide tadını çıkaracağıma rüyadan bile etkileniyorum
Rüyamda bir kızım olmuştu aynı bana benziyordu 6 7 yaşlarında :) Eşim de beni aldatmış başkasıyla evlenmişti kk da konuları okuya okuya oldu sanırım böyle :)))))Yalniz degilsin kuşum sanirimm hepimiz ayni durumlardan muzdaripiz
Normal canım ilk 3 ay böyle olacak sonra normal olacak geçen hafta benimde bulantım çoktu şimdi bulantı azaltı ama bunalım başladı:)Gunaydin kizlar bende sabahlari mide bulantilari basladi gibi. Birsey de yiyemiyorum. Gecen hafta o kadar cok yiyordum ki kendimi hep ac hissediyordum. 3 gundur degisigim biraz
Rüyamda bir kızım olmuştu aynı bana benziyordu 6 7 yaşlarında :) Eşim de beni aldatmış başkasıyla evlenmişti kk da konuları okuya okuya oldu sanırım böyle :)))))